Перейти до змісту

глючить др.веб


IronSun

Рекомендовані повідомлення

Така проблема. Стоїть на ноуті антивірус Др.Веб 5.0, в цілому на нього нарікань немає. Але, час від часу, під час бродіння по інету, вискакує віконце, типу "Знайдено вірус!". Саме віконце дивним чином зависає так, що неможливо вибрати ні один з варіантів поведінки з даним вірусом ("вилечить", "удалить", "игнорировать" і т.д.). Єдине, що можна - звернути віконце, але не закрити. Ноут стандартним чином виключити не вдається. Цікавить чи ще хтось стикався з такою проблемою? Ноут відносно потужний. Вірус завжди у вигляді картинки формату png. Антивірус описує його як Win32.HLLW.Shadow Based.

p.s. Вірус завжди знаходиться за адресою С:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\

p.p.s. Поради не лазити по порносайтам прошу залишити при собі. Віконце вискакує і під час відвідин борду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То які проблеми зайти і видалити навіть всю цю папку ContentIE5 вручну, оскільки вона тимчасова.чи її вміст...зла це не принесе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама папка не хоче видалятись, бо містить файл, який використовується (index.dat). Видалив все, крім цього файлу. Поживем, побачим чи помогло ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для лечения данного вируса необходимо установить патчи в информационных бюллетенях «Microsoft» MS08-067, MS08-068, MS09-001. Обязательно необходимо отсоединиться от сети Интернет. В том случае, если компьютеры находятся в локальной сети, то сначала нужно излечить ВСЕ компьютеры, которые находятся в локальной сети и потом подключать вылеченный компьютер к сети. После этого, необходимо воспользоваться надежной антивирусной программой (один из самых надежных антивирусов – это Kaspersky или NOD).

Для максимальной защиты от вируса Win32.HLLW.Shadow.based необходимо использовать антивирусные программы со встроенными антируткит – модулями, для того, чтобы излечивать максимальное количество фалов и веток реестра.

Чтобы удалить вирус Win32.HLLW.Shadow.based необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО загрузить ОС Windows в безопасном режиме, затем воспользоваться надежным антивирусом с антируткит модулями и применить действие «Лечить». После чего следует восстановить реестр из резервной копии.

Джерело і Тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробив так, як і написано в статті за винятком скачування обновлень (для 3-ого сервіс пака не було що качати, напевно ці обновлення вже вмонтовані в 3-ій СП). Поки що комп в нормі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...