Перейти до змісту

шо курить президент

Alan

Рекомендовані повідомлення

Стосовно зомбованих псевдопатріотів.

Дивлюсь ти майстер вішати ярлики й бризжжжать слюною й в принципі тобі всерівно на кого й де.

слюну виділяю коли мова стосується людської тупості, на кштал ющ - суперсимвол держави :0078:

1)Я в міру своїх сил патріот,на відміну від тебе,й приймаю свою землю такою як вона є.

ти в міру своєї балаканини патріот, причому саме такий як вчать з телевізора.

на відміну від тебе я - даю роботу людям, плачу податки, не порушую закони, ціную кордони держави й право на незалежність, але це звичайно не патріотизм. патріотизм це лизання дупи політикам, які витрачають народні гроші (виходячи з твоєї логіки). тоді да, я не патріот.

3) Вести дискусію з індивідуууумом який має право говорити але ніхрена не думє ЩО говорить вважаю недоцільним.

ПИСЯКАЙ САМ :rolleyes:

це добре, що ти перестав вести зі мною дикусію. не люблю людської короткозорості й не вміння мати власну думку на речі. в тебе власна думка відстутня, тільки зомбоінформація з зомбоящика...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

як нам не хватало на форумі ще одного просвітленого.... :_21:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то може потуши його дня на 3-и. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що звикли стадом думати?

завжди будь-ласка.

це лише доводить мою правоту про зомбоящики й отупіння навколишнього середовища.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завжди будь-ласка.

це лише доводить мою правоту про зомбоящики й отупіння навколишнього середовища.

завжди приколювали персонажі, які пачіму-то думають, що одні вони Д"Артаньяни, а всі остальні ізвєснохто...:_21:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завжди приколювали персонажі, які пачіму-то думають, що одні вони Д"Артаньяни, а всі остальні ізвєснохто...:_21:

та воно й видно, що крім дюми ти дальше не продвинувся.

а взагалі хватить городити з власної дзвіниці, поки тут особливо розумні патріоти не почали кричати що ющенко ікона й бог, і в цьому сенс існування україни, була звичайна спокійна дискусія

п.с. хоча стадно-містечкове псевдопатріотичне мислення на цьому форумі прогресує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то у нас зараз нормальною дискусією вважається підтримка твоєї точки зору?тому що противник з"явились чи не в четвертому пості і зразу усе зіпсували. при чому, ці апологети стадно-містечкового мислення більше вказували не на невірність твоєї думки, а на манеру її викладення.

але виходить, що похамити- це продивнуто, незалежно і розумно, а утриматись від хамства -це стадно містечково B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Alan попустись трошки, твою позицію всі зрозуміли.. а вот на форумчан нападати не рекомендую (це до всіх відноситься).. бо як вище було згадано - відганяє ідіотизмом і як мінімум неповагою до індивідумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то у нас зараз нормальною дискусією вважається підтримка твоєї точки зору?тому що противник з"явились чи не в четвертому пості і зразу усе зіпсували. при чому, ці апологети стадно-містечкового мислення більше вказували не на невірність твоєї думки, а на манеру її викладення.

але виходить, що похамити- це продивнуто, незалежно і розумно, а утриматись від хамства -це стадно містечково B)

по-перше: мою думку підтримувати не обовязково

по-друге: противників не зявилось, зявились люди які одразу почали ліпити з ющенка непризнаного генія та ікону. яку я не мав права зачіпати

по-третє: на особистості перейшов ти, я розумію, брак аргументів, давай нападемо на опонента.

по-четверте: влада то не священа корова й думки свої я виклав коректно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб не бути голослівним. на твою фразу

.. а вот на форумчан нападати не рекомендую.

відповім цитатами з цього топіку. одразу зауважу, що один з найперших перейшов на особистості модератор. от і вся культура форуму. а мені тут закидають, що я не коректно запитав у ікони, що вона курить.

власне, цитати:

А ти що куриш?
3) Вести дискусію з індивідуууумом який має право говорити але ніхрена не думє ЩО говорить вважаю недоцільним.

ПИСЯКАЙ САМ :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про перехід на особистості і вказування окремим форумчанам що куди запихати думаю Алан ти пагнав ше в 7 пості:

гостра і актуальна проблема. показує широту поглядів Гаранта laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Stork поважати будь-кого з політиків моветон, тим більше презіка, який далеко не легітимними засобами добився влади. тому всю свою моральну єресь залиш собі g16.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пост № 10- я погоджуюсь з тим, що рішення щодо зміни стилю крокування- повна фігня.

і?при чому тут пошук аргументів? :)

не люблю людської короткозорості й не вміння мати власну думку на речі. в тебе власна думка відстутня, тільки зомбоінформація з зомбоящика...

хоча стадно-містечкове псевдопатріотичне мислення на цьому форумі прогресує.

слухаєм начало пєстні "Таня" руска-армянско-жідоуской групи Крєматорій ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Факти дешевого критиканства й популізму здавна відомі.

Один з способів профілактики описаний нижче:

Цирк. Идет представление...

Выходит конферансье и объявляет:

-Сейчас выступают клоуны!!!

Один мужик из зала орет:

- Да они п****ы рожи себе как бабы! п****ы!!!

Клоуны отвыступали и опять выходит конферансье и объявляет:

- А сейчас выступают акробаты!!!

Тот же мужик:

-Да они п****ы в обтягивающих костюмчиках!п****ы!!!

