Shkoder Опубліковано 11 Жовтня, 2006 в 15:13 Поділитися #1 Опубліковано 11 Жовтня, 2006 в 15:13 сегодня в 15:30-16:30 в центре Луцка был небольшой концерт перуанского дуэта Alborada del Inka (переводится как "Рассвет Инков"). они представляли новый альбом Huaman Flor Nivio, компакт с которым я не преминул купить дуэт очень душевно отыграл пол-дюжины вещей, сами "аборигены" в перерывах весьма внятно изьяснялись по русски и английски, к сьемке тоже отнеслись с пониманием Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fenom Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 11:55 Поділитися #2 Опубліковано 12 Жовтня, 2006 в 11:55 прикол....я їх здається колись вже бачив в центрі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MechanicCDRR Опубліковано 15 Травня, 2012 в 21:37 Поділитися #3 Опубліковано 15 Травня, 2012 в 21:37 Сьогодні на Лесі Українки виступали десь о 17-18 годині. Здається то були вони... випадково натрапив... і на півгодини забув куди прямував - слухав як заворожений. Зняв трохи ще відео, але поганої якості... і дуже дуже шкодую, що не придбав в них диска. Грали дуже гарно, за душу вхопило сильно... зараз ось слухаю нагло скачані з торенту треки (хоча звук з своїх піратських відео мені більше подобається - бо ж живий же) і перший раз в житті соромно за те, що не віддячив людям, придбавши диска. відео. Якість дуже погана, крім одного - там просто погана %) Хтось може з бордівців також там був, і зняв в більш кращій якості? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.