Перейти до змісту

Який розмір жіночих грудей

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в топике мы выяснили что нравится форумчанам

а вот теперь возникает вопрос:

а какое соотрошение размеров груди в природе?

и если отличается то отдельно по странам(континентам)

Опубліковано
и если отличается то отдельно по странам(континентам)

думаю, что везде одинаковое соотношение :)

Опубліковано

тут трошки не згідний... закономірність зустрічається по генетиці раси.. вот наприклад варікоз яким страждають наші жінки для негретянок або муладок ця хвороба взагалі незнайома.. і все діло в генетичному коді...

Опубліковано

Загальновідомий факт, що у більшості азіаток маленькі груди, а в більшості американок - надувні :D

ЗІ. Стільки мови про жіночі прєлєсті, можна подумати, що тема для чоловічої частини борди просто невичерпна!!!!А що ,якщо ми почнемо так само інтенсивно обговорювати параметри ваших інтимних органів?! :ohmy:

Опубліковано
Загальновідомий факт, що у більшості азіаток маленькі груди, а в більшості американок - надувні :D

ЗІ. Стільки мови про жіночі прєлєсті, можна подумати, що тема для чоловічої частини борди просто невичерпна!!!!А що ,якщо ми почнемо так само інтенсивно обговорювати параметри ваших інтимних органів?! :ohmy:

Нехай тішаться на борді, якшо в живу не цікаво..... :P

Опубліковано
А що ,якщо ми почнемо так само інтенсивно обговорювати параметри ваших інтимних органів?! :ohmy:

А що там обговорювати? Тут у всіх стандартні, 30+ см :0024:

Опубліковано
А що ,якщо ми почнемо так само інтенсивно обговорювати параметри ваших інтимних органів?! :ohmy:

А що там обговорювати? Тут у всіх стандартні, 30+ см :0024:

Фу какая гадость.Раз вони говорять про жіночі груди, то в їх сторону потрібна тема не орган сім"явискання говорить, то просто, а про заслуги перед народом, оце буде больніше

Опубліковано
Фу какая гадость

от бачиш... тому тут і говорять про жіночі груди, а не про свої 30+ :)

Не правильно +30. Природа така штука

Опубліковано
Не правильно +30. Природа така штука

цілком згідний це вже порушення на генному чи на гормональному рівні....... та і жінці напевно небуде приємно з таким ялдаком управлятись ..... можна і щось пошкодити .......думаю всі чули як Катерина ІІ ,здається вона, померла

• 2 тижня потому...
Опубліковано

невважайте мене збочинокою.... але.... якби я побачила б 30+ то першим питанням у мене було б "а куди він в тебе поміщається?" ^_^ і ні про який секс мови вже бути не могло б.... не ризикнула б)))

а груди.... хм..... теж не розумію силікон..... або занадто великі груди..... це важко.... це постійно болить спина.... це важко віднайти ліфчик того розміру, який тобі треба..... феее...... таким жінкам я лиш співчуваю.... мені мій розмір цілком подобається - якраз достатньо)

колись один знайомий сказав - все, що поміщається в долоню - груди, а решті - вим"я..... щоб не образити жінок з великим бюстом від себе додам - якщо не поміщається - значить долоні маленькі))))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сіє питання є абстрактним. Проте наявність цієї частини тіла завжди спонукає чоловіків згадувати своє абсолютно безхмарне дитинство і дотягнутись до "номерного з розміром" органу як не писком, то хоча б руками.

І взагалі чоловіки - не собаки і на кості не кидаються

Опубліковано

ну целью топика было выяснить реальную ситуацию с соотношением хозяек разных размеров в природе

что форумчанам нравится мы выяснили уже здесь

Опубліковано
ну целью топика было выяснить реальную ситуацию с соотношением хозяек разных размеров в природе

что форумчанам нравится мы выяснили уже здесь

Гм ну по перше думаю жодна баришня не буде розказувать про свої параметри, а тим паче фото показувать, дехто соромиться, у декого виховання не дозволя і того прямої відповіді від жінок навряд отримаєш. А по темі різні жіночі параметр і різні форми грудей, нема одинакових, але на кожну є свої поціновувачі. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...