Перейти до змісту

Собираю ПК, подскажите, что ещё надо, пожалуйста

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

материнская плата - asus m4a785td-m evo,

процесор - amd athlon II x3 435,

видеокарта - ati radeon hd5770.

вот думаю какой же сюда блок питания сюда нада... подскажыте кто знает?

Опубліковано

Якісного БП на 500 W буде достатньо .якісний -читай дорогий ,всякі Codegen ,DTS,Delux,JNC і прочі Gembird-и 

в цю категорыю не входять.

PS.а  чого такий вібір відеокарти ,магія чисел плюс жертва маркетінга ? каточка грошей своїх не коштує,

якщо хочеш DX-11 карточку то дивись на Radeon HD5850 і вище.

Опубліковано

Цілком вистачить 450W, і навіть якісних 400W. В мене в дітей машинка з Core 2 Duo E4500 і Radeon HD 4870 1Gb зараз працює на Zalman 360W і чудово себе почуває навіть при максимальних навантаженнях.

Опубліковано

як написав Plum якшо якісний 400Вт то буде достатньо, проте все залежить від кількості жорстких дисків та оптичних приводів... якшо їх планується не по 1 шт, а більше 3-4 то краще зразу запастись 500 проте теж дивитися в сторону дорогих, оскільки в дешевих 500Вт ампери не туда куда надо направлені....

Опубліковано

Не дуже згідний з БЖ 500Вт, бери хорошу 400-ку 12В-20А і не парся, буде тянути замилу душу :)

Якщо цікавить детальніше, стукай в асю, пораджу ціна-якість!

Опубліковано

на рахунок БЖ я недавно поставив собі SeaSonic S12II-430 Active PFC. можу сказати що він виправдує свої гроші. + тишина в роботі, при нагрузці просадки недає, довжина кабелів. Для поданої тобою системи його аж з головою хватить.

Опубліковано

З відеокартою краще зачей, посидиш на інтегрованому з місяць другий, зараз ціни на них мальоха не відповідають рекомендованим... Ще немає конкуренції з боку nVidiа, поки вони не роздупляться НАРОДНИХ цін не буде, ну але справа твоя. На рахунок БЖ то краще брати не 350-400 як тобі кажуть а посолідніше, для розгону тай всі АТІ люблять ТОК, особливо нові з гламурними наклейками DX 11 =)

Опубліковано

"Собираю ПК, подскажите, что ещё надо, пожалуйста" - могу я просить модератора скопипастить это вместо той %№ни, что в заголовке топика?

Извините за оффтоп.

Опубліковано

вибачте за офф топ. Але з граматикою Олі явно не дружить...

якщо писати по російськи то пищіть, принаймі правильно...

собираю пк, подскажыте што ищё нада, asus m4a785td-m evo,amd athlon II x3 435,ati radeon hd5770

(не "ищё" а "ещё")

(після "Ж" в російський мові пишеться "И" а не "Ы")!!!

Опубліковано

найкращий варіант chieftec 500ватт за свої гроші дуже якісний і потужний бж.

на рахунок відео, так 5770 зараз на свою продуктивність дорога. або підзбирай на 5850\70, або покищо задовільняйся 4870...

Опубліковано
"Собираю ПК, подскажите, что ещё надо, пожалуйста" - могу я просить модератора скопипастить это вместо той %№ни, что в заголовке топика?

Извините за оффтоп.

Від модератора difoto отримує +1 в репутацію, а Oli +1 в попередження. Веселого Різдва!

Опубліковано

Насчет видео, у самого стоит 5770. С новыми драйверами обходит 4870 а с разгоном и 4890 и 260. И учитывая её функциональность карточка более менее.

А вот такую материнскую плату я бы не брал, не вижу смысла переплачивать за интегрированное видео. Лучше разницу с матплаты докинуть в хороший процессор.

Из БП оптимальный вариант на 500Вт, например из FSP или Chieftec. Чтобы было чуть запаса на апгрейд.

И как понимать в названии темы "что ещё надо"? (для полного счастья еще нужна память, корпус, клава+мышка, мульти DVD писалка и монитор)

P.S. Я уже отвечал раньше более развернуто, только кто-то нехороший удалил сообщение.

Опубліковано

на рахунок відео я би порадив GeForce GTX 275 вона набагато краща за 5770 та 4890, коштує вона трошки більше за порвняні девайси але того коштує!

Опубліковано
Насчет видео, у самого стоит 5770. С новыми драйверами обходит 4870 а с разгоном и 4890 и 260. И учитывая её функциональность карточка более менее.

А вот такую материнскую плату я бы не брал, не вижу смысла переплачивать за интегрированное видео. Лучше разницу с матплаты докинуть в хороший процессор.

Из БП оптимальный вариант на 500Вт, например из FSP или Chieftec. Чтобы было чуть запаса на апгрейд.

И как понимать в названии темы "что ещё надо"? (для полного счастья еще нужна память, корпус, клава+мышка, мульти DVD писалка и монитор)

P.S. Я уже отвечал раньше более развернуто, только кто-то нехороший удалил сообщение.

