Перейти до змісту

Помоготе, ПК неработает

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вот в чем суть : у товарища (если бы мог он то сам бы написал) что то накрылось..включаеться - гудит но сигнал на моник вообще нету..отключаю шнур монитора - на мониторе показывает "нет сигнал" тоесть монитор работает..подключил монитор к материнке - тоже самое.. вентилятор процессора крутит, блок питания вроде тоже..думаю материнка сдохла, но как я не компьютерный специалист то я незнаю точна..подскажите в чем может быть проблема и где ее можна устранить недорого ))

Опубліковано

вообще пиков никаких не издает..включаеться и себе гудит как всегда..только кнопка перезагрузки не реагирует..

Опубліковано

Потрібно перевірити всі шлейфи і контакти В мене було таке коли планки оперативки не бачив, хоча я до неї й не торкався. Так що розкручувати системник і перебирати все. Успіхів!

Опубліковано
Потрібно перевірити всі шлейфи і контакти В мене було таке коли планки оперативки не бачив, хоча я до неї й не торкався. Так що розкручувати системник і перебирати все. Успіхів!

Тоже як варіант впринципі.... в мене таке буває з вінтом як же він мене .... то я вже знаю і просто знімаю його прочищу пилюку хоча її там майже немає бо постійно чищу і підключаю назад і опля вінда грузиться... а вся причина в вінті...

Опубліковано

так прикол в чем?! включаю он себе гудит а на монику полный ноль..черный экран, а лампочка включения бликает себе дальше..будто комп вообще не включался..

Опубліковано
Вроде в любом биосе если нет сигнала при загрузке - мать здохла.

Ну тому яй питав в першому пості чи сигнали іздає і які...

Опубліковано

Ну то полюбом мамка накрилась... А кулера так чи інакше будуть гудіти якщо блок живлення робочий бож струм подається на них.... так що прийдеться шукати нову мамку нажаль....

Опубліковано

mix_forever якщо хтось може що зробити то тільки мікс... хоча мертвій мамці хібащо мусорник поможе.... бо перепаювти дорожки ніхто не береться....

Опубліковано

Може бути що здох БЖ, по якійсь лінії не дає напруги на мамку і вона не стартує. Кулера можуть живитись з іншої лінії. Ще варіант -- здохло щось зовсім інше, а в компі просто немає спікера от він і не пікає. Треба дивитись.

мертвій мамці хібащо мусорник поможе.... бо перепаювти дорожки ніхто не береться....

Чого відразу доріжки? Могли здохнути конденсатори, які запросто перепаюються.

Опубліковано
... хоча мертвій мамці хібащо мусорник поможе.... бо перепаювти дорожки ніхто не береться....

Аж мурашки по спині від таких глибоко-категоричних заявок.

І як я їх ремонтую? :) . Жуть, а виявляється їм дорога була просто в мусорник. :)

Ruslyk, я відкрию Вам великий секрет, виявляється, практично все ремонтується і паяється. :)

Перш ніж щось категорично заявляти орієнтуйтеся в питанні хоч трішки.

Plum, звиняй за офф.

Опубліковано

а можливо все діло у відеокарті в мене у знайомого було таке ж саме, відео почистив замінив термопасту і ура всьо працює!

Опубліковано

У меня была забавная ситуация. Есть встроенная видяшка в материнке (моник подключается через VGA), и стояла обычная псишная 9600GT (подключал мон через DVI), джифорс троха поломался, я его вытащил и повез к миксу на починку.

Как пришел подключил моник временно в встроенную карту через VGA, но комп врубается а монитор так и ничего не показывает. Целый вечер промучился, проверил уже все, и второй моник подключал и кабель, и с бубном... пока не вспомнил что в биосе вырубил встроенную видяшку чтобы писишна первой определялась. Ток и в биос не зайти уже, чтобы назад врубить))) замкнул cmos чтобы сбросить параметры биоса :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...