Otto Kreer Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 08:19 Поділитися #1 Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 08:19 лютий 1936 року - ювілей, 20-річчя сценічної діяльності Олександра Родзевича у луцькому театрі ім. Словацького. актор театру - Роман Яглаш акторка театру - Ядвіга Оконська десь в інеті є інфа куди переїхав луцький театр після 1939 року, поки не можу знайти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 08:48 Автор Поділитися #2 Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 08:48 Директор луцьку театру - Олександ Родзевич Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 25 Січня, 2010 в 09:01 Автор Поділитися #3 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 09:01 Мічіслав Зонер - режисер та актор театру Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 25 Січня, 2010 в 09:10 Автор Поділитися #4 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 09:10 Софія Славінська - актриса театру Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 25 Січня, 2010 в 09:50 Автор Поділитися #5 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 09:50 " В Луцьку з 1924 року вже діяв польський театр, що з 1930-х років мав стаціонарне приміщення нинішня вулиця Богдана Хмельницького, ляльковий театр" Наш обласний драматичний театр також скористався приміщенням польського театру А хто знаэ де купити книгу С.М. Кучерепа "Польський театр на Волині" ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vasylhrt Опубліковано 25 Січня, 2010 в 17:05 Поділитися #6 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 17:05 Мічіслав Зонер - режисер та актор театру Ще одне фото Мічіслава Зонера Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 25 Січня, 2010 в 18:18 Поділитися #7 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 18:18 портрети актрис нагадали вірш;-)Я безумно боюсь золотистого плена Ваших медно-змеиных волос, Я влюблен в Ваше тонкое имя «Ирена» И в следы Ваших слез.Я влюблен в Ваши гордые польские руки, В эту кровь голубых королей, В эту бледность лица, до восторга, до муки Обожженного песней моей.Разве можно забыть эти детские плечи, Этот горький, заплаканный рот, И акцент Вашей польской изысканной речи, И ресниц утомленных полет?А крылатые брови? А лоб Беатриче?А весна в повороте лица?..О, как трудно любить в этом мире приличий,О, как больно любить без конца!И бледнеть, и терпеть, и не сметь увлекаться, И, зажав свое сердце в руке, Осторожно уйти, навсегда отказаться И еще улыбаться в тоске.Не могу, не хочу, наконец — не желаю! И, приветствуя радостный плен, Я со сцены Вам сердце, как мячик, бросаю. Ну, ловите, принцесса Ирен! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kotykS Опубліковано 25 Січня, 2010 в 19:48 Поділитися #8 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 19:48 Мічіслав Зонер - режисер та актор театру фотографія дуже класна! ретро-жанр. дивіться, в нас тоді були такі стільчики, які в нас тільки недавно з'явилися... Парадокс. (де вони були всі ці 60 років???) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 26 Січня, 2010 в 07:31 Автор Поділитися #9 Опубліковано 26 Січня, 2010 в 07:31 Волынский театр из Луцка"Городской театр боролся с проблемами : недостаточное финансирование и постоянноя смена руководства театра и состава коллектива"В 1933 году город отказывается финансировать постоянное содержание здания волынского театра и содержать собственную труппу театра, вследствие чего труппа будет вынуждена до 1939 года чаще всего развлекать публику в Люблине. Театр под руководством Александра Радзиевича в Луцке был разьездным театром на манер известного театра "Редут" Юлиуша Остэрва. Колектив театра из 20-ти актёров регулярно выступал в городах и местечках Волыни и Любельщины (в самом Люблине два-три раза в месяц) , одновременно готовя две новых премьеры ежемесячно. Ставились амбициозные постановики по произведениям Шекспира, Габриели Запольской, Георга Шава но провинциальная публика требовала комедии. На страницах люблинской печати директор театра рассказывал : " Мы имееем свои вагоны, жывём в них и ведём циганский образ жизни. В провинциальных местечках нам приходиться выступать на сценах где температура воздуха не поднимается выше минус 12 градусов и зрители сидят в шубах, пальто и укрываються одеялами " Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 22 Жовтня, 2010 в 11:37 Автор Поділитися #10 Опубліковано 22 Жовтня, 2010 в 11:37 Театр Волинський (Польський) імені Юліуша Словацького у Луцьку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 12 Липня, 2013 в 08:29 Автор Поділитися #11 Опубліковано 12 Липня, 2013 в 08:29 Teatr Polski w Łucku Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.