Перейти до змісту

Суд дозволив перелити кров 12-річній росіянці всупереч відмові батьків-єговістів


Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

У Самарської області РФ суд дозволив провести переливання крові дитині всупереч категоричній відмові батьків - членів церкви Свідки Єгови.

12-річна дівчинка поступила до Приволзької центральної районної лікарні у важкому стані в кінці вересня. У неї було діагностовано тупу травму живота, розрив селезінки і внутрішню кровотечу. Ці пошкодження були отримані пацієнткою в результаті нещасного випадку.

Після екстреної операції консиліум лікарів прийшов до висновку, що для збереження життя дитини необхідне переливання крові. Однак батьки дівчинки, релігійні переконання яких наказують утримуватись від усіх видів контактів з кров'ю тварин і людини, заявили про намір відмовитися від цієї процедури.

Згідно з російським законодавством, при відмові батьків або інших законних представників неповнолітнього пацієнта від медичної допомоги, суд може санкціонувати проведення необхідних медичних втручань без їх згоди.

Інтереси 12-річної пацієнтки Приволзької ЦРЛ у суді представляв прокурор Приволзького району.

Нагадаємо, у США батьки відмовилися лікувати хворого на рак хлопчика, мотивуючи це релігійними переконаннями, і навіть ховалися з ним від влади. Однак у травні мати хлопчика все ж таки довірила його життя лікарям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж мені батькі віра їм недозволяє з кров'ю контакту мати :mdr: а шоб рідна дитина загинула це їм віра дозволяє. Долбо***и одним словом. :angry2: Сорі нестримався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

віра в таку хер*ю це вже ненормально ............ батьки точно недружать з головою бо хочуть убити свою дитину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене сусіди Свідки Єгови. Вони просто не правильно трактують релігію. Наскільки я знаю не можна їсти з кров'ю, пити кров. А вони вважають, що людина не повинна мати жодного контакту з чужою кров'ю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...