Перейти до змісту

Попередження про лохотрон

vetra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Взагалі то, наскільки мені відомо, форма договору може бути й усною...

А гроші агентство (якщо воно себе поважає) повинно брати за НАДАНУ послугу, а не за вітер... Платити теж потрібно за вже НАДАНУ послугу...

... Телебачення, говориш... Козюрі попіаритись потрібно?

Щоб зупинити подібні контори достатньо до них не звертатись (сам же говориш, один вигляд їхнього офісу багато про що говорить)

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Чоловіче, а можливо вони на "благодійність" гроші збирають :D

Вчора, в малого в садочку, мені вихователька тож лотерейку предложила ...Казала шо гроші на благодійництво... Лотереї в школах

Опубліковано

по порядку

охорони не було - спокійно зайшов

дві дзєвочки з мобільниками і все

одну змусив предаставитись - якась Єлєна безфамільна - виконавчий директор

на питання хто директор - відповіла шо той шо на печатці написаний

зустрітись з ним чи отримати його контакти неможливо

візиток в них немає

каже працюють 8 місяців в Луцьку

стаціонарного телефону - вже провели, але ще не підключили

тому дала ще один мобільний - типу офісний

дзвонив на нього тільки-но вийшов від них - знову не відповідав

вернувся - заставив взяти трубку - переконався - цей номер дійсно в неї лежить на столі

чому не вийшла зустріч вчора? вона не знає і за хазяйку не відповідає

де бере інформацію - в Києві всємагущій диспетчер з номером лайфу з договору, який не відповідає... вона все знає... а інформацію беруть з якогось власного сайту, якого я не можу знайти гуглєм, але нормально ще не рився

результат моєї поїздки - ще один номер телефону

ім"я Єлєна

і усна гарантія, що передзвлнитьь мені протягом двох годин і скаже нову квартиру.

вів себе майже примірно, фактично не грубіянив...

Доречі, поки був в них вона відповідала на дзвінки - роботу вони теж людям шукають ))

типу ще й кадрове агенство

Опубліковано

Акт приема-передачи информации порадовал :) Читаем последнюю строчку, стоит подпись...Какие претензии? разве что можно на заборе написать около шарашки, мол они "разводят" людей :)

Опубліковано

Ну, ..

претензії до договору і до печатки.

Покажіть саму печатку. (що вона є мокра.)

Покажіть директора чи його паспорт. (будь-яке посвідчення існуючої особи)

Де Ваші податкові реквізити?

Якщо фірма та й навіть якщо й підприємець.

Фірма(!!!) в Києві а в Луцьку якийсь Хомяк.. місто Луцьк. Все.

Ні ПП. Ні ІПН чи ЄРДПОУ.

Каса. Чеки.

Народ. Ви про що? Де живемо? ХХІ століття на дворі.!!

Відсутність простого ноутбука - вже наводить на думку про "непостійність".

Опубліковано

З тогог сайту.

ВИ-Приоритет

Тип агентств:

Медиаагентства

Адрес в сети (c http://): http://www.prioritet.kiev.ua

Юридический адрес Украина, 01032, Киев, ул. Жилянская, 146

Контактный тел.+38 (044) 4619750

[email protected]

Описание:

«ВИ-Приоритет» является одним из самых опытных операторов рекламного рынка Украины.

На рекламном рынке «ВИ-Приоритет» позиционируется, как медиаселлер (Media Sales House).

Его функции – представление интересов рекламоносителей (телеканалов) на рекламном рынке, реализация их коммерческих возможностей и маркетинговый консалтинг.

В данное время «ВИ-Приоритет» доверили исключительные права представлять их интересы на рынке телеканалы:

Студия «1+1», ТЕТ, РТР-Планета, Первый Национальный, Кино.

Основные маркетинговые задачи телеканалов наиболее полно решаются его медиаселлером благодаря наличию у последнего собственного ноу-хау, грамотной ценовой политики, научного подхода к стратегии продаж, маркетинг-коммуникаций.

В компании используется автоматизированная система размещения рекламы на телевидении. Она предоставляет уникальные возможности по оптимизации рекламных кампаний и позволяет наиболее эффективно организовать коммуникации и бизнес процессы основных операторов телевизионного рекламного рынка.

Опубліковано

може це і не та контора - вид діяльності не співпадає

просто назва схожа

може хто допоможе -

м.Київ

назва "Пріоритет"

написано зі слів

Опубліковано

Круть

село Гур"ївка...

Миколаївська область

цікаво, а що за номер на печатці стоїть? ЄДРПОУ? щось не схоже

якось можна по базі перевірити?

