Перейти до змісту

Контроль маси та габаритів

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кого вже важили на автомобільних шляхах, які знаєте новини, як працюють в інших областях комплекси габаритно-вагового контролю... ?

давайте обсудимо

Опубліковано

якщо ти і ніхто з твоїх близьких людей не займається будівництвом, торгівлею будівельних чи будь-яких інших матеріалів то зрозуміло що тебе це не цікавить! а мене наприклад цікавить бо кажуть шо там штрафи треба буде платити за перегруз

Опубліковано

якщо ти не можеш коректно назвати тему, спитай у своїх близьких чи ще у кого, хай тебе це зацікавить. попередження.

назву виправив. думаю так краще ніж "зважування на дорогах, важливо!"

Опубліковано
якщо ти і ніхто з твоїх близьких людей не займається будівництвом, торгівлею будівельних чи будь-яких інших матеріалів то зрозуміло що тебе це не цікавить! а мене наприклад цікавить бо кажуть шо там штрафи треба буде платити за перегруз

А дороги після катання 30-т. вантажівок хтось робити має ? Далеко йти не треба - дорога на міжрайбазу - знищена лише "перегрузами"... Кому бізнес, а кому величезний клопіт роками...

Опубліковано

платиш на місці 100 грн і машина із твоїм щебнем чи піском на вагу не заїзджає. Робоча мобільна вага на Волинську область є тільки в 1-му екземплярі. 2-гу зараз налаштовують. А те що ці ваги спасуть наші автошляхи від перегрузів - це сон сивої кобили. В нас по дорогах їздять машини що перевозять по 40 т щебню і тара в них тон зі 20-ть.

Опубліковано

Дороги шановний портяться не за ваги автомобіля, а через тиск колес на дорожне покриття.

Тому не важливо який вантаж ти везеш, я важливо який тиск створюють колеса на дорожне покриття, тобто максимальна нагрузка на одну вісь,

доречі міряють якраз нагрузку на одну вісь і перевіряють показники з специфікацією вантажного автомобіля )))

Опубліковано
Кого вже важили на автомобільних шляхах, які знаєте новини, як працюють в інших областях комплекси габаритно-вагового контролю... ?

давайте обсудимо

:D

Тепер понюхають чи з рота пахне , замірять гази, поважать ... ну і на цьому все, можна відправляти відразу в армію.

Опубліковано

а де можна побачити специфікації максимальних навантажень на автомобіль та на основні типи прицепів??? є якісь зібрники?

Опубліковано

Влітку часто бачив у карманчику напроти "Зеленого Гаю" хлопаків з смугастою палочкою, які важили фури і мабуть не просто так це робили, а я з якоюсь метою.....

Опубліковано

Перегруз прицепа сказывается как на прицепе, машине так и на дорожном покрытии!!! Особенно в летнее время когда проминается асфальт и образуются колии!!! Поэтому я считаю за перегруз надо ЕБ..Ь --- Е..ТЬ --- ЕБА.. и ещё раз (тоже самое) С каждым месяцем становится всё больше ВЕСОВ по украине, которые меряют нагрузку на оси. И это правильно!!!! АУЕМШИЕ заказчики готовы погрузить миллион тон в запорожец лижбы не платить за доставку дважды, они готовы на пару рублей (на штрафы и взятки) дать больше лижбы им не заказывать вторую машину. Лучше перегрузить одну, чем пустить нормальных ..две...., и ни кто не думает чем это грозит дороге

Опубліковано

Під Києвом теж важать,але треба їх посилати. вага повинна бути або стаціонарна,або знаходитись на ідеально рівній площині.Де в нашій долбаній країні таке є?  Вони хочуть зробити яу в Європі. Вже люди палилися з тими вагами, коли порожній спрінтер максі база важив 2,5 т (це нормальна вага???)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...