Перейти до змісту

Я тоже хатю сібє атдєльний раздєл!

madkot

Рекомендовані повідомлення

За перейменування розділу :)

Але діло Ваше, просто ріже очі назва. Все одно не читаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь

Рібята, давайтє жить дружна! Все ж набагато простіше, ніж ми його сам робимо. Он гляньте -- навіть в нас з Ванькою солідарність в деяких питанняє прокльовується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver, а що пробувати то треба? 

пафоткацо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shura

Модератор якому всьо "пох"

купи черепашку на варшавке и торгуй там. вопрос закрыт.

я не обязан оправдываться в своих действиях

Модератор всегда прав. гг

kmd

А я не зобов'язаний.

Модератори дорослі люди, самі рішають що і як робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рібята, давайтє жить дружна! Все ж набагато простіше, ніж ми його сам робимо. Он гляньте -- навіть в нас з Ванькою солідарність в деяких питанняє прокльовується.

*Плам акуратна па-ліапольдавскі паправляєт бальшой розавий бантєг-галстук на шеє*

на сваєй

І вапсчє, пацани!!! Шозанах!!!

Валіть в чиюсь іншу пісочницю рикатись і совєршать наєзди разом з брачнимє танцамє пінгвіноф!!!

БІГОМ!

Ми тут вапсчє про гламур.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да сделайте ей уже наконец бесплатную фотосессию.

Тю, та я можу! Ню. Воно ж... во як все складаєця: яка модель -- такий хватограф, абсолютно їден їднего варті! А чо, в мене є файні світлини, хоч і не такі як в FKCX_half, але його фасон Іванці й не подойде, вона ж не любит той во... глямур... :)

P.S. Тіко я ото-во не вмію -- ручку прошу пані сюди, ніжку сюди, цицьки пардон, бюст сюди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы тута с партнерами посовещалися, и решили гражданке Forever Autumn вынести благодарность в виде скидки 20% от суммы любого оплаченного ей сертификата. За понимание и работу в реализации нашей скромной кампании про продвижению на борду бренда "Визави". Скидка одноразовая и ограничена 31 мая 2010года. Еще раз спасибо за понимание и поддержку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте взагалі кожному зробимо окремий розділ і при3,14здьохаємо до них кострубаті ніразу не в тему назви :)

До прикладу:

• Комсі Комса (про фр. кіноматограф)
  • А Я Упала С Самосвала (тема присвячена суто жіночій косметиці, хоча і під мій персональний розділ тоже пайдьот)
  • Наши Паєзда Самиє Паєздатиє Паєзда В Мірє (розділ проукраїнський, патріотичний)
  • Сєня-Діч! (розділ для обговорення висвітлення проблем полювання у фільмах) і т.п.

+1 :0016::0080::0016::0080::0016:

ЧАВОО....!!!На святое,на бояр-модераторов кривослово молвиш!!Иш крамольничавать удумала!!!!

Смотри, осерчают опричники государевы и ссылкают куда подале!!Ибо юзер перед лицом модерирующим должен иметь вид лихой и придурковатый, дабы разумением своим не смущать оного... :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще декому в швейні салоти 50%-ну знижку, щоб у разі чого хавальник срочно зашивати ниточками, аби не ляпнули шота як в муку бзданулє :) 65-66-і трохи 67 :):):)

З.І. Плам, ти НЮ сфоткать ні сможиж, па адной прастой прічінє: прохвесіоналізма не хвате для кантроля лібідовскіх двіжнякоф - слюні розвісиш і полшестога пропаде. І звіздєц. Яка тоді фотографія?:))))

А свої іскромьотні коменти притримай для тих, хто ведеться на твій напускний шармЬ і від кого ти при нагоді по мордяці не получиш, ок?:)

Інагда луччє чівота жевадь,чєм 3,14дєть. Чєм чічяс і занімаюсь, даби за матєріалізірованниє мислі і путьовкі бан нє схлопотать :) *ангєлочєг*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розділ "Гламур.." лишній, як і куча прикріплених тем винесених у шапку у кожному розділі і висять не зрозуміло по якій причині, і чим відрізняються від аналогічних тем інших користувачів...ВМЗ чи пиво але це не приносить порядку, а схоже на хаос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пафоткацо

Ти очевидно мало мене знаєш і тому пишеш орієнтуючись на свій погляд. Якщо я захочу пофоткатись у когось із фотографів в студії то поїду у Київ чи у Львів, ну на крайній випадок у Рівне - там  кілька предстваників Всесвітньої асоціації фотохудожників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пафоткацо

Ти очевидно мало мене знаєш і тому пишеш орієнтуючись на свій погляд. Якщо я захочу пофоткатись у когось із фотографів в студії то поїду у Київ чи у Львів, ну на крайній випадок у Рівне - там  кілька предстваників Всесвітньої асоціації фотохудожників

соглясен я полный нуб и ничего в фото не понимаю

но мне нравится подход "халфа" к делу...

