Перейти до змісту

Увага черговий лохотрон


madkot

Рекомендовані повідомлення

Друзі, не знаю чи ви стикались але у ЛУцьку активно розкручується черговий лохотрон - компания "Вместе"  котра активно шукає собі персонал по різним напрямках обіцяючи класні доходи

починаються розводи с того що мовчать про напрямок діяльності - ти до них прийди - вони тобі на семінарі розкажуть і т.д. - схема схожа до сіткового бізнесу. потім розказуться про крутізну їх керівників і їхні плани і т.д.

займатись хочуть втюханнями систем очищення води,  страховок Аліко і навіть бізнес тренінгами. при демонсрації (я так і хотів написати) результатів води перегинають палку із фізичним явищем електролізу - доводячи до появи у воді домішок незрозумілого походження, показують ще якийсь прилад який щось там вимірює у воді чого має бути набагато менше ніж у нормальній воді.

офіс у них на ДУбнівській 16 автосалон "Рено" - з п'ятницы планують навчання у профспілках тих хто поівся на цю байду.

схему бізнесу планують будувати по типу мережевого але обмежують підконтрольні групи по кількості.

планується проводити опитування на вулицях стосовно якості води яку вживає народ і будуть брати контактні данні, потім будуть запрошувати на демонсраційні презентації їхнього товару. хто з першого разу не хоче купувати  можливо будуть давати якісь там подарунокві сертифікати на корстуванням на відвідування басейну.

інформацію та відгуки про команію можете почитати      тут     і  тут     

Думаю комусь ця інформація стане у пригоді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так це класно :) походиш нове щось пізнаєш :)))) мені такі лекції подобаються :) і що прикольно буде діяти пісенька" если есть на свете дураки, жить нам стало быть с руки" :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...