Опубліковано
може це і не та контора - вид діяльності не співпадає

просто назва схожа

може хто допоможе -

м.Київ

назва "Пріоритет"

написано зі слів

Це одна з тих контор, що " і швець, і жнець..."

І нерухомість, і рекрутингове агентство, і, я не здивуюсь, якщо ще й туристичне.

А ще вроді у нах на дверях я бачив (проходив повз, поруч є канцтовари) _ супер-пупер фінансовий консалтинг та КРЕДИТИ на все!!!!

Кросавчєги!

Якщо повернеш свої гроші - молодець... А так завідомо "розводяща" контора

Опубліковано

з втратою грошей я вже майже змірився...

так просто

розважаюся

і щоб їм неповадно було

Заяву в Прокуратуро, певно, доцільно написати коли строк договору вийде? І так доказати важко шось, а тут ще й формальна зачіпка...

і, доречі, квартиру мені таки треба шукати :(

volyniaka, ти ж займаєшся нерухомістю - допоможи нужденній обманутій молодій сім"ї :)

як бачиш - згодні заплатити ))

Опубліковано
Ну, ..

претензії до договору і до печатки.

і з якого дива,бо нам так хочеться???

Покажіть саму печатку. (що вона є мокра.)

по-перше: не зобовязаний. по-друге: якщо вимагатимуть органи приїде й покаже.

Де Ваші податкові реквізити?

ФОП - фізична особа підприємець, для роботи необхідно: свідоцтво про реєстрацію підприємця та печатка+реєстрація в податковій та пенсійному. (звичайно, якщо мова не йде про ліцензовані види діяльності чи платника ПДВ). при підписанні договора, якщо інша сторона не вимагає свідоцтва, його не обовязково предявляти.

Фірма(!!!) в Києві а в Луцьку якийсь Хомяк.. місто Луцьк. Все.

по факту договір підписувався з підприємцем. фірму сюди не притянеш

Ні ПП. Ні ІПН чи ЄРДПОУ.

для печатки ФОПа необхідно такі данні - імя, місце знаходження та ІПН. на печатці все є, не знаю чого ви до неї прикулупались.

Каса. Чеки.

так ніби топікстартер писав про касово-прибутковий ордер: "В замін отримала папірець з номером мобільного телефону, примірник договору (додається) та прибутковий ордер"

Народ. Ви про що? Де живемо? ХХІ століття на дворі.!!

о тут згоден повністю, ХХІ століття на дворі, а читати та думати не навчились

п.с. нормально все в договорі продумано. даю 95%, що нічого ти не доведеш, хіба не захочуть розголосу й тихо-мирно повернуть 300 грн.

п.п.с. та й паспортні дані підприємця в договорі були...

Опубліковано

п.с. нормально все в договорі продумано. даю 95%, що нічого ти не доведеш, хіба не захочуть розголосу й тихо-мирно повернуть 300 грн.

Згоден

майже ювелірно

без підставних нічого не доведуть

хоча я не юрист

але як такі хвірми ставити на місце по-іншому?

тихо проковтнути?

да

ми повелися нерозумно

але ж треба і совість якусь мати

буду воювати поки не набридне :)

Опубліковано

Ты воюй, только отписывайся на форуме) а то мне не на шутку стал интересен сюжет...жду развязки)

Опубліковано

Alan ти не прав.

Мають висіти на стіні - на видному місці податкові реквізити. Куточток покупця. Книга скарг (чув про таке?)

Зі слів дівчини в офісі "Фірма в києві всім рулить" , Якщо фірма, тоді яким боком тут Хомяков? Якщо він директор "Відділення", то все одно якоїсь фірми. Якщо ж сам по собі підприємець, то яким боком тоді Київська фірма?

переді мною лежить рахунок від одного нашого місцевого підприємця.

Печатка там ну вааащє не така. Мені здається є держстандарт на такі печатки? Чи ні? Де Ярчик? Нехай щось скаже.

Просто від руки написаний чек із такою ж печаткою?

Чи там стояв касовий апарат(реєстратор) ??

Опубліковано

можна організувати флеш-моб типу: дзвінок в прокуратуру зі скрагою/консультацією на дане агенство "нерухомості". Після десятого дзвінка вони і самі зацікавляться про Хом'яка.

Опубліковано

Vetra зробив антирекламу на форумі. І, мабуть, все.... Як не сумно....Але це реалії... Без чеку на руках про те, що платив... Гнилим договором... Але насправді "фірма" чиста. Здається, "Пріоритет" і в літньому сюжеті про обман шукаючих роботу і тут на форумі якраз і писалось.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...