Перейти до змісту

футбол!

PSYHologist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

перше питання це по якому каналу сьогодні транслюють матч збірної??

ну і взагалі хто шо хоче сказати про гру Волині, Динамо, збірної України!!!!

Опубліковано

Про Волинь:

Тренера давно тра поперти, а то тільки розходи за те що ві наговорив кому, а толку гри ніякої, бо команда продавала (може і зараз продає) матчі, щоб були гроші платити за нього.

Про Динамо:

погано грають, бо майже нікого з українців, де має взятися патріотизм. А легіонерам все одно, вони отримують гроші лише за участь і грають лише за гроші. Більше ентузіазму!

Про ЗБІРНУ:

Команда хороша, частіше б давали грати Реброву і Мілевському. Шеву взагалі можна і не запрошувати на матч, бо він не грає, береже с***у для Челсі, де також береже її, нормально не граючи.

Опубліковано

Зате коли Шева грає, Україна виграє, він відволікає на себе увагу всіх гравців. Яскравий приклад - вчорашня гра з Шотландією. Так що Шева фартовий, як і Блохін. Тому його треба ПОСТІЙНО ставити в команду!

Опубліковано

to all :

несчет Шеви.... так... :) не можу слухати , коли хтось каже шо шева КАЛІКА !!! Він , як на мене є найкращим іграком збірної України. Я не думаю шо йому дали б "кращого гравця Європи", якби він погано грав !! :D

по друге, якби не Шева , то Україна не грала би в ЧМ... Це дуже корисний гравеЦь !!!\

по третє, він не показує своєї найкращої гри в кожному матчі , тому що не може, бо на нього зосереджена оборона !

по 4етверте, :(

Опубліковано

Крім того не треба забувати,

що Шевченкові вже 30 років стукнуло... ,

були травми - одна, дуже серьйозна, прямо перед ЧС,

переїхав до Англії, де йому не так зручно грати, як в Мілані, бо в Челсі команда працює не на нього, а на того нігера з диким призвіськом "Дрогба", тому він зараз і не забиває, як раніше...

але чекаємо, що він все-таки себе ще покаже перед тим , як закінчити футбольну кар'єру..

:woohoo:

Опубліковано

шева.... питання досить спірне.....

згадую ЧС.... так, він не викладався на всі 100, єврейчик такі добре його налякав штрафами, але грав на рівні, рівні європейському!!! тим більше, велика його заслуга була вже в тому, що таки дійсно всі суперники сиділи в нього на хвості, що давало змогу грати іншим українцям.... Результат - просто супер як для першого разу....

він вже давно обійшов усіх гравців збірної України і по кількості і по якості....це точно йому не дали б кращого гравця Європи, якби він погано грав !! там просто так такими званнями не розкидаються..... це не те саме що отримати заслуженого артиста україни (його ніхто не знає. а він вже заслужєений)

всі звикли звинувачувати його....Мол, шева х...йовий.... тоді чому забиває саме він?

але факт.... шева не може витягнути всю команду..... треба виховувати інших..... а їх у нас нема..... тож не факт, що другий чс ми зіграєм краще, ніж перший.....

волинь..... про цю команду я взагалі нічого не хочу говорити...... за один рік вийшли у вищу, обіграли динамо і шахтар, зайняли 6-те місце.... і щоб отак обкакали все чого добились...... сором...

динамо..... скажу одне... на мою думку, шахтар грає всетаки якісніше..... і гарніше

Опубліковано

2fenom

на рахунок Шахтаря я з тобою погоджуюсь!!!! я скільки себе пам'ятаю завжди вболівав за Динамо, але подивившись декілька останніх ігр Шахтаря зробив висновок що вони все таки грають якісніше і гарніше!!!! я вбачаю це в тому що нашою східою командою управляє не український розум(націоналістів і надпатріотів прошу не ображатись!!!!!) але парадоксом є те що навіть і вони не показують вражаючого результату! :(

я також нічого не маю проти Шеви. Він класний гравець!!!

(у мене є відео голів які нам забила Іспанія на ЧС, і причину пенальті з двох ракурсів) :(:ok::ok:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...