Перейти до змісту

на зимовий час

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Завтра вранці встаємо і -О,щастя ще годинку лишню спати!!!.... і преводимо стрілки годинників на годину назад.

Опубліковано

А мені цей перехід на зимовий час, як сіль на рану.

Так вже випало, що мусив вийти на роботу на ніч. А через перевід годинника відповідно і ця ніч буде довшою. Так що кому спати більше, а кому лишня година роботи :)

Опубліковано

сам на себе злий, що так рано проснувся, на годиннику ще старий час 8.15

p.s. в мене мобільний сам жде, поки його переведуть :(

Опубліковано
Rat_S: тут же скоро часы переводят назад )

Rat_S: улавливаешь ход мысли?

Чикишня: не

Rat_S: наводка - в какой день можно поиграть в боулинг два часа заплатив за один?

у всьому є свої плюси:)
Опубліковано

Памятаю ніби то було вчора, рік назад я був в трускавці і в цей день їхав на екскурсію в Ужгород, Мукачеве, Берегово і т.д починалась екскурсіі з посадки на автобус о 5 ранку. Я встав о 4-тій приготовився і пішов будити жінку з дітьми - а потім трах бах апять 4-та на 5-му каналі. Я згадав розізлився і приссів на годинку і....атрубався. кароче збори були 5 хв. 5 хв. бігу до автобуса. малу сплячу вдівали вже в ньому.

Опубліковано
Rat_S: тут же скоро часы переводят назад )

Rat_S: улавливаешь ход мысли?

Чикишня: не

Rat_S: наводка - в какой день можно поиграть в боулинг два часа заплатив за один?

у всьому є свої плюси:)

Колись подібна історія трапилась з моїм другом. Він був з дівчиною в Кораблику. Все йшло плавно до закриття. І тут Тіма бере мікрофон і радісно всім оголошує, щоб дружньо народ переводив годинники. Свято продовжується, і плюс ще одна година дискотеки.

Опубліковано
ого ...

я в 13-40 проснувся ...і о чудо =) зараз всього 12-40 =)))))

виспавсяяя ... ппц як =)

и самое главное, можешь смело спать дальше, так как еще только 11-20 :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...