Багато толкових мамок перерахуєш на AM3 без встроєного відео? Плата яку вказав топікартер ледь дотягує до середньо цінового сегменту і при цьому показує дуже непогані результати, дешевшу брати немає сенсу... Якщо так хочеш ДДР3 то яб порекумендував не m4a785td-m evo ASUS M4A785TD-V EVO - повнорозмірна, радіатори на двох мостах(гнатись бути краще) і т.д. Хоча це не настільки важливо. Головне не економ на оперативці, візьми щось, путнє а не ноунейм :)

Adarch Цікаво що в тебе за така чарівна 5770 що як ти висловився ОБХОДИТЬ 260? Може представиш якісь скріни в студію, ато люди мордуються і невиходить в них так її розкочегарити, ну то неуки напевно які нічого не тямлять, просвіти нас ламерів грішних :lol:

Опубліковано

Нарахунок GTX275 згідний -- на сьогодні кращий варіант за ціну до 250 уо. Я свою Radeon 4870 поставив в комп дітям, а собі замовив GTX275, має бути з понеділка. GeForce має перевагу в продуктивності, до того ж підтримує прискорення розрахунків фізики за допомогою PhisX і дозволяє проводити інші обрахунки за допомогою CUDA (наприклад, кодування відео, робота з архівами, зокрема підбирання ключів для запаролених rar архівів і т.д.). Ну а також має кілька цікавих технологій для більш якісної промальовки тіней і скруглення кутів в DX10.1

Підтримку новими Radeon'ами DX11 поки можна за перевагу не вважати, бо реально масово ігри з повною підтримкою DX11 будуть трохи менше як за рік, а до того часу нинішнє покоління відях застаріє.

Опубліковано
Багато толкових мамок перерахуєш на AM3 без встроєного відео?
А багато й не треба, вистачить однієї ).

Я тут придивився до процесора...є велика ймовірність розблокувати 4 ядро, тому варто пошукти плату яка може це зробити.

Adarch Цікаво що в тебе за така чарівна 5770 що як ти висловився ОБХОДИТЬ 260? Може представиш якісь скріни в студію, ато люди мордуються і невиходить в них так її розкочегарити, ну то неуки напевно які нічого не тямлять, просвіти нас ламерів грішних :lol:

Я свою ще не кочегарив, її поки вистачає на все що граю, а тестів в інеті валом, ось її тест у кучі ігр http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5770/20.html, це без розгону і різниця в пару кадрів навіть в порівнянні з 275 і 285 не на користь останніх, які до того ж значно дорожчі, а з розгоном бачив на tomshardware. Кого цікавить, знайде. Памятаю що розгон давав 15% в Crisys ( 29,4 при 1680х1050 4xAA). Мій монік всерівно вище 1680 не дасть ).

P.S. драйвера у NVIDIA під свої відяхи оптимізовані добряче, а от у AMD ще сирі, так що можна ще докинути 5-10% на майбутнє ;)

P.P.S. розгон утилітою MSI Afterburner, можна програмно підвищувати напругу без вольтмода.

Опубліковано
...Я тут придивився до процесора...є велика ймовірність розблокувати 4 ядро, тому варто пошукти плату яка може це зробити....

Ця плата M4A785TD-M EVO також правильна , ;) зроблена на чипах AMD 785G/SB710, і розблуковувати ядра вміє.

Опубліковано

Заглянув в біос, справді є Advanced Clock Calibration (Auto, All Cores, Per Core). Залишилось лише протестити ).

Але варто зупинитись на 770 серії, GIGABYTE GA-MA770T-UD3P або ASUS M4A77TD. Істотних переваг 785 над 770 крім інтегрованого відео нема.

Опубліковано
Багато толкових мамок перерахуєш на AM3 без встроєного відео?
А багато й не треба, вистачить однієї ).

Я тут придивився до процесора...є велика ймовірність розблокувати 4 ядро, тому варто пошукти плату яка може це зробити.

Я свою ще не кочегарив, її поки вистачає на все що граю, а тестів в інеті валом, ось її тест у кучі ігр http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5770/20.html, це без розгону і різниця в пару кадрів навіть в порівнянні з 275 і 285 не на користь останніх, які до того ж значно дорожчі, а з розгоном бачив на tomshardware. Кого цікавить, знайде. Памятаю що розгон давав 15% в Crisys ( 29,4 при 1680х1050 4xAA). Мій монік всерівно вище 1680 не дасть ).

P.S. драйвера у NVIDIA під свої відяхи оптимізовані добряче, а от у AMD ще сирі, так що можна ще докинути 5-10% на майбутнє ;)

P.P.S. розгон утилітою MSI Afterburner, можна програмно підвищувати напругу без вольтмода.

На рахунок силкі з тестами - маячня(реклама якась) розігнана 5770 дотягує до 260, не більше ІМХО, на нові аті варто дивитись починаючи з 5850! Материнка підходить будь яка з мостами 710/750. На рахунок фрази *навіщо за встроєне відео переплачувати* то бюджетки з інгрованим відео більшість, і ніякої переплати тут немає.

Опубліковано

Інтегроване відео дійсно обходиться в копійки. Зараз є чимало пропозицій недорогих плат на базі 780G/785G. За невеликі гроші можна отримати додаткові вигоди. Наприклад, пережити тиждень-другий на інтегрованому відео у випадку апгрейду, коли стару відяху продав, а нову ще не купив.

На рахунок того, що для роботи ACC підходить будь-яка материнська плата з мостами SB710/750 не зовсім правда. Треба ще наявність підтримки на рівні BIOS.

Вроді непогана материнка MSI 785GM-E65. Огляд можна почитати тут, але щось в продажі її не видно :-(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...