Перейти до змісту

Нехай всі, хто був, є і буде при владі в Україні, пам’ятають про Майдан. Майдан наш, а не їхній!, - з заклику відсвяткувати День Свободи на Буковині

Dream

Рекомендовані повідомлення

Чернівецька газета « Час» закликала 22 листопада усіх, хто не зрікся ідей, цінностей та самого духу Майдану, доєднатися до акції «Помаранчева неділя». «Помаранчева стрічка, хустина, шалик — будь-яка річ помаранчевого кольору, зодягнена на Вас в неділю, хай стане символом єдності всіх нас, символом помаранчевої надії!»,- йдеться у зверненні «Часу».

«Якщо ж Ви у День Свободи будете вдома, то почепіть помаранчеву стрічку на вікно, двері чи балкон. Нехай світ знає, що восени 2004 року зродилася українська нація, яка позбулася совкізму на віки-вічні. Нехай всі, хто був, є і буде при владі в Україні, пам’ятають про МАЙДАН. Майдан наш, а не їхній!», - закликає буковинців газета «Час».

(с)

ЗІ. Хтось може сформулювати "цінності Майдану"? Особисто я ТОДІ був в Києві не стільки заради Ющенка/Юлі, а скільки проти того, ЩО відбувалось в країні....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Спустя 5 лет вполне очевидно, что Майдан был гимном стадному инстинкту. Не более 5-10% (по оптимистичным подсчетам) реально понимали, зачем они там стоят. Смешно было смотреть на 6-классников, носивших по 3-4 оранжевых ленточки на каждой руке...

Для справки: я не являюсь поклонником Януковича или Тимошенко... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого подібного, на стадо майдан схожий не був, та й тема не про це доречі.

Я памятаю, відбув від початку до кінця. Так зараз багато хто і досі хоче уособити себе з духом майдану, ну і нехай. Проте дійсно майдан був наш, в ньому був дух вічного революціонера, дух нескореногого. Всеув нас буде Ок аби ми не поводились як телята. Потрібно кожен день, всюди у всіх сферах бути небайдужими і активними і не зволікати, не прогинатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот ми такі всі класні стояли на майдані.. і що ? киданули нас як дешевих повій...майдан нічого не доказав а лише остаточно розчарував людей.. таких маштабів більше не буде... але це лише моє імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого подібного, на стадо майдан схожий не був.

Всеув нас буде Ок аби ми не поводились як телята.

Ну и где логика в ваших рассуждениях??? Мое личное мнение: на майдане были все у кого сработал стадный инстинкт вместо мозгов. А когда мозг встал на свое место, все, к своему глубокому сожалению, поняли как они сильно ошиблись.

Не стоит забывать, что было в 2004-м и делать правильные выводы. Давайте будем думать СВОЕЙ головой и не вестись на те провокации, которые нам пытаются навязать "заботливые" политики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось призабув, ціль Майдану була - відновити справедливість стосовно виборів Президента, люди вийшли проти фальсифікацій. Третій тур показав, що вони добились свого.

А все інше - хто хотів кусок сала, хто в ЄС "вступити" за рік, а хто в космос полетіти - це особисті проблеми кожного.

Шкода було дивитись на це видовище? Пошкодуйте тих, хто під загрозою звільнення махав в цей час на площах синьо-білими прапорами.

По темі:

я проти щоб біля цієї теми спекулювали. Моє імхо: Помаранчева революція - це подія, якою Україна має пишатися. Але мусолити цю тему і розпускати слюні на кожну річницю - не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соса-сола - куйня! В них дизайнер лого %уйовий.

Так от між апільсіновою революцією і тими, хто прийшов до влади - такий самий зв'язок, як із смаком соса-соли та її лого.

А всє таваріщі аля "а шо ты дабился" - хай на себе глянуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого подібного, на стадо майдан схожий не був, та й тема не про це доречі.

прав, майдан был похож на убойный скот который боится, потому ему подсунули козла-поводыря, который сладенько так блеет, и никто уже не боится, но все равно в кучке. и тема как раз про эту кучку...

Я памятаю, відбув від початку до кінця. Так зараз багато хто і досі хоче уособити себе з духом майдану, ну і нехай. Проте дійсно майдан був наш, в ньому був дух вічного революціонера, дух нескореногого. Всеув нас буде Ок аби ми не поводились як телята. Потрібно кожен день, всюди у всіх сферах бути небайдужими і активними і не зволікати, не прогинатись.

