Перейти до змісту

"піраміда спама", репортаж вживУ!.....

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хай.

Зареєстрував я собі один адресок на улюбленому домені pisem.net (simply the best! :))

Нікому його не давав, бо запланував його як "основний" ([email protected] заспамлен нахрн. :) )

Pisem.net не спамлять (за три роки юза -- НІ РАЗУ!)

І от, приходить лист:

От: [email protected]

Тема: TSUNAMI DISASTER. y

GOOD DAY,

I am Mr. James Dube working in department of fund released order in First National

Bank of South Africa, East Gate Branch, I know the letter might come to you as

surprise, but take it like your own transaction..

Коротше, спам-спамом, вичислили видать перебором всіх адрес по домену. :)

Я б уваги не звернув, але спала мені ідея, провести невеличке дослідження, наскільки швидко гора спаму "розростатиметься" :D

Коротше, буду сюди постити всі дані про нові "сміттєнадходження" :( , кому цікаво -- вностьте в Фаворіти :)

Опубліковано

справедливості ради, мушу сказати, що перший спам був 11 серпня:

pisemnethq4.jpg

, але був "зафільтрован" почтовим провайдером, і нєзамєчен.. :(

Ящик-же був зареєстрован 02.08. ц.р.

Жду.ру (мамба) тут непричем, аккаунт на ній в меня з 22 липня. Мою адресу вичислили "вичислили", других варіатнів, кудою "витікла" інфа пока не бачу..

Опубліковано

при чом тут вичислили чи нє, є блін всякі довбойоби які продають свіжі бази мил, допустім якшо відправити з mail.ru на мило [email protected] мило любого содєржанія - мило вернеться, так як його немає, вот так і провіряються мила, мен - ти ужо в списку, так шо не парся.. а ваащє є багато способів заспамити мильник, саме пісдате - subscribe.ru - регаєш ак, і неактивованим підписуєшся на всі фіди, вот тобі і від всіх фідів прийде мол "Ви справді хочете підписатися на даний фі? ваш акк жеш неактивований ))" ну і ше є дохріна способів, але то вже не по тємі.. просто harddriver - частовживане слово :P)

Опубліковано

От у мене є зараз 3 активних мила, так вот я їх впарюю в всякі анкети форуми і тд, і ніякого спама. Тьфу-тьфу-тьфу... вже роки 2 на спам не жалююсь. А на рахунок баз мил для спама це де хоч купить можна! Навіть то й же мейл.ру шо є його адміну продавать по кусочкам бази, сервіс все одно халявний а тому нарікати там безкорисно.

Опубліковано
От у мене є зараз 3 активних мила, так вот я їх впарюю в всякі анкети форуми і тд, і ніякого спама.

...до пори (карр-карр :) )

А ось у мну э знайомий амеріканчег -- так у нього залізний принцип -- 1 проект -- 1 мило.

Суровиє реалії жизні.... потом якись баклан ламає чийсь сервак, чи тупо продає базу налєво, і вуаля! :)

..повбивав-би! :rotate:

2 OTAM -- дяку, за спосіб, такого такого ше не знав! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...