Перейти до змісту

Ідіотська тема про монітор

P0HIH

Зайшов так постав галочку!!!  

83 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ніколи не вимикаю...

а навіщо це взагалі?! ніколи не розумів...

інколи я вмикаю музику, і вимикаю монітор при включеному комп"ютері, щоб просто відпочити і послухати музику.

а взагалом ніколи не вимикаю :mellow:

Опубліковано

Після вимкнення системника, я вимикаю пілот, відповідно вимикається все, що в цей пілот включене, монітор в тому числі. На самому моніторі ніяких кнопок не чіпаю, голосував, що не вимикаю ;)

Опубліковано

Блін, чого я сюди зайшов? То ж написано українськими літерами "Ідіотська тема" :P

Опубліковано
Надо было брать такой, который не блымает диодами :D

Ти ще скажи заклеїти кнопку чимось щоб не блимало :D

Опубліковано

До речі, тема не така вже і ідіотська. Кнопки на моніторах в більшості явно не розраховані на те, щоб його постійно включати/виключати. Вже не один приносив в ремонт монітор: а чого воно полямалося? А мені пох, на роботі в мене сенсорна кніпка.

Опубліковано

в мене ноут але коли був комп та працював постійно ..... голосував "В мене взагалі комп завжди працює..."

Опубліковано
Після вимкнення системника, я вимикаю пілот, відповідно вимикається все, що в цей пілот включене, монітор в тому числі. На самому моніторі ніяких кнопок не чіпаю, голосував, що не вимикаю ;)

аналогічно..монітор не вимикаю а тільки пілот з розетки)

Опубліковано

Так само і я!! ;)

Опубліковано

Коли робив ремонт і визначився з місцем де стоятиме комп, то зробив електророзвідку таким чином аби в один ряд стояло 4 розетки. Замість першої розетки стоїть вимикач однієї з розеток. Саме в неї включений подовжувач, в який, в свою чергу, включений монітор і колонки з сабом. Тобто питання "виключити монік" в мене вирішується просто хляпаючи на вимикач ні стіні, а комп собі далі хай завершує свою роботу - ну дуууууже зручно :)

З.І. Голосував за останній пункт ;)

Опубліковано

в знайомих був серйозний перепад електроенергії , погоріло все холодильник , тв, і монітор ;) от така то халепа :(

Опубліковано

живу в гуртожитку, комп працює цілодобово місяцями... вимикаю тоді, коли потрібно щось потестити...

на ні4 мон теж вимикаю, щоб не блимав )

Опубліковано
Да где же вы берёте эти блымалки?

+1), в моїй лижі в менюшці можна вимкнути "блималку") вроді мєлочь, а удобно)

Опубліковано

В мене ноут. Електропітаніє настроїв таким чином post-3372-1263059672.jpg

Дисплей вимикається сам, якщо користувач, тобто я, ніяких операій не здійснюю.

Опубліковано
В мене ноут. Електропітаніє настроїв таким чином post-3372-1263059672.jpg

Дисплей вимикається сам, якщо користувач, тобто я, ніяких операій не здійснюю.

так там про лампочку нічого не сказано :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...