fog Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:02 #26 Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:02 Не використовуйте всяку байду, потім же гірше самим буде. Чим далеко? Просто ніколи не користувався Gmail - щось не хотілось. Зараз зареєструю ящик на gmail - побачим чим краще Хер з пальцем рівняти... gmail це продукт google і цього вже достатньо
kozakOleg Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:26 Автор #27 Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:26 Не використовуйте всяку байду, потім же гірше самим буде.Чим далеко? Просто ніколи не користувався Gmail - щось не хотілось. Зараз зареєструю ящик на gmail - побачим чим краще Хер з пальцем рівняти... gmail це продукт google і цього вже достатньо Згідний, що GMAIL дуже класний, але чому б не попробувати скористуватись mail.ua? На мою думку краще всяких ukr.net і т.д. та і хоча пока сируватий, він розвивається. Та і мене чим привабив,тим що я зміг підібрати бажаний email, зараз на багатьох сервісах поштових ті які ти хоч вибрати email давно вже зайняті і ти мусиш добавляти всякі цифри , або ще щось придумати.Але кожен сам вибирає чим користуватись...
_sergius Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:31 #28 Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:31 Вже дуже давно користуюсь поштовим сервісом email.ua від i.ua, і дуже задоволений. Купа сервісів, адміністрація відразу реагує на зауваження і усуває недоліки, та багато чого іншого.Міняти на майже ідентичну по звучанню скриньку не бачу сенсу. Лише в свою чергу можу запропонувати спробувати сервіси від i.ua
Alan Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:32 #29 Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:32 gmail рулить, після переходу на нього не уявляю, як люди користуються мейл.ру чи укр.нетзареєстрував акаунт на мейл.уа, ради цікавості...буде ще одна пустишка, як вони кажуть.
Kaktus1990 Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:39 #30 Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 20:39 Мені gmail дизайном не подобається - тем малувато. А так супер. Створив свою власну сторінку Igoogle усе налаштував.
kozakOleg Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 15:38 Автор #31 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 15:38 І так протестувавши деякий період пошту на gmail і mail.UA можу з впевненісю сказати що gmail краще.Але мова піде про mail.UA - скажу чесно певний час мені подобася цей поштовий сервіс. Останім часом як я заходжу на свою сторінку вона стала довше грузитися (зокрема це загрузка самих листів). А саме більше що не сподобалось те, що людина може зайти за певною ссилкою який надає цей поштовий сервіс і відправити дає листа від твого імені. Наприклад заходите ви на сторінку даного користувача (дана пошта створена для прикладу) www.botaniq.mail.ua і ви ж йому можете відправити лист від любого вигаданого імені і адреси, даже від друга і т.д., і він прийде як лист від того кого адресу ви вписали, хоча та особа даже не здогадується, що ви від його імені відправили
_sergius Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 15:44 #32 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 15:44 Це ще раз доводить, що треба користуватись перевіреними сервісами, а не набивати шишки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.