PSYHologist Опубліковано 11 Жовтня, 2006 в 16:56 #1 Опубліковано 11 Жовтня, 2006 в 16:56 перше питання це по якому каналу сьогодні транслюють матч збірної??ну і взагалі хто шо хоче сказати про гру Волині, Динамо, збірної України!!!!
ЙОЖИК Опубліковано 11 Жовтня, 2006 в 19:49 #2 Опубліковано 11 Жовтня, 2006 в 19:49 Волинь і Динамо - ! Україна - ! Нарешті спромоглися показати справді достойну гру!
Maggot Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 14:20 #3 Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 14:20 Про Волинь:Тренера давно тра поперти, а то тільки розходи за те що ві наговорив кому, а толку гри ніякої, бо команда продавала (може і зараз продає) матчі, щоб були гроші платити за нього.Про Динамо:погано грають, бо майже нікого з українців, де має взятися патріотизм. А легіонерам все одно, вони отримують гроші лише за участь і грають лише за гроші. Більше ентузіазму!Про ЗБІРНУ:Команда хороша, частіше б давали грати Реброву і Мілевському. Шеву взагалі можна і не запрошувати на матч, бо він не грає, береже с***у для Челсі, де також береже її, нормально не граючи.
kudrom Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 15:52 #4 Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 15:52 Зате коли Шева грає, Україна виграє, він відволікає на себе увагу всіх гравців. Яскравий приклад - вчорашня гра з Шотландією. Так що Шева фартовий, як і Блохін. Тому його треба ПОСТІЙНО ставити в команду!
fantazy Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 16:20 #5 Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 16:20 to all : несчет Шеви.... так... не можу слухати , коли хтось каже шо шева КАЛІКА !!! Він , як на мене є найкращим іграком збірної України. Я не думаю шо йому дали б "кращого гравця Європи", якби він погано грав !! по друге, якби не Шева , то Україна не грала би в ЧМ... Це дуже корисний гравеЦь !!!\ по третє, він не показує своєї найкращої гри в кожному матчі , тому що не може, бо на нього зосереджена оборона ! по 4етверте,
Teo Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 16:55 #6 Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 16:55 Цілком підтримую, ШЕВА !
fantazy Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 18:58 #7 Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 18:58 to Teo : так постав +1 )) на зеленому хрєстіку
Vint Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 19:19 #8 Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 19:19 Крім того не треба забувати, що Шевченкові вже 30 років стукнуло... , були травми - одна, дуже серьйозна, прямо перед ЧС, переїхав до Англії, де йому не так зручно грати, як в Мілані, бо в Челсі команда працює не на нього, а на того нігера з диким призвіськом "Дрогба", тому він зараз і не забиває, як раніше... але чекаємо, що він все-таки себе ще покаже перед тим , як закінчити футбольну кар'єру..
fenom Опубліковано 13 Жовтня, 2006 в 08:15 #10 Опубліковано 13 Жовтня, 2006 в 08:15 шева.... питання досить спірне.....згадую ЧС.... так, він не викладався на всі 100, єврейчик такі добре його налякав штрафами, але грав на рівні, рівні європейському!!! тим більше, велика його заслуга була вже в тому, що таки дійсно всі суперники сиділи в нього на хвості, що давало змогу грати іншим українцям.... Результат - просто супер як для першого разу.... він вже давно обійшов усіх гравців збірної України і по кількості і по якості....це точно йому не дали б кращого гравця Європи, якби він погано грав !! там просто так такими званнями не розкидаються..... це не те саме що отримати заслуженого артиста україни (його ніхто не знає. а він вже заслужєений)всі звикли звинувачувати його....Мол, шева х...йовий.... тоді чому забиває саме він?але факт.... шева не може витягнути всю команду..... треба виховувати інших..... а їх у нас нема..... тож не факт, що другий чс ми зіграєм краще, ніж перший..... волинь..... про цю команду я взагалі нічого не хочу говорити...... за один рік вийшли у вищу, обіграли динамо і шахтар, зайняли 6-те місце.... і щоб отак обкакали все чого добились...... сором...динамо..... скажу одне... на мою думку, шахтар грає всетаки якісніше..... і гарніше
PSYHologist Опубліковано 13 Жовтня, 2006 в 11:26 Автор #11 Опубліковано 13 Жовтня, 2006 в 11:26 2fenom на рахунок Шахтаря я з тобою погоджуюсь!!!! я скільки себе пам'ятаю завжди вболівав за Динамо, але подивившись декілька останніх ігр Шахтаря зробив висновок що вони все таки грають якісніше і гарніше!!!! я вбачаю це в тому що нашою східою командою управляє не український розум(націоналістів і надпатріотів прошу не ображатись!!!!!) але парадоксом є те що навіть і вони не показують вражаючого результату! я також нічого не маю проти Шеви. Він класний гравець!!! (у мене є відео голів які нам забила Іспанія на ЧС, і причину пенальті з двох ракурсів)
fantazy Опубліковано 13 Жовтня, 2006 в 15:26 #12 Опубліковано 13 Жовтня, 2006 в 15:26 Динамо є Динамо !!! Я за нього завжди вболіваю !!! і буду !!! Динамо покручє за Шахатар !!! Dinamo forever !!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.