ты знаешь, мне идейных, и не только, ну например которые декламируют что то подобное, искренне жаль. одни разговоры про мифический "дух" чего стоят. какого революционера, какого непокоренного?... что вы все еще придумаете что бы оправдать этот бред сивой кобылы?

о чем интересно должны помнить чиновники? о том что конституцию и законы сделали как дышло? было то не очень - теперь же по извращенно-демокртически - дуршлаг.

Ванус, мне вот интересно, на что ты ориентируешься, лозонгируя чушь про активных и т.д. На запад? Там все решают профсоюзы. отдельная единица - представь себе, и там НИЧТО, а если будет сильно рыпаться, то просвистит за решетку, причем очень быстро и демократично, что бы не возмущать остальных. и что бы ты знал - вся западная псевдо-демократия основана на подчинении, потому что иначе управлять народом нельзя.

Якщо хтось призабув, ціль Майдану була - відновити справедливість стосовно виборів Президента, люди вийшли проти фальсифікацій. Третій тур показав, що вони добились свого.

почитай внимательно подпись Торика, та про справедливость сказано все. интересно, каким таким путем стал возможен 3 тур? если хотели по справедливости - то всем кандидатам надо было дать поджопников и набрать новых, пусть и под теми же лозунгами, тогда хотя бы была бы видимость ...

А все інше - хто хотів кусок сала, хто в ЄС "вступити" за рік, а хто в космос полетіти - це особисті проблеми кожного.
вот, золотые слова - кто то что то хотчет? это ваши пэрональные желания, идите н*х а мы идем во власть...
Шкода було дивитись на це видовище? Пошкодуйте тих, хто під загрозою звільнення махав в цей час на площах синьо-білими прапорами.

ты про что вообще, под угрозой какого освобождения? кого от чего? или чего от кого?

Помаранчева революція - це подія, якою Україна має пишатися.
на что опирается это заявление? где результат? гордится можно тогда когда есть результат, причем тот который в профите. пока профита что то не видать.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кінчайте флудити, "таваіщі". По темі, будь ласка. Ваше невдоволення власним життям - в іншому місці, будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) той хто флудить, той і "таваіщ"

ххх:

мені часом хочеться, чисто по-українськи з під#обом, сказати всім прихильникам януковича, що "хай вже нарешті він прийде до влади, то нарешті побачим як ви помилялись" )

ххх:

але ж життя шкода...... воно одне, щоб так експериментувати............

ххх:

хочу щоб закрили аеропорти

ххх:

хочу щоб повернули те держ.майно, яке було продано, наприклад, 5 років назад і досі не приносить прибутку, в держ.власність.

ххх:

хочу щоб ті, хто різав заводи в 90-х, сіли на років 10 з конфіскацією

ххх:

хочу щоб всі, в кого наявні кошти/майно перевищують рентабельність їхнього бізнесу, пояснили звідки взялась решта

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ххх:

мені часом хочеться, чисто по-українськи з під#обом, сказати всім прихильникам януковича, що "хай вже нарешті він прийде до влади, то нарешті побачим як ви помилялись" )

ххх:

але ж життя шкода...... воно одне, щоб так експериментувати............

Тоже самое можно сказать про сторонников(или может уже бывших сторонников) нашего всеми "любимого" президента и тимошенко. Ну как довольны своим выбором в 2004-м? :) Как говорится за что боролись на то и напоролись.

P.S. Это не "+" в пользу януковича или "-" нашему президенту или премьеру, это скорее просьба думать хорошенько головой прежде чем ставить галочку в бюллетене или нестись сломя голову на майдан и размахивать там транспарантами в поддержку кого-то

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цьому світі немає людини (чи групи людей), яка спроможна за одну президентську каденцію змінити Україну до такого як хочеться вам.

А ви все ще вірите в казки :) І не важливо, в чиї саме, Ющенка, Януковича, Тимошенко чи Противсіха....

Помаранчева революція - це історія (не важливо добра чи погана її сторінка), а ви, очевидно, залишились осторонь її.

Навіть внукам не буде що розповісти :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, майдан був не даремно. Як в матеріальному, так і в ідейному плані.

Чомусь після Майдану багато хто викинув старі, радянські телевізори, купив нові, пересів на машини і т.д.

