Перейти до змісту

навчіть купувати через аукціон EBAY

Blik

Рекомендовані повідомлення

Виграв лот, - не знаю як ЗАПЛАТИ і отримати товар. Підскажіть, відведіть від підводних каменів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце ти унікал!

Якщо ти там зареєструвався, значить вводив дані банківськї карти. Щоб проплатити за товар тобі треба зарегатись в PayPal (через систему PayPal відбувається рух коштів в eBay), звязатися з продавцем, домовитись про доставку (тут підводний валун - товар в неньку-Україну має бути доставлений державною поштовою службою країни-відправника (UK - Royal Mail, US - US PS), а ні в якому разі через курєра (TNT, UPS, FedEx etc.)). Тоді отримуєш від продавця кінцевий інвойс, оплачуєш його своєю карткою через PayPal і через 2 неділі отримуєш свій золотий браслет з булата :0038:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а яка гарантия того что на границе золотой браслет на пропадет и на ebay на мне поставят крест -_-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі, гарантії немає ніякої.

Є кілька моментів, які варто враховувати і які можуть бути корисними:

1. Якщо покупка не становить більше певної суми (мені здається, мова по 300 євро - але я можу помилятись) - то принаймні тоді в переважній більшості випадку її не треба розмитнювати.

2. Є сервіси, які інтегровані з ПейПел - тоді можна прослідковувати рух посилки і якщо вона не дійде, запросити повернення грошей.

3. Можна попросити тітоньку на пошті, щоб як вам прийде посилка - не кидала її в дірявий ящик :)

А в решті випадків - іБей вигідний аукціон, але і ризики там свої, тобто треба оцінювати ризик-вигоду і приймати для себе рішення - чи є сенс робити покупку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ситуаця слідуюча: я вже виграв лот, тепіра треба оплатити . Сейлер ніби надійний 99,99 позитив, знаходиться в Україні. Але каже плати по перерахунку наприклад вестер юніон, а він потім відпрамить лот. Яж боюся, а він мовить мовляв не подобається плати через пайпел. Ішо ж робить ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ситуаця слідуюча: я вже виграв лот, тепіра треба оплатити . Сейлер ніби надійний 99,99 позитив, знаходиться в Україні. Але каже плати по перерахунку наприклад вестер юніон, а він потім відпрамить лот. Яж боюся, а він мовить мовляв не подобається плати через пайпел. Ішо ж робить ?
В ЖОДНОМУ разі не плати через вестерн юніон, ато він грошики отримав і гайтю - ніякого відображення на ібеї, а значить ніякої можливості вернути кошти в разі чого, будеш потім його по Україні шукати. Плати лише через пей пал - саме надійно. Або особисто при зустрічі (якщо він в Україні). Або ж накладним платежем через Укрпошту - також надійний варіант.

п.с. але особисто я з таким продавцем, який пропонує платити вестерном, без жодних гарантій, справи б не хотів мати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я купляю через посередника. Саме він домовляється з продавцем, оплачує і забирає товар, який потім доставляє мені додому по найнижчим тарифам. Бере за це баксів 10. Найдешевша пересилка - 20-30 доларів. rusbid.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я купляю через посередника. Саме він домовляється з продавцем, оплачує і забирає товар, який потім доставляє мені додому по найнижчим тарифам. Бере за це баксів 10. Найдешевша пересилка - 20-30 доларів. rusbid.com
Ну на рахунок найдешевшої пересилки - дивлячись шо пересилати, а на рахунок посередника - це також не гарантія що ти отримаєш товар, ти ж гроші посереднику наперед даєш?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо в продавця 700 продаж і 99 відсотків позитивний рейтинг, хіба я не зможу в разі чого не доброго написати негатив? І іще чи можна з каси перерах на пейпай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І іще чи можна з каси перерах на пейпай

Ніззя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо в продавця 700 продаж і 99 відсотків позитивний рейтинг, хіба я не зможу в разі чого не доброго написати негатив? І іще чи можна з каси перерах на пейпай

Якщо в нього 99 позитив, то выдповыдно 1 % негатив. Я в таких випадках дивлюся за що продавець отримав негатив - там теж багато ньюансів. ТОму що може і з 99.9% рейтингом попастися кидалово, а може і при 95% бути надійний добросовісний продавець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можно подумать в 99% случаев никаких проблем с доставкой нету и посредник всегда привозит целый товар и отдает полную сумму денег, замануха...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можно подумать в 99% случаев никаких проблем с доставкой нету и посредник всегда привозит целый товар и отдает полную сумму денег, замануха...

Доречі мені теж цікаво (просто для себе) як з посередниками діло обходитья. Бо якщо з продавцем спілкуєшся особисто і можна домовитись про різні деталі покупки, то з посередником мені здається аж ніяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куріть "Независимый форум об аукционе eBay", майже всі підводні камені, варіанти, посередники розписані. Дуже багато інформації по Евау.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцке то ли уже открылась, то ли вот-вот со дня на день откроется контора, которая это делает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на рахунок найдешевшої пересилки - дивлячись шо пересилати, а на рахунок посередника - це також не гарантія що ти отримаєш товар, ти ж гроші посереднику наперед даєш?

все залежить від ваги. на сайті є калькулятор, по якому можна вичислити вартість доставки всіма поштовими службами. Вартість покупки вони зазвичай (по проханюю) ставлють таку, що не підлягає розмитненню.

посередник 100 процентно не надурить, це йому невигідно. + він перевіряє товар, і якщо він не відповідає опису - вертає продавцю товар, а тобі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцке то ли уже открылась, то ли вот-вот со дня на день откроется контора, которая это делает.

а можна заплатити за виграний лот чужою карткою (звісно поклавши туди необхідну суму)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

а можна заплатити за виграний лот чужою карткою (звісно поклавши туди необхідну суму)?

ти чужою карткою за виграний лот не заплатиш. Коли ти реєструвався на PayPal ти повинен був вписати номер своєї платіжної карти і привязати її до PayPal, при цьому на твоєму картковому рахунку блокується незначна сума коштів, яка при успішному привязуванні через деякий час повертається на рахунок.

Хіба ти чужу карту привяжеш до свого пайпала, але це треба мати картку при собі і знати слово-пароль щоб відключити перевірку CVV2 коду з карти, ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...