Перейти до змісту

щасливий фермер

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж.

Я противник різного роду зомбі-сайтів типу вконтакті та однокласники. А тут, як то на зло, мала і жінка підсіли на гру "Счастливый фермер", що грається он-лайн, саме із вконтакті.

Так от. Є там одна проблема. Для купівлі чогось там, необхідні "золоті монети" Які беруться лише відправлянням СМС за 30 грн ..

Я не збираюся витрачати 30 грн задля розваги у такій грі..

Цікавить ДІЄВИЙ спосіб (хто дійсно сам це робив, зробив) зллому гри. В неті я шукати вмію і сам, тому не пропонувати різного оду сумнівних сайтів із способами. Я їх читав і дещо пробував.

Буду вдячний за допомогу.

Опубліковано

В мене 196 рівень фермера, 56 мільйонів грошей. Собака 126лвл (качається тільки за кості, які беруться тільки за ЗМ).

А крім собаки впринципі за ЗМ нема понту щось купляти.

вконтакте у мене id21495006. Додавайся, глянеш на це щастя

Опубліковано

Займаюсь фермером дуже основательно тому скажу: ЗМ не ламаються, тільки візуально. факт.

Тому всяких птічок чи шо там купляється тільки за ЗМ без справжніх грошей на замутиш

Опубліковано

Колись також грався в фермера. Користуючись Charles теж розігнав до 40 з чимось левела і декілька мільйонів на рахунку (можна багато разів за день збирати врожай ;) ) Про ЗМ справді не все так просто, шукав на форумах, нічого путнього не знайшов

p.s. Постав бота - збирача врожаю (він і зі шкідниками бореться) - в декілька разів швидше росте "кар'єра"

Опубліковано

Має бути фаерфокс останньої версії, мод Чарлеса для ФФ ну і сам чарлік.

По поводу собаки: це запатентований баг :) тут хайд поставити не можна (я б поставив 1000 месаг хайд на таку вещь).

Добав мене вконтакті, можу покачати твою собаку.

Як покачати лвл і бабло навчу в аську

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...