Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Паламався мій телефончик. Довго шукав заміну, та й зараз шукаю. В зв'язку з тим, що вибір в Луцьку досить маленький по комунікаторам, а якщо щось і є в магазині, то або б/в (по ціні нового), або за неадекватну ціну.

Хотів придбати айФон - але пропозицій на борді досі немає (та й стрьомно зараз купувати по причині того, що з часом він може просто стати дорогим айПодом), а хотілося б.

Почав приглядатись до Нокіа. Передивився купу моделей. Відносно минулих Нокій якість виконання корпусу значно гірша. Нерівномірні зазори, поскрипування ще нового корпусу, щілини, які при натискуванні на корпус зникають, дешевий пластик. Це нормально? Зацікавила модель 3720, хатілося б подивитись, потримати в руках, але на жаль ще ні в одному магазині його не бачив. В деяких мережах є по прайсу, але привезти можуть тільки під замовлення. А якщо не сподобається? Нокіа мене поки що тільки розчаровує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мне постепенно начитнает нравиться :)

Особенно работа симбиана с Вин7 по Вай-Фай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мне постепенно начитнает нравиться :)

Особенно работа симбиана с Вин7 по Вай-Фай.

А как насчет надежности корпуса. У меня такое ощущение, что корпус новых моделей Нокий расчитан на одно падение. Не говорю о Е50, Е51.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, не знаю... У меня ничего не трещит, нету щелей и т.п. и рассчитано явно больше, чем на одно падение.

ЗЫ но пока не ронял :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, а як на мене -- в N86, N97, N900, 5530 корпуси досить цікаві.

В мене N85. N86 трохи кращий від мого (зовні) за рахунок людських кнопок на клавіатурі.

А загалом мені не подобаються зализані корпуса, глянцевий пластик, який, по суті є здешевленням виробництва. Імхо, N95 - дуже вдалий дизайн. А ті нокії, що були потім - зовні какашки. І моя точка зору підтверджується спадом продаж, і тим, що Нокія спішно мусила випускати смартфони Х серії - без зализаних країв, з сучаснішим дизайном, аби інтерес до продуктів фірми зовсім не впав. Хоча ця Х-серія вилізла як Пилип з конопель - неждано, негадано, без шумихи... якраз, щоб поправити спадаючий імідж модних смартів від Нокіа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я уже вроде разгребся, уже чуть-чуть нравиццо начинает :) Особенно синхронизация медиа по Wi-Fi.

Вот думаю перепрошиваться, говорят, что убран глюк с подвисаниями в медиаплеере, но пока стремно. Курю мануалы по Phoenix'у.

Якщо телефон гарантійний - рекомендую звернутися в авторизований сервісний центр, де вам безплатно оновлять прошивку телефону. Є деякі відмінності при прошиванні через NUS, FOTA та сервісними прошивками.

А как насчет надежности корпуса. У меня такое ощущение, что корпус новых моделей Нокий расчитан на одно падение. Не говорю о Е50, Е51.

В мене таке відчуття, що це не лише корпусу стосується :-( Ідуть шляхом здешевлення виробництва, змешують затрати на розробку та тестування. Бюджетні моделі взагалі стають якісь ущербні. Є кілька хороших моделей, які здобули заслужену популярність, але багато їхніх новинок розчаровують :-(

Та ж N97 випущена досить сирою, здійснювалося чимало доробок по софту, були проблеми з підключенням до ПК і детектом по USB, проблеми з забиттям сіточки динаміка розмов (характерно для багатьох нових телефонів, наприклад, Nokia E51, 6500s, 8800 Arte), царапається скло камери, що сильно погіршує якість фотографій, проблеми з GPS, була партія з бракованими дисплеями. І це топова модель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...