Alan Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 11:48 #1 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 11:48 ситуація така в мене 4 річний ноут делл (без вайфай), в дружини новенький соні. бібліотека-кабінет знаходиться на першому поверсі, на другому спальня де стоїть жк телевізор соні.потрібно купити компа, якій буде стояти в бібліотеці, буде звязаний мережею з ноутами й хотілося б, щоб можна було на тв пускати відео.головна вимога: 2-3 терабайта вінтів, щоб не тормозила система, щоб була мережа й через комп можна було б роздавати інтернет на ноути. ігр дома ніхто не грає. монітор не менше 19...бюджет середній, гарантія, без б/у деталей...що порадите? чи може хтось торгує залізом? то готовий на початку грудня придбати.
Zheny@ Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 13:34 #2 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 13:34 Звичайний комп. із wiFi картою, що буде служити точкою доступу. (роздавати нет) для нотіків. а до телевізора - хз як ти збираєшся через поверх кидати дріт. То має бути просто кабель типу hdmi прямо в телевізор. Або ж збирати якийсь медіацентр, що буде стояти біля телевізора і показувати кіно і все роздавати. я б порадив купити HD player. І гігабітною мережею з'єднати із тим компом, що буде роздавати нет і мати сховище із фільмами.
Alan Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 13:39 Автор #3 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 13:39 Звичайний комп. із wiFi картою, що буде служити точкою доступу. (роздавати нет) для нотіків.на мому ноуті не має вай-фай, тому тянутиму кабелями мережу...або порадьте приблуду докупити до ноутаа до телевізора - хз як ти збираєшся через поверх кидати дріт. То має бути просто кабель типу hdmi прямо в телевізор.якщо кабеля існують довжиною 20-25 метрів то протянуАбо ж збирати якийсь медіацентр, що буде стояти біля телевізора і показувати кіно і все роздавати. я б порадив купити HD player. І гігабітною мережею з'єднати із тим компом, що буде роздавати нет і мати сховище із фільмами.треба комп, який буде стояти в кабінеті. там ще вестиметься бухгалтерія та документообіг.
mix_forever Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 13:59 #4 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 13:59 Я торгую компами ) Стукай в аську, чи звони, підберем і конфігурацію і всі необхідні приблуди.
Alan Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:04 Автор #5 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:04 mix_forever так я спочатку за конфігурацію раджусь. як визначусь дам знати. порахуєш, скажеш свої умови.
mix_forever Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:18 #6 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:18 Тю, так я і кажу, давай якось зконтактуємось, підберем тобі конфігурацію і все шо тре з додаткового обладнання
Alan Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 18:58 Автор #7 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 18:58 дякуючи mix_forever визначився з комплектацією та продавцем.тему можна закривати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.