Перейти до змісту

Куплю джойстик

FeRnAndO

Рекомендовані повідомлення

Куплю бу джойстик для ПК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що саме тобі потрібно: руль, геймпад, джойстик? Маю отакий геймпад: Sony DualShock 3, безпровідний, б/в, в класному стані, в комплекті кабель та блутуз приймач. Скільки запропонуєш?

0665033.jpg0665043.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що саме тобі потрібно: руль, геймпад, джойстик? Маю отакий геймпад: Sony DualShock 3, безпровідний, б/в, в класному стані, в комплекті кабель та блутуз приймач. Скільки запропонуєш?

0665033.jpg0665043.jpg

Мені потрібен джойстик для FIFA, знаю, що від іксбокса підходять, а от від соньки чи підходить точно не знаю, думаю цей наврядче підійде, в нього сумісність тільки з PS 3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені потрібен джойстик для FIFA, знаю, що від іксбокса підходять, а от від соньки чи підходить точно не знаю, думаю цей наврядче підійде, в нього сумісність тільки з PS 3

Якби в нього була сумісність лише з PS 3, я б його тобі не пропонував! На ПК на ньому успішно пройдені всі частини Принца персії, Мафія, Масс Ефект, та ще декілька ігор. Щодо ФІФА не скажу нічого оскільки не грав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби в нього була сумісність лише з PS 3, я б його тобі не пропонував! На ПК на ньому успішно пройдені всі частини Принца персії, Мафія, Масс Ефект, та ще декілька ігор. Щодо ФІФА не скажу нічого оскільки не грав!

Спілкувався з друзями, кажуть що на ньому не можна робити однієї важливої функції, напиши мені в аську 474481272 там поговорим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спілкувався з друзями, кажуть що на ньому не можна робити однієї важливої функції, напиши мені в аську 474481272 там поговорим
Хм.. Шо за важлива функція? До цього моменту всі "важливі функції" на ньому виконувались на ура, не гірше ніж на простих геймпадах для ПК! А всі твої друзі грають саме на такому джойстику?

п.с. написав в аську.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю нові безпроводні джойстики які в мене директор сказав розпродати за -50% ціни.

Ціна -50% грн. (була 270 ой 370 :) )

Модель: Wireles Grandias 12V.

wgrandias12v.jpg

Залишилось 2 шт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю нові безпроводні джойстики які в мене директор сказав розпродати за -50% ціни.

Ціна 125 грн. (була 270 :) )

wgrandias12v.jpg

Залишилось 2 шт.

Беру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна -50% грн. (була 270 ой 370 :) )

wgrandias12v.jpg

Залишилось 2 шт.

беру ше одного якшо залишився!

відпиши в привать або в аську 217357255

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тел. 8093 06 59 545

Телефонуйте, бронюйте! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...