Перейти до змісту

Наш кандидат - Противсіх!!!

difoto

Рекомендовані повідомлення

j.jpg

Все без исключения политики, которые идут сегодня на выборы, декларируя широкой общественности свою безусловную и абсолютную победу, на самом деле испытывают колоссальные сомнения и в данных своих штабов, и в данных опросов относительно политических настроений избирателей. Никто из них не может с уверенность сказать, на чьей стороне население, а точнее, до какой степени его антипатии достигнут своего предела. Ведь все без исключения понимают, что сказать сегодня точно, кто победит на выборах Президента Украины, нереально (в этой ситуации возможны самые разные варианты).

Сегодня во многих городах Украины на различных рекламных носителях – щитах, ситилайтах, да и просто на заборах – появилось огромное количество рекламы, не идентифицированной с кем-либо из кандидатов нынешних или кандидатов будущих: "ПРОТИВСІХ За життя без "Я" та "Ю".

Тем не менее, MIGnews.com.ua удалось выяснить, что эта реклама – презентация нового движения, которое планирует заявить о себе уже в ближайшие недели как новая политическая сила. Трудно сказать, насколько популярным будет лозунг "Против всех", а вот лозунг "За жизнь без "Я" и "Ю" может произвести настоящий фурор и объединить большое количество людей. Подтверждением тому тот факт, что пока материал готовился к публикации, из трех десятков корреспондентов, работающих в нашем ньюс-руме, как минимум 20% сказали, что за такой лозунг они проголосовали бы и немедленно.

Кандидат настолько популярен, что даже ВОНА отдает ему деньги, собранные для регистрации в предвыборной компании!

Голосуй за Противсих!!!

5protiv.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біда в тому що при всіх наших демократичних процесах.......люди виберуть кусок сала, хліб і "кармеліту"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, завдаток в 2,5 лимона вертають всім кандидатам, чи існують певні вимоги? Особисто мені Вона і Противсіх нагадує розваги олігархів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все це ті, хто відберуть голоси в опонентів... а потім зільють іх кому потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, завдаток в 2,5 лимона вертають всім кандидатам, чи існують певні вимоги? Особисто мені Вона і Противсіх нагадує розваги олігархів

Повертають тим, хто набере 7,5% здається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявіть - блок "Не надо Бє!"

Ото рейтинг!

Навіть я не буду за Януковича, а за них!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Противсіх, до речі, зареєстровано в ЦВК :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я тільки за кандидата Противсіх і буду голосувати :) Давно визначилась із вибором!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас не країна а дурдом - причому вибори це явна демосрація (написав як хотів) всього гидкого що є у людей.  цікаво - такими темпами у нас можуть скоро з'явитися переди виборами три Ющенка, п'ять Януковичів, сім Тимошенків і т.д. - проблема лише у зміні ПІБ у паспорті і 2,5 лимона. 16 кандидатів у президенти від 46 млн держави - скоро у нас кожне село буде мати свого кандидата.  навть вибори не можемо провести гідно і з розумом. ви уявіть що 13 з 16 кандидатів не пройдуть поріг а значить гроші їм не повернуть отже їм начхати на ці гроші - тоді як ви думаете вони сильно будуть думати про тих хто отримує мінімальні з/п і пенсії? напевно ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цій країні не вистачає диктатури і массових розстрілів в цілях профілактики

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цій країні не вистачає диктатури і массових розстрілів в цілях профілактики

а ти не думаєш, що розтріли почнуться з тебе і або тих, хто хоче щось змінити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я наприклад не думаю, бо нашій країні дійсно не вистачає диктатури....сильно не вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я наприклад не думаю, бо нашій країні дійсно не вистачає диктатури....сильно не вистачає.

Ага - "Загоним железной рукой человество к счастью!"

А хто буде рипатись, то його зі всєї диктаторської дурі.... заставлять таки бути щасливим. І не колише!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
ЦВК ПОПЕРЕДИЛА ТИМОШЕНКО

Центрвиборчком виніс попередження прем'єру Юлії Тимошенко.

За відповідне рішення проголосували 8 з 14 членів ЦВК, присутніх на засіданні комісії у четвер (4 - проти, 2 - утрималися).

Попередження винесене за скаргою кандидата Василя Противсіх, який звинуватив прем'єра в контрагітації та використанні адмінресурсу.

Зокрема, Противсіх мав претензії щодо висловлювань Тимошенко під час одного з мітингів, у якому, на його переконання, вона взяла участь як прем'єр, і закликала не голосувати "проти всіх".

Як повідомляє джерело Української правди, постанову та доповідь з цього питання готував член ЦВК Михайло Охендовський. Згідно з рішенням комісії скарга задоволена, Тимошенко має бути винесене усне попередження.

Постанова має бути оприлюднена у державних ЗМІ.

Ач, як повернулось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...