Перейти до змісту

Неудачная охота на лоха

difoto

Рекомендовані повідомлення

Була присутня додаткова секция? - Так!

Вона була вымкнута? - ТАК?

Можливы типы свитлофорив без нанесення стрилок? - ТАК!

Що ще?

Правила дорожнього руху, пункт 8.7.3

г) чорна контурна стрілка (стрілки), нанесена на основний зелений сигнал, інформує водіїв про наявність додаткової секції світлофора і вказує інші дозволені напрямки руху ніж сигнал додаткової секції

Що не ясно? Контурна стрілка повідомляє, що центральна секція регулює інші напрямки руху, ніж додаткова. В іншому випадку -- додаткова секція регулює рух у вказаному стрілкою напрямку, коли основна секція не світиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чому це? Як це "непременим"? Якщо стрілок на основному світлофорі немає, значить основна секція РЕГУЛЮЄ В ТОМУ ЧИСЛІ І РУХ В ТОМУ Ж НАПРЯМКУ, що і додаткова секція. Бо стрілки на основній секції повідомляють про те, що додаткова секція показує рух в ІНШИХ напрямках.

Круг без стрілок показує рух У ВСІХ НАПРЯМКАХ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круг без стрілок показує рух У ВСІХ НАПРЯМКАХ

Таки да! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это всеравно как горит зеленый светофор и знак движение только прямо. Ну что поедите налево или направо?

не порівнюйте тепле з м'яким. До чого тут знаки? Ми про світлофори говоримо. А світлофори мають перевагу тільки перд знаками пріоритету (на знак "Головна дорога" можна не звертати увагу, да). Їх трактування регулюється пунктом 8.7.3 Правил. Першим пунктом а) вказано, що на зелене можна рухатись. А вже далі -- регламентується напрямок руху, ЯКЩО на секції що світиться є стрілки -- зелена стрілка на чорному форі або чорна контурна стрілка на зеленому фоні.

Це простий алгоритм. Бейсік вчили? Ну от перший рядок програми для проїзду світлофорів приблизно такий:

10 IF L="GREEN CIRCLE" GOTO END ELSE GOTO 20

20 ...

Я вважаю що подальша дискусія недоцільна. В 86 обпеклись, тепер і на холодне дмухаєте :)

Также смотрим рисунок 2 из поста о стандартах (где присутствуют светофоры со стрелками и без секций.

стрілка стрілці рознь. Дані стрілки -- зелені на чорному фоні -- згадані в пункті б) того ж правила. Це зовсім не одне і те ж, що чорна контурна стрілка на зеленому фоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Горит зеленый свет светофора? -ДА!

Можно ехать направо? - НЕТ!

Почему? - Потому что присутствует негорящая дополнительная секция со стрелкой направо!

А якщо в цій секції перегоріла лампочка? Так і будем стояти перед світлофором, поки її не замінять? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да все-таки ребята вы правы. :0011:

Таки я попал тогда на деньги. :angry: или там все-таки были стрелки :)

Приношу извинения.

Прошу модера почистить тему от моих постов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зводиться до того, що порушення правил в даному випадку зі сторони difoto не було. Правила порушує світлофор. От до нього ДАЙшник хай і домахується :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи зі стандартів на світлофори, які є в топіку вище, світлофор також правильний. Правила порушують мєнти, неправомірно приколупуючись до водіїв і користуючись складним трактуванням даного пункту правил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зводиться до того, що порушення правил в даному випадку зі сторони difoto не було. Правила порушує світлофор. От до нього ДАЙшник хай і домахується :-)

Неее, никто там правил не нарушал. Все четко. Поговорил тут с одним "погоновожатым" уже без палки. Менты ловили "на лоха".

Там направо, возможно ехать и при другом сигнале основного светофора (красный), если горит стрелка, например, когда с моста разъезжаются направо-налево.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проїздив я вечорком там сьогодні, так от можу сказати таке:

є варіант, шо всетаки там є стрілки на світлофорі, але малопомітні, вечором таки додаткової секції не видно, ну і стрілок також... буду там лишній разх підійду до світлофора пересвідчусь...

але реально там менти беруть на понт, мене там теж зустрічали, після короткої розмови відпустили, побажавши щасливої дороги...

в таких випадках потрібно чітко знати ПДР і мона поспорити з дайцями на пиво хтопраф а хто ні :-),

на крайняк мона подати в суд, і там вже точно розберуться хто кого розвів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будете смеяться, в ту же среду, там же, в районе 17ти:

Гаишник за документы и в машину, в машине с отеческим укором:

- шо ж Ви порушуете, там є додаткова секція, он ще досі чекає (там кто-то после меня остановился)

Я:

- на світлофорі горіла суцільна зелена секция, яка, згідно ПДР, дозволяє рух в будь-якому напрямку

Он, поалекал в рацію, возвращает документи:

- Їдьте, Вам повезло, що ми спішимо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это просто пипец какой-то. Может, позвонить куда-нить на "горячую линию ГАИ"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он, поалекал в рацію, возвращает документи:

- Їдьте, Вам повезло, що ми спішимо...

от мудаки.... и кто они после этого?

а тебе нужно было сказать: а я неспешу,

и поросить сатесфакции "за неправомерную остановку" и попытку развода на бабки

+ записать номера и стукнуть на "хот лайн"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивіться ще не попадіться на Соборності, як їхати на міст біля ТАМ-ТАМу, чпокають за рядність :huh:

post-497-1255357244.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Гнідавській, як їхати від "Динамо" в сторону ДЕПО стоять і "пасуть" хто захоче когось обігнати (там знак - обгон заборонено)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивіться ще не попадіться на Соборності, як їхати на міст біля ТАМ-ТАМу, чпокають за рядність :huh:

Як можна доказати порушення рядності на дорозі без розмітки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як можна доказати порушення рядності на дорозі без розмітки?

улыбнуло :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Гнідавській, як їхати від "Динамо" в сторону ДЕПО стоять і "пасуть" хто захоче когось обігнати (там знак - обгон заборонено)

Мене одного разу пробували розвеселити на гнідавській... доганяли, бо я саме обганяв автобуса, і їм не було як мене тормознути на місці. Ну зразу мені вміняли: "порушення, знак бачили?, обгін, по газам і т.п.". На що я відповів: автобус рухався повільніше 30 км/год з ввімкненим правим покажчиком повороту, осьова лінія відсутня, значить нема її перетину, а раз нема перетину, значить нема виїзду на зустрічну, а отже і обгону як такого нема. У відповідь віддали честь і побажали щасливої дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...