Третий раз выходит конферансье:

-А сейчас смертельный номер...Прыжок из-под купола цирка без страховки.

Пи***ы куда вы меня тащите?

кажуть якшо виживає стає милим, пухнастим і толерантним. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про перехід на особистості і вказування окремим форумчанам що куди запихати думаю Алан ти пагнав ше в 7 пості:

пагнав афтАр паста намбер 5... і отримав відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P0HIH анєк повеселив але нажаль не в тєму...чи ти хочеш офіційно викласти погрози на форумі ? :0021:

пагнав афтАр паста намбер 5... і отримав відповідь

влічку нуно - влічку

З.І.

> Правила розділу

1. не матюкатись

2. не обзиватись

3. не флудити

4. старатись не відходити від теми

5. не ганити на Україну, її державність, символіку, президента

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пост № 10- я погоджуюсь з тим, що рішення щодо зміни стилю крокування- повна фігня.

і?при чому тут пошук аргументів? :)

і що? я хіба з тобою сперечався. ні.

але ж тобі треба було писати пост №32 - який явно показує всю твою базу знаннь та вміння оперувати аргументами

Цирк. Идет представление...

Выходит конферансье и объявляет:

-Сейчас выступают клоуны!!!

Один мужик из зала орет:

- Да они п****ы рожи себе как бабы! п****ы!!!

Клоуны отвыступали и опять выходит конферансье и объявляет:

- А сейчас выступают акробаты!!!

Тот же мужик:

-Да они п****ы в обтягивающих костюмчиках!п****ы!!!

Третий раз выходит конферансье:

-А сейчас смертельный номер...Прыжок из-под купола цирка без страховки.

Пи***ы куда вы меня тащите?

кажуть якшо виживає стає милим, пухнастим і толерантним. :D

маладец!!!

ось цим все й сказано - язиком лепетати вмієш. тепер вчись думати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пост №32 показує лише моє ставлення до авторів фраз типу- ти зазомбований зомбоящіком з намйоком на то, що автор цієї фрази- точно просвєтльонний і тіко він знає правду:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt якщо на цьому форумі функції модерів переходити на особистості й робити склоку, то тоді я пойняв пост 32 та інші.

п.с. впринципі мені пофіг, що ви там про мене думаєте, але робити з ющенка символ державти НАДЗВИЧАЙНО ДРІМУЧА ТУПІСТЬ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толік-лт

ІМХО : товарістдічь Алан беззаперечно є володарем ліхтарика що світить промінчиками абсолютної істини саме тому дискусія з ним можлива тількі з позиції:"Да, Да Алана , конешно Алана, ти правий Алана і т.д."

як показує топік спроби пояснити йому де море приречені.

На березі моря

-Тату, шо це?

-Море

-Де, тату?

-Ось, синку:)

-Де, тату?

Тато заводить сина в море:

-Ну, во синку. Море

-Де, тату?

Заводить по груди в воду:

-ВО, синку, море!

-Де, тату?

Окунає в воді:

-Тату, шо це було?

-Море, синку

-Де, тату?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt якщо на цьому форумі функції модерів переходити на особистості й робити склоку, то тоді я пойняв пост 32 та інші.

п.с. впринципі мені пофіг, що ви там про мене думаєте, але робити з ющенка символ державти НАДЗВИЧАЙНО ДРІМУЧА ТУПІСТЬ!

Alan - ну може вже досить ? а то начинає діставати твоє страждання....

P0HIH - шо за дЄцкій стьоб ? ума не хватає помовчати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P0HIH ти справді чи просто прикидаєшся??? де ти тут дискусію бачив? та й вести дискусії зі мною можна, а от з таким твердолобим як ти...ну нічо, зато ти багато бородатих анекдотів знаєш:)

Alan - ну може вже досить ?

досить що???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Алан вон море... :D:D:D

дурачок, прости господи :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ітого:

1) імєть другой взгляд на прєзидента і стіль повєствованія про нього - це не спор, це трансляція полученої під час зомбування по зомбоящіку інфрмації і відсутність власної думки.

2) намєкнуть юзеру на особливості його світогляду, які видно зі стилю його діскусії, при цьому не зачіпаючи його особистості - це

робити склоку

3) ми збільшили кількість переглядів теми десь на півтори сотні

4) Алан заробив два плюса:)

5) по Похіху в чьом-та сагласєн.

я ващє погоджуюсь, що сакралізувати владу і владних мужів- фігня, але десакралізувати їх заочним словесним приниженням- це тоже фігня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ітого:

1) імєть другой взгляд на прєзидента і стіль повєствованія про нього - це не спор, це трансляція полученої під час зомбування по зомбоящіку інфрмації і відсутність власної думки.

2) намєкнуть юзеру на особливості його світогляду, які видно зі стилю його діскусії - це

робити склоку

3) ми збільшили кількість переглядів теми десь на півтори сотні

4) Алан заробив два плюса:)

5) по Похіху в чьом-та сагласєн.

1. повернемося до президента, як символа державності - хтось може пояснити з якого дива і коли чиновник став символізувати державу (хіба гоголівсько-чеховський чиновник, але це негатив, а ющ кагбЕ символ позитивний)

2. вважатиму, що красиво звіз ситуацію до намйоків про світогляд

3. ну мені це нічого не говорить

4. якщо ти ще не помітив, кількість плюсів чи мінусів мене не цікавить абсолютно. дана функція на форумах - анахронізм

5. дивно. я думав треба казати, що я скрізь фігню пишу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...