Перейти до змісту

Давайте допоможемо чимось людям з порушенням правопису

Yarchik

Чи прикро Вам бачити пОрУшеНнЯ пРаВопИсУ в топіках?  

49 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Yarchik, такі теми треба створювати в розділі "Хумор", тому що твоя темя з твоїми варіантами голосування саме для розділу розваг або розділу знущання з юзерів(який би міг очолити Andrey_ :mdr:)

Так ти шей москаль, виявляється?

Ги-ги! ЙОЖИК наїхав всіх юзерів форуму, які пишуть російською і це пройшло без уваги...

Опубліковано
Ги-ги! ЙОЖИК наїхав всіх юзерів форуму, які пишуть російською і це пройшло без уваги...
Я не про те, як він пише, а про те, що йому не сподобався аватар Ярчіка!!! (якщо ти не замітив, то там зображений український герб!!!!!!!!!!!!!)

:mdr:

Опубліковано
Я не про те, як він пише, а про те, що йому не сподобався аватар Ярчіка!!! (якщо ти не замітив, то там зображений український герб!!!!!!!!!!!!!)

Ну так ми ж на укр. форумі... Як би це було на рус. форумі, то це друге діло...

Ладно, проїхали! :( А то ще зараз інші і до нас прикулупаються! :mdr:

Опубліковано

Да внатуре топы давно уже отошли от тематики автора этой темы.

ИМХО читать такие сообщения "Я оЧенЬ хОчУ есТь кОгда Я гОлОднЫй" и вправду неочень удобно, так как такое чувство как-будто глаза скачут верх-вниз, верх-вниз. Хуже этого может быть токо транслит, а хуже транслита -----> смешаный транслит с оригиналом транслитирированого языка.:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...