Інша справа, що політики майдану вже себе вичерпали, і треба шукати нових :(

І ще. Буває жалкую, що Майдан був безкровним. Ті самі "свині", проти яких бастували, зараз продовжують пити крові народної :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цьому світі немає людини (чи групи людей), яка спроможна за одну президентську каденцію змінити Україну до такого як хочеться вам.
в этом мире вообще не существует людей которые могли бы изменить Украину кардинально, хоть бы и за 20 лет. Потому что это не возможно, в принципе, и потому что изменение - есть работа как органов власти так и народа, работа которой не наблюдается с обоих сторон.
А ви все ще вірите в казки :) І не важливо, в чиї саме, Ющенка, Януковича, Тимошенко чи Противсіха....

Помаранчева революція - це історія (не важливо добра чи погана її сторінка), а ви, очевидно, залишились осторонь її.

Навіть внукам не буде що розповісти :P

О как, история, ее страничка..., внукам рассказать... что то слишком претенциозно и помпезно отношение к этой страничке, а в то же время одни этой страничкой подтерлись, а другие все еще с упоением смотрят на оную.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще. Буває жалкую, що Майдан був безкровним. Ті самі "свині", проти яких бастували, зараз продовжують пити крові народної :(

а некоторые "свині" с вами в первых рядах были... отакої... за что боролись, на то и напоролись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідальність за Майдан

http://pravda.com.ua/news/2009/11/20/105673.htm

Майдан - це термос чаю і пластикова миска з супом, це - дим від вогню, спальник і пінопласт під наметом, це - квіти, вплетені в щити ОМОНу на Банковій. Це - мокрі ноги і таблетки від простуди, валянки і апельсини, це - сотні прапорів, на яких люди власноруч написали імена своїх міст і сіл.

Майдан - це бушлат покійного чоловіка-геолога, котрий віддала моєму товаришеві його сусідка-пенсіонер по поверху - "На Майдані він вам більше згодиться, аніж мені тут".

Це - фраза "може хоча б ви не маєте де ночувати? Дружина зготувала борщу, настелила постелі і сказала мені, щоб без людини з площі додому не вертався..."

Майдан - це тисячі приватних історій, кожна з яких має бути почутою.

Майдан - це Олег Скрипка з акордеоном, кількасот тисяч людей і "Горіла сосна, палала". Це - "Я живу в холодильнике. Я заявляю об этом официально." Це – "Если бы не жижа под ногами - ну просто лето. Днём. В Крыму. На пляже."

Це - ранкова молитва, дзвінки додому і барабани-бочки перед Кабміном. Це - довга дорога з дому і додому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я бачу лінки!... =) Де саме в статті брехня і недоговоренність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....згадав як люди в метро, побачивши в мене на оранжевій косинці ззаду напис "Луцьк", запрошували в гості, признавались що теж мають якесь відношення до Волині, запрошували на обід...... ЦЕ брехня і недомовки? Чи як бабці власноруч зварений борщ розносили по палаткам? Теж брехня?.... Наша біда не в політиках і не в прапорах, а в тому що так побудовано наше суспільство з самого низу до самого верху, що розплата за несправедливість, за беззаконня практично ніколи не наступає. Малолєтку за вкрадений телефон саджають, а до дядь і тьоть з грошима ідуть на поклон для доступу до коритця. Ідуть ті, хто повинен перевірити звідки ті гроші в тих дядь і тьоть.... І не кажіть мені що ВОНА працює, чи ВІН вирішить ваші проблеми. Куйня!!! Поки сам не візьмеш лопату в руку, то дерево не посадиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Малолєтку за вкрадений телефон саджають, а до дядь і тьоть з грошима ідуть на поклон для доступу до коритця.

