Fireboss Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 20:38 #1 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 20:38 Навчаюсь в ЛНТУ на ФПС.Хочу поспілкуватись з фінансистами.щодо специфіки написання диплому з дисципліни "фінанси"
mammoth Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 20:49 #2 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 20:49 Навчаюсь в ЛНТУ на ФПС.Ще є час для вибору теми. Куплю якщо тема задовільнить мою кафедру.Якщо ж не задовільнить то куплю для наочного прикладу розробки власного проекту, звісно ж за іншу ціну.Пишіть бажано в приват.тебе что, лень самому его написать? или уж на столько деревянный буратин?
Fireboss Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 21:11 Автор #3 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 21:11 Навчаюсь в ЛНТУ на ФПС.Ще є час для вибору теми. Куплю якщо тема задовільнить мою кафедру.Якщо ж не задовільнить то куплю для наочного прикладу розробки власного проекту, звісно ж за іншу ціну.Пишіть бажано в приват.тебе что, лень самому его написать? или уж на столько деревянный буратин?я коли згадаю скільки неспаних ночей, скільки нервів, зусиль я потратив на свій інженерський диплом. Тобі на жаль цього не зрозуміти((
mammoth Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 15:06 #4 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 15:06 я коли згадаю скільки неспаних ночей, скільки нервів, зусиль я потратив на свій інженерський диплом. Тобі на жаль цього не зрозуміти((вообще то в этом и суть дипломного проекта, на сколько я понимаю. сколько времени и нервов потратишь, столько тебе потом воздастся в твоем профессионализме. хотя, судя по тому что диплом ты хочешь купить - профессионал из тебя самый что ни есть современный будет..З.Ы. Почему жаль, может к счастью. Свои дипломы писал сам, не покупал ни у кого, хотя предлагали...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.