Перейти до змісту

На Сапалаївці повиздихала риба

bidzyura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні,відпочиваючи у парку 900-річчя(на Сапалаївці)дізнавсь від рибалок про те, що на річці масово хтось втруїв рибу.Десь о 16год спостерігав приїзд екологів,що брали воду на пробу,та про щось активно переговорювались по телефону.

Звісно, я таким ганебством теж зацікавився й зробив невеликий фоторепортаж,щоправда якість деяких знімків препаскудна,так як все відбувалось досить далеко від нас,прийшлось використовувати макс.цифровий зум.

Рибалки казали про величеньку дохлу рибу щуки,окуня й ін.Дещо я зазнімкував.

Можливо ще хтось щось чув про це?

icon_plus_1.gifФотографії

8974c5621bedt.jpg

d5c66cdae951t.jpg

112e4b3b91a2t.jpg

a0cc162c7d1bt.jpg

a27b4f6fcb3ft.jpg

f8250b5bc1aat.jpg

4053df015725t.jpg

88a90c737bd9t.jpg

3e027eb5a786t.jpg

1f5c7c0f8c88t.jpg

edb54f572507t.jpg

050e7f96b321t.jpg

00ee0bdeaa3at.jpg

a4717ff6b47ft.jpg

Опубліковано

Блін, стає прикро й соромно від дій таких мерзотників,що труткою якоюсь бідну рибу "підживили",там же і парк хороший,вчора мав нагоду переконатись,що ще й прибраний,і сім*ї відпочивають,й рибалкам місця достатньо...

Гидко спостерігати у воді кладовище риби,асоціації дурні нахлинають...

Короче,хто що буде чути про цей інцидент-давайте знати,мо й правда ,коли вспливе,як та рибка!

:0004:

Опубліковано

Мені це на електровудочку схоже, недумаю що отрута. Мертва риба була в районі певного місця чи по береговій лінії плавала?

Опубліковано
Мені це на електровудочку схоже, недумаю що отрута. Мертва риба була в районі певного місця чи по береговій лінії плавала?

Багато риби вздовж берегів,в районі 2-ї лікарні!

Та й кажу ж ,були і рибнадзор й екологія,цілий день метушились там,аналізи якісь брали,телефонували активно жестикулюючи...

Хоча,краще б це не була отрава....

Опубліковано

Багато риби вздовж берегів,в районі 2-ї лікарні!

Та й кажу ж ,були і рибнадзор й екологія,цілий день метушились там,аналізи якісь брали,телефонували активно жестикулюючи...

Хоча,краще б це не була отрава....

А памятаєте видух сильний в Луцьку був декілька днів назад, поглушили? :D

Опубліковано

...давно пора!!!

Виріс на тій річці, кожного року спостерігав страшне знищенняі забруднення.. в такій ванючій калюжі навіть жаби скоро поздихають, нічого тут дивно немає.. Бачили би ви шо туда люди виливають.. оОоо

Опубліковано

мав на увазі, що риба в Сапалаївці вже давно вся повинна була би здохнути, враховуючи стан забруднення цієї річки...(((

і нічьо тут дивного немає, всі добре знали - шо то зща річка така і які тільки речі можна побачити в її водах...

Чесно кажу, я і про Стир не набагато кращої думки. Взагалі дивуюсь як люди насмілюються там купатися %)

Опубліковано

Рыба там всегда была :)

А в Стыре купаться можно. В начале города он относительно чистый, вся гадость сливается в него позже.

Опубліковано
Рыба там всегда была :)

А в Стыре купаться можно. В начале города он относительно чистый, вся гадость сливается в него позже.

Так і в Сапалаївці купаються в Теремно )

Опубліковано

Ага, купаются, подтверждаю :) Но сейчас долго не получается, потому что в 15-тиградусной воде можно быстро замёрзнуть :)

Опубліковано

Ага,перекупаєшся в такій дубовій водичці і можеш спливти, з часом ,акі та риба,що на фото вище...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...