Перейти до змісту

Правильна очистка ЖК дисплею

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо хтось на форумі знає, як це зробити правильно, щоб на моніторі не залишалось плям? Часто бачу монітори, які були "почищені" спеціальними серветками для очистки, і це блін ЖАХ - розводи по всьому екрану, різнокольорові цяточки, від них очі можуть повилазити. Коротше, прошу допомогти порадою, бо прийшов малий племінник, подивився мультик і на моніторі залишились відбитки пальців, носа і лоба =) =) =)

Опубліковано

Я одного разу купив спеціальну серветку в упаковці як у презерватива. там 2 шт. Суха та волога. Волога при протиранні монітора тфт матового. Оставила такий білий слід як спрема чесне слово :D Все думав пісєц монітору. Але через півгодини поглянувши на монітор я прифігєв. Усе зникло, монітор виблискував як новий. Ні розводів не злишилось ніяких слідів. Вона була дійсно волога аж капало як здушив. Шукай такі. 2 шт. Як презервативи в упаковці. )))

Опубліковано

Ну ок, дякую за пораду. Можливо у інших користувачів є корисна інформація по цьому питанню? Думаю буде цікаво почути багатоьм крім мене =)

Опубліковано

Користуюсь універсальними вологими серветками для видалення бруду з TFT/CRT моніторів та оптики.

Велика банка, синя, 100 шт., виробник BUROMAX, коштує десь 25-28 грн.

P.S. Це після того, як у фотошопі намагалась стерти "злобну" цяточку... :unsure: Потім "дойшло", що то монітор брудний... :D

Опубліковано

Попадались такі серветки на очі в Фуршеті біля кас.

поряд із "Огуречним россолом" в пакетиках))).

Помоєму в мат маті також є...

Опубліковано

протираю сухими серветками з спреєм BASF для моніторів, в кінці протирання "шліфую" серветкою котра йшла в комплекті з окулярами

Опубліковано

Ну мені були протерли монітор (скоріш за все вологою тряпкою) і вискочило 3 чорні пятна радіосом 2-2,5см внизу по центру і зліва зверху в углу.... :( тому вологоми серветками не радив би витрати монітор взагалі принаймі змоченеми в воді...... а інформацію про те від чого в менен появилися пятна знайшов в неті на форумах....... оказується не в одного мене така фігня.... ну там канєшно багато в кого кіт моника обісцяв але то таке...... ^_^

Опубліковано

Найкраще спреєм для відповідного монітору і спеціальними м'якими шматами) часто вони йдуть у комплектах з монітором=) І ніяких розводів

Опубліковано

в два варіанти якими я користуюсь: перший це взяти бинт + якийсь дезодорант на спирту і протерти(на бин пшикнути дезодотант) ........ протирає нормально розводів нема (дешево і сердито) або купляю в там-тамі серветки для телефоні або окулярів на касах також досить непоганий варіант. серветки спеціальні уже неберу через те що колись в спрайті купив за 40 грн 120 шт а вони залишали розводи та влокна (від самих серветок) але зато свої суперстари довго витирав :D

Опубліковано

зачем выдумывать велосипед, простые влажные салфетки в пластиковой банке стоят около 30грн, хватает на год, никаких разводов не оставляет (фирмы макстро-maxtro)

Опубліковано

Лучшие салфетки - Emtec for TFT. И после них сухой бумажной или фиброй.

Я всяких салфеток продал не одну сотню банок и слушал отзывы, уж поверьте.

ЗЫ как ни странно , Эмтек - самые дорогие. Может потому, что они самые лучшие?

Опубліковано

+1 за EMTEC. Але краще всього в герметичних упаковках суха+волога. Банки -- не вигідні, бо більша половина серветок в них встигає висохнути перш ніж використаються. А "бинт + якийсь дезодорант на спирту" вкрай не рекомендую, поскільки на багатьох моніторах є антибликове покриття, яке спиртовмісними речовинами дуже легко пошкоджується (читайте інструкцію до моніторів -- не рекомендують протирати спиртами і розчинниками).

Опубліковано

я близько року так користувався і нічого .......... можливо просто менітор в мене такий що нічого ньому нестає від спиртовмістних речовин)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...