Перейти до змісту

Куплю стартпак МТС з активованим тарифом "СУПЕР МТС без поповнення"

Serpent

Рекомендовані повідомлення

Хотілося б придбати стартовий "СУПЕР МТС без поповнення", з вже активованим тарифом. Проблема в тому, що тариф тільки для Києва і області, тобто активувати тариф треба в Києві, та й купити стартпак з ним там, кажуть, проблематично. Може в когось завалявся лишній пакет або можливо його якось організувати? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

посмотрю по точкам в Киеве. дней через 10 отец будет ехать в Луцк. если до того времени ничего не найдешь - спишемся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, Shura. Мені 2шт., якщо знайдеш. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Організую :) по 20 грн влаштує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

slm, якщо можна - візьму два таких старотових пакети.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу вибачення за офтоп.

Але хіба можна буде користуватись цим пакетом поза межами київської області довгий час?

Я гадаю, що якщо оперетор побачить, що пакетом постійно користуються наприклад в Луцьку, то будеш постійно платитм так само, як би в тебе кінчається термін по супер МТС.

Може хтось відповісти на це питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але хіба можна буде користуватись цим пакетом поза межами київської області довгий час?

Я гадаю, що якщо оперетор побачить, що пакетом постійно користуються наприклад в Луцьку, то будеш постійно платитм так само, як би в тебе кінчається термін по супер МТС.

Може хтось відповісти на це питання?

да, і мені цікаво. якщо ніяких санкцій від оператора не буде - і я б взяв пакет в slm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знаю, то попередні регіональні тарифи від МТС без проблем працювали в інших областях, з цим поки що теж ніяких проблем не було.

NetSerpent, Саня, aburvalg, я сьогодні замовив пакети, думаю до кінця тижня будуть. Як тільки приїдуть, відпишуся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знаю, то попередні регіональні тарифи від МТС без проблем працювали в інших областях, з цим поки що теж ніяких проблем не було.

NetSerpent, Саня, aburvalg, я сьогодні замовив пакети, думаю до кінця тижня будуть. Як тільки приїдуть, відпишуся.

Супер, тільки ж ти їх не забудь в Києві активувати СМСкою. А на рахунок роботи, то якщо я напр., житель Києва, поїхав в Луцьк в відрядження або на стажування на 3міс., мені відключать тариф? Сумніваюся. Народ на форумах пише, що все працює в інших областях нормально. Дехто писав, що МТС потім може просити відправити СМС для перевірки регіону час від часу, але мені ця ідея здається маячнею. Та і скільки там тих пакетів, розійшлося по областях, небагато ІМХО, щоб влаштовувати полювання на відьом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще на 2 пакета "дописатись" можна ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки ж ти їх не забудь в Києві активувати СМСкою

я знаю :)

ще на 2 пакета "дописатись" можна ?

Так, тільки через пару днів. Я напишу, коли будуть.

P.S. ті, що я сьогодні замовив мають бути в середу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ще краще. "Помилкова реєстрація SIM-карти" і повна відсутність покриття. Пробував на обох телефонах - результат одинаковий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ще краще. "Помилкова реєстрація SIM-карти" і повна відсутність покриття. Пробував на обох телефонах - результат одинаковий.

Дивно. Взяв сьогодні 2 пакети, обидва цілком робочі. На рахунку 1коп. і дзвонить на всі МТСи як має бути. slm, дякую, +1. aburvalg, можливо сімка погано стала в телефон, на деяких телефонах таке буває, погано дружать з вузьким (або навпаки, з широким) чіпом. В мене все працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивно. Взяв сьогодні 2 пакети, обидва цілком робочі. На рахунку 1коп. і дзвонить на всі МТСи як має бути. slm, дякую, +1. aburvalg, можливо сімка погано стала в телефон, на деяких телефонах таке буває, погано дружать з вузьким (або навпаки, з широким) чіпом. В мене все працює.

хмм, пише, що на рахунку має бути 5 грн. в тебе сім-карта суцільно червоного кольору чи ще щось пише на ній?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хмм, пише, що на рахунку має бути 5 грн. в тебе сім-карта суцільно червоного кольору чи ще щось пише на ній?

На бонусі то має бути 5грн, але при переході на тариф "Без поповнення" вони анулюються. Сімка червона, без будь-яких написів. П.С. Така помилка ще буває, коли сімка погано прилягає до контактів. Спробуй напр. папірець підкласти, чи щось типу того.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попробував на третьому телефоні. результат той самий. якщо не секрет, яка в тебе модель телефону? я пробував на Нокії 6630, 6021 і Сіменсі А52

п.с. почекаєм, що скаже Саня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попробував на третьому телефоні. результат той самий. якщо не секрет, яка в тебе модель телефону? я пробував на Нокії 6630, 6021 і Сіменсі А52

Пробував на 2х Сіменсах CX65 і CF75 - всьо чотко. Розпізнається, питає пін, дзвонить без питань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваш пакет был предварительно активирован в Киеве или вы получили их "целковые" и пытаетесь активировать в Луцке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще свої не забрав. Сиджу на роботі до 18 :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваш пакет был предварительно активирован в Киеве или вы получили их "целковые" и пытаетесь активировать в Луцке?

активовано в Києві, є звіт від смски

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Сані теж все нормально, перевіряли.

aburvalg, ти завтра коли на Потебні будеш? Зайду віддам гроші, якщо не працює. Вдома 2 пакета попробував, все працювало, інших не став перевіряти.

P.S. в тебе сама сімка була відірвана від холдера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Сані теж все нормально, перевіряли.

aburvalg, ти завтра коли на Потебні будеш? Зайду віддам гроші, якщо не працює. Вдома 2 пакета попробував, все працювало, інших не став перевіряти.

P.S. в тебе сама сімка була відірвана від холдера?

та ладно, це не твоя вина. якщо будуть ще стартові - продасиш зі знижкою :)

p.s. сімка була відірвана і був звіт про доставку смски на номер 102209. хоча самої смс-відповіді не було. не знаю, чи це важливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також цікавить, потрібно 4 пакети.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мені один потрібно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

насколько я понял - топикстартер купил что хотел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...