Перейти до змісту

Віктор Чорнуха як кандат. Які думки?

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

На мою думку лучани не можуть визначитись з мером, бо набридли старі персонажі. Чорнуха, це щось нове, як політик. А що думаєте ви про це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО... Чорнуха не політик... Нехай будує

Про те,як він здобув свої статки - не будемо, у більшості кандидатів "рильце в пушку"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто це?

директор "Луцьксантехмонтаж" и вроде депутат облрады

Сьогодні на Волинських новинах відбулася чат-конференція з головою Волинської обласної ради Анатолієм Грицюком.

Основні тези: БЮТ має двох “техніків” - Банаду та Кучеренка, Чорнуху поки не світять, але Грицюк його дуже хоче (на відміну від інших груп впливу в регіональному БЮТі). Та дружина Чорнуху не пускає

(с)

Вижу это будут не выборы мера, а новый рекорд по бумаго-рулонности бюлетеня. Рыл тридцать наверное будет балотироваться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Orfey працює на "Луцьксантехмонтаж". Нехай розкаже про свого боса: варто йому вручати ключі від міста чи ні... ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що я можу сказати - таких менеджерів треба пошукати

з підрозділу який залежав від інших (займався тільки сантехнікою), стати ведучим будівельним управлінням (хоча інші будівельно спеціалізовані збанкрутували - ЛУМ, ЖБВ, всі житлобуди(ІІ -частина Чорнухи), трест ВПБ) і вижити після теперешньої кризи (зберегти костяк робітників і розпочати будівництво нового мікрорайону) яке виплачує постійно аванс і зарплату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до якого політичного табору він належить (чи хоче належати)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кризу вибрати людину з таким прізвищем — дуже символічно.

Хоча, нічого проти нього не маю, бо нічого про нього не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БЮТ

але не фанатично

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку лучани не можуть визначитись з мером, бо набридли старі персонажі. Чорнуха, це щось нове, як політик. А що думаєте ви про це?

Это что прикол Чернуху в меры? или это пиар такой. ИМХО Чернуха пусть лучше строит и голосовать за него не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чьо, хай піарять, хоч будемо знати, що за люди йдуть у владу...

а хто знає, що це бігморди висять по місту - Андрій Козюра, ще якийсь там підприємець - це до чого вони? що вибори мера на днях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто знає, що це бігморди висять по місту - Андрій Козюра, ще якийсь там підприємець - це до чого вони? що вибори мера на днях?

хлопці працюють на перспективу :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він нормальний керівник і нормально будує, в нього великий штат і досвід тому мером бути він може.

Я вже колись говорив що людина яка йде працюваи чиновником повинна побудувати перед тим хату. Тобто пройти всі сходинки, всі кабінети, отримати всі дозволи, нарешті побудувати будинок і тільки тоді їй можна стати чиновником. Якщо ця людина буде здоровою то вона не почне мстити а захоче щось змінити на позитив.

Людина яка з засученими рукавами не працювала її взагалі на гарматну відстань не можна пускати у виконавчу владу. - на мера, начальників управлінь капітального будівництва (КБ), ЖКГ, архітектури і т.д. Люди які так не працювали а тільки акції всякі проводили чи там папірці розвішували перебуваючи у владі приносять біду працючим на виробництві, будівництві, сільському господарстві.

Переважно, люди (керівники) які працюють на виробництві, будівництві, сільському господарстві є завжди патріотами як мінімум свого міста а слизькі політичні теми хай обсмоктують у ВР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді нєкій Чижик...

Ось тут більше

Звідти ж :

Дружина Чорнухи дозволила своєму чоловікові балотуватися в луцькі мери

Як стало відомо з надійних джерел, “чорна рада” волинського БЮТ ухвалила рішення офіційно підтримати Віктора Чорнуху як кандидата на посаду Луцького міського голови. Віктору Григоровичу залишилося пройти деякі формальні офіційні процедури для остаточного утвердження кандидатом від БЮТ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що про Чорнуху тут написали позитивні відгуки як про ефективного господарника - лише одна сторона медалі! А скажіть но ще про загальнолюдські цінності: чесність, порядність, репутацію серед простих робітників.

Бо в те, що він здатен стрімко розбутовувати місто я вже вірю, тепер лишилось розібратись для кого він це робитиме: для мешканців чи створиться в нас новий клан який житиме по принципу до свого по своє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що про Чорнуху тут написали позитивні відгуки як про ефективного господарника - лише одна сторона медалі! А скажіть но ще про загальнолюдські цінності: чесність, порядність, репутацію серед простих робітників.

Бо в те, що він здатен стрімко розбутовувати місто я вже вірю, тепер лишилось розібратись для кого він це робитиме: для мешканців чи створиться в нас новий клан який житиме по принципу до свого по своє?

Дещо є ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто його тут хвалив?

А є ще такі екземпляри які будуть лізти у владу щоб просунути свій бізнес і знищити конкурентів на нет, щоб мати доступ до держресурсів, держзакупівель, держпрограм розвитку бізнесу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавно була онлайн чат конференція з Грицюком, його запитали, чи це правда, що Чорнуха йде в мери від БЮТа. З відповіді Грицюка стало зрозуміло, що БЮТ підтримує Чорнуху, але того треба ще вговорити.

Доречі про кандидатів, з'явилася інформація, що Романюк надумав іти в мери. Я так думаю якщо Юлька стане президентом, йому не світить залишитись губернатором, а місце у Верховній Раді під питанням. Доречі, Романюк в гарних відносинах з Тігіпком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не чув раніше про Чорнуху, але на виборах мера нізащо не проголосую за Кривицького, Козюрю, Клімчука, Кравчука, Бондара та Чернецького. Думаю підтримувати Романюка Миколу Ярославовича - як губернатор він мені подобається та і як людина - не ставить з себе бог знає що...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

За Антона батьковича. інших - на мило!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БЮТ

але не фанатично

Кон'юнктурщик, тобто. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Вроді нєкій Чижик...

Ось тут більше

Звідти ж :

Дружина Чорнухи дозволила своєму чоловікові балотуватися в луцькі мери

Як стало відомо з надійних джерел, “чорна рада” волинського БЮТ ухвалила рішення офіційно підтримати Віктора Чорнуху як кандидата на посаду Луцького міського голови. Віктору Григоровичу залишилося пройти деякі формальні офіційні процедури для остаточного утвердження кандидатом від БЮТ.

За лучан, нечесні банкі, готовий кінути під танкі !!! :0057::0033::0018::0012::nun::boks::duel::horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Щасливі діти і батьки 

Коли працють дитсадки0057.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представляю лозунги "Наш мер-Чорнуха"

или новость "Чорнуха в порнухе"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щасливі діти і батьки

Коли працють дитсадки

Чижик-пыжик, где ты был?

На Фонтанке водку пил....

навіяло ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...