Tolik_lt Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 19:59 #76 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 19:59 неймлесс, ти дарма так, ну кого він може образити?нам інтересно і весело
SunSeth Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:03 #77 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:03 про остальное что я добился просто не щитаю нужным выхвалятся.На щьот щьотчіків... Щьотчік, торгуй щьотчіками, вчи всіх щітати, будеш мати чим вихвалятся.
b0rg Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:03 #78 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:03 згадався анекдот "дружина встала рано вранці, тихо позрізала гачки на вудці чоловіка, наробила дірок в гімовому човні, розрізала підошви чоботів, і тихенько прилягла назад у ліжко до чоловіка - жити їй залишалось не більше години" так і тут "бізя послав модераторів, адміна попросив заткнутись - жити його темі залишалось..."
Scabiosa Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:07 #79 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:07 Топікстартера терміново в ... смиренний жовтий форумний будинок! P.S. Спочатку зроби щось корисне людям, а тоді говори... P.P.S. зацикленість автора топіка на школярах, сидінні на шиї у батьків і на матеріальній незабезпеченості дає певні теми для роздумів А ось це називається просто "комплекс меншовартості" те, від чого страждає/страждав САМ; ця людина хоче позбутись вищевказаного,а не може, попутньо "кусаючи" всіх...
bizya Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:07 Автор #80 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:07 Взагалі така зацикленість автора топіка на школярах, сидінні на шиї у батьків і на матеріальній незабезпеченості дає певні теми для роздумів. Скажіть шановний, це вас на курсах учать, що всі бидло, а ви - еліта? Абсолютна більшість людей, яку ви обізвали школярами, що кляньчать гроші в батьків є самостійними, сформованими особистостями, які давно ні в кого на шиї не сидять, в багатьох є діти. Всі люди, що відписались в даному топіку, на скільки я знаю нормально заробляють, де в кого навіть є свій бізнес. А вам, шановний, я можу сказати, що саме завдяки таким особинам як ви, у більшості адекватних людей саме таке, як ви мали змогу побачити вище, негативне ставлення до мережевого маркетингу вцілому і до його представників зокрема. Можливо слід змінити, як мінімум відношення до спору і опонентів, можливо слід задуматись над методами донесення інформації? Можливо слід все таки зберегти норми здорових людських відносин і як мінімум попросити вибачення в тих, кого ви образили?за школоту я уже попросил был неправ внимательней читайте в топике, на щет элиты никто не говорил, некоторых кто писал я тоже визуально знаю, чего добились и т.д. и какими способами это неважно и заметьте еще раз внимательно на щет школоты я написал только раз а раздули на 2 страницы. А на щет многих компаний сетевого маркетинга много людей пугается из-за частых разводов или мелкой оплаты... тут я ничего не могу поделать... а люди убеждаются только после того как поработают месяц-второй и скажут как мы ошибались... а что касается информации на сайте компании все подробно расписано если что неясно любой может прийти на офис к любому менеджеру не обязательно ко мне и получить консультацию или в телефонном режиме.
SunSeth Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:10 #81 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:10 аааааааааааа щєт!
Zevs_Isver Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:28 #82 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 20:28 згадався анекдот "дружина встала рано вранці, тихо позрізала гачки на вудці чоловіка, наробила дірок в гімовому човні, розрізала підошви чоботів, і тихенько прилягла назад у ліжко до чоловіка - жити їй залишалось не більше години" так і тут "бізя послав модераторів, адміна попросив заткнутись - жити його темі залишалось..." не-не, темко пусть будет для истории, место ей, павда во флейме....
legolas_soi Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 21:04 #83 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 21:04 Спасибо, повеселили душу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.