Перейти до змісту

Акваріуми

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нарешті доробив кришку в свому акваріумі, залив воду, забрав в знайомих свої рибки, які ще повиживали... і наткнувся на халепу - виявляється в Луцьку магазини по акваріумістиці вмирають страшною смертю :ok:

Чому так вирішив: якщо з рибками проблем нема, то рослини, які не вижили в знайомих, відновити не так то і легко. Обходив всі відомі мені точки в Луцьку - кругом пусто. Пару бадиляк, які навряд чи проростуть :D І це притому, що я, наприклад, в місяць викидав пів кіло зеленої маси з акваріума на 75 літрів :blink:

Ну та це все наболіле і якось пройде :)

Пропоную в даній темі розповідати про свої акваріуми, ділитись досвідом, постити фотки...

ЗІ. модератори, вбийте pls, продубльовану тему...

Опубліковано

Рыбки это супер, у меня аквариум на (примерно) 90 литров, уже лет 7 или больше не помню я уже. Я кста это растение про которе ты говоришь вообще выкинул полностю, задолбался его каждые 2 недели резать (плавающее такое). Насчет магазинв ты прав беда, на базаре еще есть магазинчик, а в доме природы что уже ничего нет? Там аквариумы прикольные большие стояли хочу себе новый прикупить побольше.

Опубліковано

Акваріуми в природі є і доволі широкий вибір, яких нема - можна замовити. Рибок пару є... Доречі, купив там рожевих даніо - перший раз побачив, сподобались.

На базарі, біля валютчиків зараз найкращий магазин по акваріумістиці. Є ще на Кравчука в 9-ти поверховому будинку, правда вних завоз тільки через 2-3 тижні :)

Часні продавці взагалі розстроїли - раніше вних можна було хоч щось купити - зараз пустка (пару гуппі, гурамі і меченосців)

Мені хоч якісь рослини знайти на перших початках - зараз спасаюсь аератором...

ЗІ вмене акваріум на 200 літрів. Коли доведу його до більш-меньш пристойного вигляду - викладу фотки.

• Адміністратори
Опубліковано
Нарешті доробив кришку в свому акваріумі, залив воду, забрав в знайомих свої рибки, які ще повиживали... і наткнувся на халепу - виявляється в Луцьку магазини по акваріумістиці вмирають страшною смертю :)

Чому так вирішив: якщо з рибками проблем нема, то рослини, які не вижили в знайомих, відновити не так то і легко. Обходив всі відомі мені точки в Луцьку - кругом пусто. Пару бадиляк, які навряд чи проростуть :) І це притому, що я, наприклад, в місяць викидав пів кіло зеленої маси з акваріума на 75 літрів :)

Ну та це все наболіле і якось пройде :)

Пропоную в даній темі розповідати про свої акваріуми, ділитись досвідом, постити фотки...

Ось, тел. 80955387124 - Звати Сергій, виготовляють, запускают ьв роботу та обслуговують акваріуми.

Є робочі акваріуми з тоною води по об'єму, обслуговують досить поважних кліентів але не зазнаються :)

• Адміністратори
Опубліковано
Є ще на Кравчука в 9-ти поверховому будинку, правда вних завоз тільки через 2-3 тижні :)

Часні продавці взагалі розстроїли - раніше вних можна було хоч щось купити - зараз пустка (пару гуппі, гурамі і меченосців)

Мені хоч якісь рослини знайти на перших початках - зараз спасаюсь аератором...

Кравчука в 9-ти поверховому тему акрваріумів починав саме той Сергій, правда наскільки мені відомо йому не дали продовжити цю тему і продовжили займатись зовсім інші. Подзвони йому, він порадить.

Опубліковано

Доречі про рибок.

Віддам в добрі руки або поміняю на рослини пару астронотусів. Рибки маленькі - по 5-7 см кожна.

Почитати про них можна тут - http://www.american.cichlids.ru/fishes/asrtonotus1.php

• 2 місяця потому...
Опубліковано
Ось, тел. 80955387124 - Звати Сергій, виготовляють, запускают ьв роботу та обслуговують акваріуми.

Є робочі акваріуми з тоною води по об'єму, обслуговують досить поважних кліентів але не зазнаються :)

А это случайно не этот Сергей изготавливает аквариумы что стоят в "Природе", может кто знает напрямую как с эти человеком связатся т.к. думаб Природа накручивает еще нормально.

ЗЫ: хочу новый здАровый аквариум :)

ЗІ вмене акваріум на 200 літрів. Коли доведу його до більш-меньш пристойного вигляду - викладу фотки.

Ну, давай фотки :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...