он временя от времени выставки организовывает, постоянно на бордовки фотки приносит, на борде первым (из нелюбителей) начал постить свои фотки

и вариант с "аукционом на сертификат" тоже есть хорошо, и тут он оказался первым, или я что-то пропустил?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стосовно сертифікату то першим і єдиним - інших така  байда не цікавить просто. ну а виставки і показ фото то все правильно - невеличка реклама  це все одно реклама і у цьому він майстер нічого не скажеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стосовно сертифікату то першим і єдиним

ну я делал акцент именно на "аукцион"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм. А ще в чийсь "brain стандарт" не дуже вписується флеймівський стьоб.

І що з того?

Кому падаріть 20%ну знижку на хвотосєсію?

Костя?А? Нє? В якості падарга ат дєда мароза с міфічєскай страни Лапландії?Ні хош? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FKCX_half, чєсна. спасіба. но єнто нє прєдєл мєчтаній. хвотосесія та.

Плюс єсть куда дєньгі втюхівадь. А баблістага ухажора каторий би мну такой падараг сдєлаль, нєд. Хвотосєсія такова масштаба - єнто нінужний атрібут в маєй жизні.

Може я каму-та падарю ту скідку, а?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так понял что 20% тебе мало ? :)

расслабься. тебе и 120% будет мало.

попытайся получить удовольствие не все сразу.

там глядишь - наконец получишь и удовлетворение.

Запості ішшо тут статью о енних спосабах палучєнія аргазма:) а?

ой чуєццо мнє, хтота чічяс в прямом ефірє накуй пайдьот...

І музчінє енто будєд ні так пріятна, кагбе енто било пріятна женсчінє.Хммм))))

Так шо ти падумай, Костя;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Костєнька :0080: С новим годам Вас! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди дратували люди, які зробивши один раз щось хороше готові повибивати оточуючим очі, витикають своїм вчинком.

У випадку ж нашого камрада він свій "внесок" робив явно керуючись меркантильними ідеями, так що виставляти себе "спасітєлєм барди ілі дабрадєтєлєм" не варто.

Доречі раніше пан Ігор намагався представляти свої роботи але в певний час закинув це через те, що віднайшлися фахівці, яким його роботи не подобалися і вони озвучували свою точку зору на борді, що в свою чергу відбивало клієнтів. Мабуть настав час другої реінкарнації ... але шлях, яким пішов "носій гламура" хибний.

З.І. Мені подобаються фотографії зроблені студіїєю "Віс-а-віс", правда я далеко не фахівець в цьому напрямку. Але однозначно не подобається метода представлення своєї роботи цією студією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А енто.. тут ніскромний вапрос...

а Костя..Ви ета... сєксопатолог?

мну інтірєсна. а прі всєх спрашивадь какта ніудобна.... :blush:

музчіну пакаробід ішшо мало лі....

Нє? Псіхолах шолє?

ааааа!!!

Рєшитє всє маі праблєми!!! У мну іх таг многа!!

Памагітє!

Спасітє пжалста...

*мєчєццо*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К спІциалісту-Зобанюнах.

Я пральна поняль мисль?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ухти. кльово. пасіба:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще щось мона? тільки тут тьотя надто в лірику подалась. а так щоб чотко і по пунктиках?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нуно якусь смарт-броню с чюствітєльнимє датчікамє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще декому в швейні салоти 50%-ну знижку, щоб у разі чого хавальник срочно зашивати ниточками, аби не ляпнули шота як в муку бзданулє :) 65-66-і трохи 67 :):):)

Шось я не вловив ту цілковиту мудрість, яка червоною мотузкою проходить через сказані вище слова...

З.І. Плам, ти НЮ сфоткать ні сможиж, па адной прастой прічінє: прохвесіоналізма не хвате для кантроля лібідовскіх двіжнякоф - слюні розвісиш і полшестога пропаде. І звіздєц. Яка тоді фотографія?:))))

Добра паня, та дозвольте запевнить вас шо аж ніяк ні разу не спокусюсь на ваші гори, долини та шахти. Нерухомість такого фасону мене не вабить, звиняйте. Старий певне.

А свої іскромьотні коменти притримай для тих, хто ведеться на твій напускний шармЬ і від кого ти при нагоді по мордяці не получиш, ок?:)

Та звиняте я ж не навмисне, однак не втримавсь шоб таку оказію пропустить... А мордяка то осьо вона, кажен час до ваших послуг, тіко ж і в останнє як ми сі бачили за кухлем пінного ви шось не надто жадали по ній ляснути, скорше вдавали шо мене там й не було зовсІм...

1. броня защищает от агрессии. это хорошо

2. броня защищает от любви и тепла. это плохо.

3. если броню все время носить получим и пункт1 и пункт2

4. если броню никогда не носить не получим ни пункт1 ни пункт2.

или сформулировав положительно получим и любовь и тепло и агрессию.

5. разобраться когда носить броню, а когда нет можно только экспериментируя с

пропорцией 3 и 4.

Якісь знайомі слова, ні, Forever_Autumn?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...