Prot Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 08:19 #26 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 08:19 Хто їздить по дорученню, відпишіться, буду дуже вдячний за інформацію…Невже ніхто не їздить по дорученню за кордон?
searcher Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 09:31 #27 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 09:31 Якщо ти не вписаний в техпаспорт, то чи є доручення чи його нема (бо його й так ніхто не дивиться), то нашим для перетину кордону треба платити: митники 50 грн, прикордонники 20/50 грн
NoGood Опубліковано 18 Червня, 2013 в 16:24 #28 Опубліковано 18 Червня, 2013 в 16:24 Актуально. Хтось їздив недавно за кордон по дорученню? З ним можуть реально не пустити чи пару гривень все вирішить???
DM4K Опубліковано 18 Червня, 2013 в 18:02 #29 Опубліковано 18 Червня, 2013 в 18:02 50 грн. в паспорт і все, можна і не давати, якщо є генеральне доручення. Можуть звичайно не пускати, тоді показуєте в генеральному дорученні фразу, де написано: "... на період дії цієї довіреності користуватися цим автомобілем на території України, а також за її межами". Реально полякам не важно, тому давати 50 грн. чи ні - це на ваш розсуд. Один раз їхав через Устілуг, поклав в паспорт 50 грн., то вони з мене сміялись, але гроші взяли. Іншого разу через Ягодин нічого не давав, то навіть не спитали!
Hitmanoid Опубліковано 18 Червня, 2013 в 18:20 #30 Опубліковано 18 Червня, 2013 в 18:20 То в Польшу, а попробуйте в Беларусь въехать... потом расскажете, интересно будет послушать.
DAndy Опубліковано 18 Червня, 2013 в 19:29 #31 Опубліковано 18 Червня, 2013 в 19:29 Я вписаний в техпаспорт, наші глянули права, техпаспорт, подивились в книгу, віддали все і крапка, а білоруси попросили доки, запитали страховку, я в Луцьку купував, запитали чи я заїзджав в РБ саме на цій машині, я сказав що ні, через 15сек. мені видали декларацыю о временном ввозе автотранспортного средства.
DM4K Опубліковано 18 Червня, 2013 в 19:52 #32 Опубліковано 18 Червня, 2013 в 19:52 В Білорусь не їздив, нічого сказати не можу.
NoGood Опубліковано 18 Червня, 2013 в 19:58 #33 Опубліковано 18 Червня, 2013 в 19:58 Мені треба в Словаччину.
Black Опубліковано 11 Липня, 2013 в 06:55 #34 Опубліковано 11 Липня, 2013 в 06:55 Якщо дружина вписана в техпаспорт але з дівочим прізвищем і посвідчення водія у неї на дівоче прізвище, а закордонний паспорт вже на нове прізвище, то якщо взяти свідоцтво про шлюб, пропустять її на кордоні чи ні?
serhiy.drozd Опубліковано 11 Листопада, 2013 в 03:45 #35 Опубліковано 11 Листопада, 2013 в 03:45 В мене ситуація така. Років два назад їхав в Білорусь по г. дорученню то на нашій митниці запросили тимчасовий техпаспорт, на що я розвів руками сказав, що тре тільки до митниці рб і все, на цьому розішлись без всяких фінансових проплат (нормальні хлопці були). Та більше так їздити не хотілось. Зараз питаю у знайомих то кажуть, що по г. дорученню пускають без проблем хоч в Польщу, хоч в Білорусь, а родич їхав в Чехію то і доручення ніхто не спитав. Дійсно сам почав їздити в РБ по г. дорученню кожних 8 днів (частіше не пускають) возив собі все , що треба, а тут одного разу при виїзді до неньки України митниця блондинистої породи доїба...ся де мій тимчасовий техпаспорт. Читала мені мораль 15хв. (хотіла грошей) на що я знов розвів руками і так розішлись . Так от питання, чи треба дійсно тимчасовий техпаспорт при перетині кордону по дорученню? Митникам білорусам і полякам взагалі ніякого доручення не треба. На одному із форумів знайшов: " я не прагну робити тимчасовий талон. я питаю, чи зможу я без проблем виїхати за кордон і приїхати назад на авто, яке не є моєю власністю, а на керування яким я маю довіреність? тимчасові відмінили це точно а прикордоники немають нічого до тимчасових, доручень на автомобіль це пріорітет митників а вони просто розводять"
mister_lol Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 10:22 #36 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 10:22 а тут одного разу при виїзді до неньки України митниця блондинистої породи доїба...ся де мій тимчасовий техпаспортНевже це на пункті пропуску Доманово?) якшо так то знакома мені та пані, я один раз ляпнув шо везу 6л алкоголю і вона сказала шо більше мене ніколи не пустить, тільки цей раз(((
serhiy.drozd Опубліковано 6 Січня, 2014 в 08:19 #37 Опубліковано 6 Січня, 2014 в 08:19 а тут одного разу при виїзді до неньки України митниця блондинистої породи доїба...ся де мій тимчасовий техпаспортНевже це на пункті пропуску Доманово?) якшо так то знакома мені та пані, я один раз ляпнув шо везу 6л алкоголю і вона сказала шо більше мене ніколи не пустить, тільки цей раз(((Ні, це пункт пропуску "Пулемець" хоча вони міняються . Коротше можна їздити по дорученню ще з минулої зими. Деякі минтники можуть придертись та треба зразу лупити в очі , хай дають письмову відмову у проїзді в якій обгрунтують всї дії. Також у них висить номер гарячої лінії який достить ефективно допомагає при вірішенні такиїх проблем, вони його як чорт ладану бояться.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.