Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Вот реальний тест проців...

А потім ціни порівняйте... навіть говорити нема про що!

Всі 45нм АМД працюють на одному рівні з Інтел і навіть швидше!

Сам тестував ? Блін, як же вам не доходить, що : ХТО БІЛЬШЕ ЗАПЛАТИВ - ТОГО РЕЗУЛЬТАТИ І КРАЩІ. І не ведіться на "незалежне " тестування. Сайти вірніше їх власники теж потребуть гроші.. Останні ще й їсти хочуть і жити гарно..

Опубліковано

Сам тестував!!! AMD Phenom X4 945-955-965 AMD Phenom X2 545-550 AMD Athlon X2 240-245-250

Intel Core 2 Duo 6750-6850-8300-8400-8500 Intel Core 2 Quad 6600-8200-8300-9300-9550

Є свій рендерер який навіть оптимізований під Інтел більше, але Феном виграє на 3-8%, Атлон програє 2-5%!!!

І це не лохотрон і комерція а ФАКТИ! Людина яка писала рендерер займається програмуванням на проф рівні і пише великі проекти... є на чом тестувати і особисто цим займався.

Ці порівняльні дані що я кінув на 100% правдиві!!!

Стара лінійка проців типу АМД Х2 3600-6400 АМД Феном Х4 9550-9950 дійсно відставала більше!

Опубліковано
Вот реальний тест проців...

А потім ціни порівняйте... навіть говорити нема про що!

Всі 45нм АМД працюють на одному рівні з Інтел і навіть швидше!

раз пішло на тести із нета то дивись тест так сказати гігантів теперішнього часу

тут

а ще як тобі монстр із 6-ти ядер Intel Core i9 який в два рази швидший за і7

тут

і де твій AMD зараз. моя думка якщо Intel завищує ціни то думаю я що це накрутка не на ТМ а на якості та потужності
Опубліковано

Про Коре і7 і5 і9 навіть мова не ведеться!!! Вони в іншому ціновому вимірі! За гроші які підуть на таку зборку мона машину купити!!!

З.І. Останній пост по цій темі! Автор думаю своє візьме.

Опубліковано

Брати буду на АМД - взяти аналогічне на ІНТЕЛ - не дозволяє бюджет)))... Можливо будуть ще якісь поради по конфігурації?

Опубліковано
Брати буду на АМД - взяти аналогічне на ІНТЕЛ - не дозволяє бюджет)))... Можливо будуть ще якісь поради по конфігурації?

Якщо бюджет дозволяє, візьми материнку ASUS M4A78T-E (ціна 1430 грн.), в перспективі на ній можеш зібрати непоганий апарат.

Проц, вже диви на скільки грн. дозволяє.

силка на материнку http://www.asus.ua/product.aspx?P_ID=cf8IZ...&templete=2

Опубліковано
материнка класна, але: там вбудоване відео, і CrossFire навряд буде використовуватись...

Ну бач зараз нові материнки майже всі на CrossFire, я собі шукав без CrossFire ненайшов. Можливо переплатив за CrossFire та вбудоване відео, але в перспективі на ній можу скласти потужний системник. Хоча зараз того що склав, хватає з головою.

Опубліковано
Сам тестував ? Блін, як же вам не доходить, що : ХТО БІЛЬШЕ ЗАПЛАТИВ - ТОГО РЕЗУЛЬТАТИ І КРАЩІ. І не ведіться на "незалежне " тестування. Сайти вірніше їх власники теж потребуть гроші.. Останні ще й їсти хочуть і жити гарно..

Ынтель білий і пушистий  ;) , по простоті душевній , за хароші глазкі відвалив АМД 1500 000 000 далярів відступного , щоб не тягали цого посудах за недобросовісну конкуренцію. встроєний контролер памяті церез 5 (п'ять ) років ввів в прцесори після АМД і зараз це подається як великий прорив.Не спорю що і7 самий мощний процесор , но 80 процентів любителів Інтела моють Селерони і пеньки , но зато Інтель. ;)

по темі.

Материські плати під АМД на на своїй логіці , майже всі з встроєним ,тільки на 770 без відео , продуктивність мало залежить від чіпа, все в строєне в сам процесор .Ціна не сильно залежить від встроєного відео (окрім топових), якщо всерівно буде купуватись відеокарта , то купуй ,що подобається на любій зв'язці 760-785\SB710-750, якщо для розгону , то не купуй дешевих АСУСІВ.

Опубліковано

Аналогічно. Якшо в клієнта нема бзіків (тіпо інтел-ловер), то завжди пропоную АМД. І по грошах дешевше, і по пролдуктивності те саме (не тре голослівних балачок, просто доведіть шо от такі от задаМД йдуть гірше ніж під аналогічним інтелом :)) Мені пох шо продавати, просто на даний момент співвідношгення ціна\якість на стороні АМД. Інтел звісно рулить, ал елише для тих, хто готовий за цей руль платтити, при тому пінитись і доказувати шо АМД гівно.

Ніякої реклами, просто суха статистика - з 153-х проданих мною компів (останні пів року) - 90% - АМД

Опубліковано

Але Атлони були завжди слабші за пеньки, а сучасні феноми і Х2 - слабші за коре2дуо(квад). Сам колись мав атлон(жалко було грошей на пень4), але коли купив коре2дуо, зрозумів чого вони так коштують. ІМХО

Опубліковано
Але Атлони були завжди слабші за пеньки, а сучасні феноми і Х2 - слабші за коре2дуо(квад). Сам колись мав атлон(жалко було грошей на пень4), але коли купив коре2дуо, зрозумів чого вони так коштують. ІМХО

Зроби тему в флеймі і там будем спорити , а то тут забанять . ;) , да ,ссилкі зразу на свою правоту шукай , чи в тебе перманентно в google бан.

Опубліковано
Аналогічно. Якшо в клієнта нема бзіків (тіпо інтел-ловер), то завжди пропоную АМД. І по грошах дешевше, і по пролдуктивності те саме (не тре голослівних балачок, просто доведіть шо от такі от задаМД йдуть гірше ніж під аналогічним інтелом :) ) Мені пох шо продавати, просто на даний момент співвідношгення ціна\якість на стороні АМД. Інтел звісно рулить, ал елише для тих, хто готовий за цей руль платтити, при тому пінитись і доказувати шо АМД гівно.

Ніякої реклами, просто суха статистика - з 153-х проданих мною компів (останні пів року) - 90% - АМД

А ніде й не йшла мова про співвідношення ціна/продуктивність :) *** Ми продаємо високу якість за відповідну ціну*** (повторю фразу, усім відому, не Інтеловську)

Йшла мова ВИКЛЮЧНО по продуктивність.

З точки зору торгаша (не в образу - я такий самий) це круто. З точки зору "Інтел рулить" - ти сам вкурсі! Маю Q9300 розігнав із 2.5 до 3.0 із Модним Залманом - і це ДАЛЕКО не межа.. а спортінтерес!

Опубліковано

2 Zheny@  А Core i7 3.2GHz/8MB/1333 BOX (LGA1366) I7-965   ще мощніший твого , чого ти на ньому не зібрав системку ?

Йшла мова ВИКЛЮЧНО по продуктивність.про гроші ні слова. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...