Dovbush Опубліковано 5 Січня, 2010 в 23:28 #1 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 23:28 Фільми: "The old man and the see" based on the novel by Ernest Hemingway(1997 - Оскар) "Русалка" "Сон смешного человека" по мотивам одноименного рассказа Ф. ДОСТОЕВСКОГО "Корова" "Моя любовь" по роману И.С.Шмелёва "История любовная" Найбільше сподобались "Старік і Море", "Моя любов". Шукайте в інеті. Раджу подивитись тим хто цікавиться мистецтвом.))) Ось фото А.Петрова: Кілька скрінів до фільму Старік і Море: Кілька скрінів до фільму Моя Любов: З.І. : фільми шукайте самі в інеті, бо сильно мала швидкість щоб завантажити сюди (вони того варті) Модератор: Автор. отримує попередження і позбавляється прав на написання постів на 3 дні. За не інформативну тему. А особливо за: З.І. : фільми шукайте самі в інеті, Топіки без посилання (зовнішнього чи внутрішньго ) З.І. Велику кількість скрінів варто ховати під тег "more" У повному редакторі є редактор тегів.
snight Опубліковано 6 Січня, 2010 в 21:57 #2 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 21:57 А. Петров "Старик и Море" Часть 12 частина3 частина
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.