Перейти до змісту

Шукаю радянські комедії

VaLeRa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю радянські комедії: "Опреация Ы", "Кавказская пленница", "Бриллиантовая рука", "Пес барбос необычайный кросс"

Може хтось має - залийте на FTP, або можу приїхати кудись, та забрати болванку за пиво.

Опубліковано

в мене є двосторонній DVD "Фильмы Гайдая" (12 стальев, брилллиантовая рука, за спичками, жених с того света, спортлото82, кавказская пленница или новые приключения Шурика, Операция "Ы" и другие приключения Шурика, не может быть!, пес Барбос и необычный кросс, Самогонщики, на Дерибасовской хорошая погода, деловые люди, Иван Васильевич меняет профессию). Можу дати переписати.

пс: доречі, коли заливаєш на фтп трафік забирається? Чи вихідний міський не тарифікується?

Опубліковано
пс: доречі, коли заливаєш на фтп трафік забирається? Чи вихідний міський не тарифікується?

Вихідний міський не тарифікується коли заливаєш на фтп.

Опубліковано
в мене є двосторонній DVD "Фильмы Гайдая" (12 стальев, брилллиантовая рука, за спичками, жених с того света, спортлото82, кавказская пленница или новые приключения Шурика, Операция "Ы" и другие приключения Шурика, не может быть!, пес Барбос и необычный кросс, Самогонщики, на Дерибасовской хорошая погода, деловые люди, Иван Васильевич меняет профессию). Можу дати переписати.

у мну тож така збірка

Опубліковано
то може залий чи як? як-не-як ти в темі раніше, ніж я відписався та й мені мороки менше

у мну не датагруп буду в Луцьку можу записати на диск без проблем

Опубліковано
за спичками, спортлото82
Можливо якщо ще комусь потрібно, то я заллю на фтп

Залий, будь-ласка, вищевказані фільми на обмінник!

Опубліковано

блін! Люди! Моя вина :huh: Ви-то мені плюси поставили, а якість-то не ахті

Video: MPEG2 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 4000Kbps

Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192Kbps [Audio]

Subtitle [subtitle]

Ну така вже збірка. Вибачайте...

пс: "За спичками" знайшов в себе кращої якосі, то викладу його і з DVD "Спортлото 82"

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Video/Films/Gajdaj/ - в цій папці два фільма

Опубліковано

Ви вже домовилися заливати/передавати, то я й не дивився, сьогодні значить гляну. Точно пам"ятаю, що має бути два ДВД диска фільмів Гайдая ;)

Опубліковано

напиши яка якість. Бо в мене є Video: MPEG2 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 4000Kbps; Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192Kbps і є можливість передати з рук в руки (щоб не грузити фтп).

Опубліковано
блін! Люди! Моя вина :huh: Ви-то мені плюси поставили, а якість-то не ахті

Video: MPEG2 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 4000Kbps

Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192Kbps [Audio]

Subtitle [subtitle]

Ну така вже збірка. Вибачайте...

пс: "За спичками" знайшов в себе кращої якосі, то викладу його і з DVD "Спортлото 82"

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Video/Films/Gajdaj/ - в цій папці два фільма

Нормал. А ти думаєш як раніше дивились по ящику то була краща якість.

Щодо "Спортлото 82" то хотілося б звісно кращого, а "За спичками" в досить хорошій якості.

Дякую за фільми!

Опубліковано

На фтп в папці відео - фільми папки VIDEO_TS і VIDEO_TS_2, або пишіть в аську для отримання болванок 225111008 чи телефонуйте 0502943855

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...