Перейти до змісту

потрібна порада, щодо комплектації компа

Alan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ситуація така в мене 4 річний ноут делл (без вайфай), в дружини новенький соні.

бібліотека-кабінет знаходиться на першому поверсі, на другому спальня де стоїть жк телевізор соні.

потрібно купити компа, якій буде стояти в бібліотеці, буде звязаний мережею з ноутами й хотілося б, щоб можна було на тв пускати відео.

головна вимога: 2-3 терабайта вінтів, щоб не тормозила система, щоб була мережа й через комп можна було б роздавати інтернет на ноути. ігр дома ніхто не грає. монітор не менше 19...

бюджет середній, гарантія, без б/у деталей...

що порадите? чи може хтось торгує залізом? то готовий на початку грудня придбати.

Опубліковано

Звичайний комп. із wiFi картою, що буде служити точкою доступу. (роздавати нет) для нотіків.

а до телевізора - хз як ти збираєшся через поверх кидати дріт. То має бути просто кабель типу hdmi прямо в телевізор.

Або ж збирати якийсь медіацентр, що буде стояти біля телевізора і показувати кіно і все роздавати.

я б порадив купити HD player. І гігабітною мережею з'єднати із тим компом, що буде роздавати нет і мати сховище із фільмами.

Опубліковано
Звичайний комп. із wiFi картою, що буде служити точкою доступу. (роздавати нет) для нотіків.

на мому ноуті не має вай-фай, тому тянутиму кабелями мережу...

або порадьте приблуду докупити до ноута

а до телевізора - хз як ти збираєшся через поверх кидати дріт. То має бути просто кабель типу hdmi прямо в телевізор.

якщо кабеля існують довжиною 20-25 метрів то протяну

Або ж збирати якийсь медіацентр, що буде стояти біля телевізора і показувати кіно і все роздавати.

я б порадив купити HD player. І гігабітною мережею з'єднати із тим компом, що буде роздавати нет і мати сховище із фільмами.

треба комп, який буде стояти в кабінеті.

там ще вестиметься бухгалтерія та документообіг.

Опубліковано

mix_forever так я спочатку за конфігурацію раджусь. як визначусь дам знати. порахуєш, скажеш свої умови.

Опубліковано

дякуючи mix_forever визначився з комплектацією та продавцем.

тему можна закривати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...