madkot Опубліковано 24 Листопада, 2009 в 16:17 #1 Опубліковано 24 Листопада, 2009 в 16:17 Друзі, не знаю чи ви стикались але у ЛУцьку активно розкручується черговий лохотрон - компания "Вместе" котра активно шукає собі персонал по різним напрямках обіцяючи класні доходипочинаються розводи с того що мовчать про напрямок діяльності - ти до них прийди - вони тобі на семінарі розкажуть і т.д. - схема схожа до сіткового бізнесу. потім розказуться про крутізну їх керівників і їхні плани і т.д.займатись хочуть втюханнями систем очищення води, страховок Аліко і навіть бізнес тренінгами. при демонсрації (я так і хотів написати) результатів води перегинають палку із фізичним явищем електролізу - доводячи до появи у воді домішок незрозумілого походження, показують ще якийсь прилад який щось там вимірює у воді чого має бути набагато менше ніж у нормальній воді.офіс у них на ДУбнівській 16 автосалон "Рено" - з п'ятницы планують навчання у профспілках тих хто поівся на цю байду.схему бізнесу планують будувати по типу мережевого але обмежують підконтрольні групи по кількості.планується проводити опитування на вулицях стосовно якості води яку вживає народ і будуть брати контактні данні, потім будуть запрошувати на демонсраційні презентації їхнього товару. хто з першого разу не хоче купувати можливо будуть давати якісь там подарунокві сертифікати на корстуванням на відвідування басейну.інформацію та відгуки про команію можете почитати тут і тут Думаю комусь ця інформація стане у пригоді
BACbOK Опубліковано 24 Листопада, 2009 в 17:39 #2 Опубліковано 24 Листопада, 2009 в 17:39 Влучно написав: "демонсраційні презентації"
MACCEN Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 13:38 #3 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 13:38 так це класно походиш нове щось пізнаєш ))) мені такі лекції подобаються і що прикольно буде діяти пісенька" если есть на свете дураки, жить нам стало быть с руки" ))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.