Перейти до змісту

Маршрутизатор Dlink DSL-2640/2650U як в роботі?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто користується таким апаратом викладіть свою думку "+" та "-"

Чув є проблеми з перегрівом та неможливістю закачки з torrents

Опубліковано

В мене такий, проблем ніяких.Користуюсь вже роки 2 з половиною. Раз тільки була проблема з БЖ, тай та вирішилась в лічені хвилини заміною конденсатора. Торенти качаються в мене цілодобово і не дуже перегрівається. Експлуатується в жорстких умовах(стоїть на даху) зимою холодно, літом жара. Я задоволений ним повністю.

Опубліковано

он вже почті неділю юзаю (тестую) D-link 2650. Модем робить в режимі 24/7 торренти закачуються постійно. поки нарікань нема...

по температурі порівнянно з 2600U (якого мені теж недавно давали на тест), 2650U холодний

зи. поки поганого сказати нічого не можу...

Опубліковано

В мене такий, проблем ніяких.Користуюсь вже роки 2 з половиною. Раз тільки була проблема з БЖ, тай та вирішилась в лічені хвилини заміною конденсатора. Торенти качаються в мене цілодобово і не дуже перегрівається. Експлуатується в жорстких умовах(стоїть на даху) зимою холодно, літом жара. Я задоволений ним повністю.

дякую!

а яка в тебе модель 2640 чи 2650

з БЖ це в них проблема хараткерна теж чув таке висихає електролітний конденсатор )

читав що в багатьох були програмні проблеми але мабуть вони всі вирішились виходом нової прошивки

Опубліковано

в вівторок взяв собі 2650

все робить нормально, але один раз зникли всі налаштування, а вчора ВіФі виключився...

щось неальо з ним.

спробую сьогодні перепрошити

Опубліковано

В мене модель 2640. Після заміни конденсатора перепрошив на всяк випадок але думаю можна було б не прошивати.

Опубліковано

В мене перший трагічно здох рівно через два місяці експлуатації.(добре що на гарантії :)) Десь його там возили, мучили, ремонтувати намагались, врешті замінили мені його на новий, котрий вже два роки працює без жодних проблем.

Опубліковано

Власноруч встановлював знайомим/друзям 2640U, модемів 20+ експлуатується. Роутом. Цілодобово. З недоліків - в БЖ конденсатор сохне, я зразу в нових перепаюю на якісний. Буває, DNS-ретранслятор вісне (все інше при цьому працює), перезапуск точки рятує справу.

А так взагалі - розумний вибір, вартує вкладених грошей.

P.S. Жоден з 2460 не зламалось за 3 роки, тільки БЖ )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...