Перейти до змісту

потрібна порада, щодо комплектації компа

Alan

Рекомендовані повідомлення

ситуація така в мене 4 річний ноут делл (без вайфай), в дружини новенький соні.

бібліотека-кабінет знаходиться на першому поверсі, на другому спальня де стоїть жк телевізор соні.

потрібно купити компа, якій буде стояти в бібліотеці, буде звязаний мережею з ноутами й хотілося б, щоб можна було на тв пускати відео.

головна вимога: 2-3 терабайта вінтів, щоб не тормозила система, щоб була мережа й через комп можна було б роздавати інтернет на ноути. ігр дома ніхто не грає. монітор не менше 19...

бюджет середній, гарантія, без б/у деталей...

що порадите? чи може хтось торгує залізом? то готовий на початку грудня придбати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайний комп. із wiFi картою, що буде служити точкою доступу. (роздавати нет) для нотіків.

а до телевізора - хз як ти збираєшся через поверх кидати дріт. То має бути просто кабель типу hdmi прямо в телевізор.

Або ж збирати якийсь медіацентр, що буде стояти біля телевізора і показувати кіно і все роздавати.

я б порадив купити HD player. І гігабітною мережею з'єднати із тим компом, що буде роздавати нет і мати сховище із фільмами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайний комп. із wiFi картою, що буде служити точкою доступу. (роздавати нет) для нотіків.

на мому ноуті не має вай-фай, тому тянутиму кабелями мережу...

або порадьте приблуду докупити до ноута

а до телевізора - хз як ти збираєшся через поверх кидати дріт. То має бути просто кабель типу hdmi прямо в телевізор.

якщо кабеля існують довжиною 20-25 метрів то протяну

Або ж збирати якийсь медіацентр, що буде стояти біля телевізора і показувати кіно і все роздавати.

я б порадив купити HD player. І гігабітною мережею з'єднати із тим компом, що буде роздавати нет і мати сховище із фільмами.

треба комп, який буде стояти в кабінеті.

там ще вестиметься бухгалтерія та документообіг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я торгую компами ) Стукай в аську, чи звони, підберем і конфігурацію і всі необхідні приблуди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mix_forever так я спочатку за конфігурацію раджусь. як визначусь дам знати. порахуєш, скажеш свої умови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тю, так я і кажу, давай якось зконтактуємось, підберем тобі конфігурацію і все шо тре з додаткового обладнання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякуючи mix_forever визначився з комплектацією та продавцем.

тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...