Перейти до змісту

Контроль маси та габаритів

restart2

Рекомендовані повідомлення

Кого вже важили на автомобільних шляхах, які знаєте новини, як працюють в інших областях комплекси габаритно-вагового контролю... ?

давайте обсудимо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вау! як важливо! а чому підкажи нам це важливо?

ps не треба так називати теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ти і ніхто з твоїх близьких людей не займається будівництвом, торгівлею будівельних чи будь-яких інших матеріалів то зрозуміло що тебе це не цікавить! а мене наприклад цікавить бо кажуть шо там штрафи треба буде платити за перегруз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ти не можеш коректно назвати тему, спитай у своїх близьких чи ще у кого, хай тебе це зацікавить. попередження.

назву виправив. думаю так краще ніж "зважування на дорогах, важливо!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ти і ніхто з твоїх близьких людей не займається будівництвом, торгівлею будівельних чи будь-яких інших матеріалів то зрозуміло що тебе це не цікавить! а мене наприклад цікавить бо кажуть шо там штрафи треба буде платити за перегруз

А дороги після катання 30-т. вантажівок хтось робити має ? Далеко йти не треба - дорога на міжрайбазу - знищена лише "перегрузами"... Кому бізнес, а кому величезний клопіт роками...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

платиш на місці 100 грн і машина із твоїм щебнем чи піском на вагу не заїзджає. Робоча мобільна вага на Волинську область є тільки в 1-му екземплярі. 2-гу зараз налаштовують. А те що ці ваги спасуть наші автошляхи від перегрузів - це сон сивої кобили. В нас по дорогах їздять машини що перевозять по 40 т щебню і тара в них тон зі 20-ть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дороги шановний портяться не за ваги автомобіля, а через тиск колес на дорожне покриття.

Тому не важливо який вантаж ти везеш, я важливо який тиск створюють колеса на дорожне покриття, тобто максимальна нагрузка на одну вісь,

доречі міряють якраз нагрузку на одну вісь і перевіряють показники з специфікацією вантажного автомобіля )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кого вже важили на автомобільних шляхах, які знаєте новини, як працюють в інших областях комплекси габаритно-вагового контролю... ?

давайте обсудимо

:D

Тепер понюхають чи з рота пахне , замірять гази, поважать ... ну і на цьому все, можна відправляти відразу в армію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де можна побачити специфікації максимальних навантажень на автомобіль та на основні типи прицепів??? є якісь зібрники?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що в техпаспорті нема повної маси транспортного засобу :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Влітку часто бачив у карманчику напроти "Зеленого Гаю" хлопаків з смугастою палочкою, які важили фури і мабуть не просто так це робили, а я з якоюсь метою.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перегруз прицепа сказывается как на прицепе, машине так и на дорожном покрытии!!! Особенно в летнее время когда проминается асфальт и образуются колии!!! Поэтому я считаю за перегруз надо ЕБ..Ь --- Е..ТЬ --- ЕБА.. и ещё раз (тоже самое) С каждым месяцем становится всё больше ВЕСОВ по украине, которые меряют нагрузку на оси. И это правильно!!!! АУЕМШИЕ заказчики готовы погрузить миллион тон в запорожец лижбы не платить за доставку дважды, они готовы на пару рублей (на штрафы и взятки) дать больше лижбы им не заказывать вторую машину. Лучше перегрузить одну, чем пустить нормальных ..две...., и ни кто не думает чем это грозит дороге

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під Києвом теж важать,але треба їх посилати. вага повинна бути або стаціонарна,або знаходитись на ідеально рівній площині.Де в нашій долбаній країні таке є?  Вони хочуть зробити яу в Європі. Вже люди палилися з тими вагами, коли порожній спрінтер максі база важив 2,5 т (це нормальна вага???)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, а повна в двохкатковому 4250. Що тут дивного?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...