Перейти до змісту

Оце боротьба!

init

Як ви ставитесь до таких методів боротьби з геймерством?  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За кого?

За задротів, який очі не відвів на цицьки ?А потім скаже - ти бачив як вона на мене дивилася? То через те, що я чорний ельф 80-го рівня!

А як вона біля мене терлася.. То через міг прокачаний супер-ультра-мега магнетизм! тьфу..

За жабри і поки тепла..

Опубліковано
За кого?

За задротів, який очі не відвів на цицьки ?А потім скаже - ти бачив як вона на мене дивилася? То через те, що я чорний ельф 80-го рівня!

А як вона біля мене терлася.. То через міг прокачаний супер-ультра-мега магнетизм! тьфу..

За жабри і поки тепла..

1. За свій варіант.

2. Згоден з думкою про задротів.

Опубліковано

Якась непристойність. Непристойна поведінка осіб чоловічої статі на фоні все так же непристойної поведінки жіночої статі

А чому тут 16+, а там 18+?

Опубліковано

знаю як мінімум трьох таких людей які навчаються в моїй групі ........ тільки вони ВОВ грають не контру як в відео

Опубліковано

А все началось с того, что девушка у себя в ЖЖ написала что-то типа:

"Мой парень - жуткий задрот, девченки, давайте пофлеш-мобим, да?"

:D

Опубліковано

В усьому винна державна політика в сфері сім’ї, молоді і спорту. Молодь росте "пропащою силою". Ніби і не дурні, щось тямлять - а куди податися, чим зайнятися? Обирається найлегший варіант - "заліпати"!

Опубліковано

Ну, не граждане ведь передают детсады под центры занятости и пенс.фонды.

Вроде, нам садиков хватает... Хотя, сами виноваты никто ведь не возражал.

Опубліковано

якось ходив в інет клуб Неополіс що в центрі(треба було скачати пару торентів швидко) так от там приблизно 6-8 осіб типу школоти заліпало до того як я прийшов і ще залишались після того як пішов (сидів я бизько двох годин) ....... за цей час я почув кучу матів зі сторони цієї школоти віком десь так років 13-14 ............... так що держава тут нідочого виховання батьків ось де причина.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...