Перейти до змісту

щасливий фермер

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Сабж.

Я противник різного роду зомбі-сайтів типу вконтакті та однокласники. А тут, як то на зло, мала і жінка підсіли на гру "Счастливый фермер", що грається он-лайн, саме із вконтакті.

Так от. Є там одна проблема. Для купівлі чогось там, необхідні "золоті монети" Які беруться лише відправлянням СМС за 30 грн ..

Я не збираюся витрачати 30 грн задля розваги у такій грі..

Цікавить ДІЄВИЙ спосіб (хто дійсно сам це робив, зробив) зллому гри. В неті я шукати вмію і сам, тому не пропонувати різного оду сумнівних сайтів із способами. Я їх читав і дещо пробував.

Буду вдячний за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене 196 рівень фермера, 56 мільйонів грошей. Собака 126лвл (качається тільки за кості, які беруться тільки за ЗМ).

А крім собаки впринципі за ЗМ нема понту щось купляти.

вконтакте у мене id21495006. Додавайся, глянеш на це щастя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та от мене цікавить саме метод влому ЗМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Займаюсь фермером дуже основательно тому скажу: ЗМ не ламаються, тільки візуально. факт.

Тому всяких птічок чи шо там купляється тільки за ЗМ без справжніх грошей на замутиш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://unab0mber.livejournal.com/917436.html

покажи это жене' :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись також грався в фермера. Користуючись Charles теж розігнав до 40 з чимось левела і декілька мільйонів на рахунку (можна багато разів за день збирати врожай ;) ) Про ЗМ справді не все так просто, шукав на форумах, нічого путнього не знайшов

p.s. Постав бота - збирача врожаю (він і зі шкідниками бореться) - в декілька разів швидше росте "кар'єра"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чарльз не працює з фермером :( Він його "вішає" і все. Мабкть, дірочку прикрили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все працює.

Ось поставив собаку качатись. все гуд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все працює.

Ось поставив собаку качатись. все гуд

Детальніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Має бути фаерфокс останньої версії, мод Чарлеса для ФФ ну і сам чарлік.

По поводу собаки: це запатентований баг :) тут хайд поставити не можна (я б поставив 1000 месаг хайд на таку вещь).

Добав мене вконтакті, можу покачати твою собаку.

Як покачати лвл і бабло навчу в аську

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...