Если этих малолеток не ловить и не применять к ним меру пресечения(показывать, что есть закон и за свои поступки надо отвечать), то потом из них вырастают дяди и тети, которые имеют доступ к корытцу и плевать им на закон и Конституцию, и тем более простых смертных, потому что они для них лохи, на которых они поднялись украв в первый раз телефон....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Hexus, не виривай слова з контексту. Не кожен малолєтка, хто вкраде телефон, виростає в олігарха. Так само і не кожен олігарх/політик в молодості шапки знімав. Я кажу про те, що у тих людей, які мають контролювати виконання законів, вибіркова дія, на що у них є завжди пояснення як мінімум перед собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd], в тій статті жодного слова немає про те, який Ющенко хороший. В ній навпаки написано, що "Очевидно, Ющенка є за що критикувати - але саме в Майдан цілять, розповідаючи про "помаранчевий нацизм" і "омолодження шкіри за допомогою стовбурових клітин".". Ще в першому пості я просив форумчан висказати свою думку щодо так званих "цінностей Майдану" - цінностей, якими керувались люди (!), не політики, йдучи на Майдан. Потім просив не флудити..... Якщо я захочу почути критику будь-кого з політиків, то я включу "Свободовідєньє" з заїжджими ведучими і буду втішений тим. Ще раз прошу - НЕ обговорювати тих, хто там, зверху керує. Мову прошу вести не про них - всі вони, одним миром мазані, а про сутність того явища, яке називають одним словом "Майдан" (також прошу не переводити в рекламу відомого в Луцьку закладу ;) )....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю... Я ходив декілька разів на Майдан (тоді вже жив в Києві)

Стоїть сцена. На сцені - 10-20 міліонерів в помаранчевих шарфах. Під трибуною - 50-60 тисяч з голим задом кричать цім міліонерам "Так! Так! Так!"

Який результат Майдану? Ці міліонери стали міліардерами... Ось власно й все. Невже це тоді було незрозуміло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чую забанять,але спробую)

Уважно прочитав тему.Щиро здивувався кількості новосторенонароджених "інтелектуальних" глиб!

Кої вещают :

...Майдан был гимном стадному инстинкту...

....на майдане были все у кого сработал стадный инстинкт вместо мозгов...

...прав, майдан был похож на убойный скот который боится, потому ему подсунули козла-поводыря....

...а некоторые "свині" с вами в первых рядах были...

і т.д

Мудра позиція не нова й деталітельно описана ..."Так он и поступал. Ночью моцион делал, в лунном свете купался, а днем забирался в нору и дрожал. Только в полдни выбежит кой-чего похватать – да что в полдень промыслишь! В это время и комар под лист от жары прячется, и букашка под кору хоронится. Поглотает воды - и шабаш!

Лежит он день-деньской в норе, ночей не досыпает, куска не доедает, и все-то думает: "Кажется, что я жив? ах, что-то завтра будет?" (САЛТЫКОВ-ЩЕДРИН Михаил Евграфович http://www.nekrasova.ru/book.php?id=38)---------------

Купа знайомих,й сьогодні попиваючи кофіій з роздутими щоками стверджують:"а я гаварив шо то так буде,а я передвіщавал ага лохи вас розвели!!! "Да розвели,але мля... ВСІХ розвели й тих хто був на Майдані й тих хто "умнічавал" в норі. Тількі ті у "кого сработал стадный инстинкт вместо мозгов" зайняли активну позицію а хтось пассивну.Різницю вловлюємо))Мою повагу викликають ті хто в ПЕРШИЙ день не побоявся(не СТРУСИЛЛЛ) вийти на вулицю й сказати своє:""Да пішли ви!!"Потім,да були "цыгане-медведи" хороводи й т.д але реально спробували підстояти ярличок Homosapien!!! Особисто я приймав щиру й безпосередню участь в революції,шабаші,перевороті як завгодно назвем події 2004р й не секунди не жалкую))).Прийму участь в сіквелі))

"Социум" ...Но война все равно будет. Энергетический закон. Понятно, что народу, близкому к Муспельхейму война не нужна, он полностью реализуется в своем социуме. Вот только он мало боеспособен. Уж слишком много свободы. Никто не хочет быть солдатом. http://runa-odin.narod.ru/st/s1.htm (рекомендую)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каждый работает в меру своего понимания на себя, а в меру непонимания - на понимающего больше.

Что понимал майдан?

Чтоб сделать "революцию", нужно просканировать общественное мнение и понять чего хочет общество. Потом интенсивно обещать то, что все хотят слышать. Образуется масовка верующих фанатиков с помощью которых можно сделать что угодно.

Так делалась помаранчевая революция, так делалась революция в 1917. В 1917 была идея "коммунизма".

"Коммунизм" в марксизме является всего лишь приманкой - дурилкой, предназначеной для того, чтобы создать в обществе массовку из числа приверженцев высоких идеалов, которой бы помыкали "марксисты"-эзотеристы.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...