Перейти до змісту

Вакансія: Торговий представник

Therion

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вакансія: торговий представник з власним авто.

Всі деталі - по телефону.

8 050 442 50 81 - Ярема.

Шановні форумчани, прошу всі питання, що вас цікавлять задавати по телефону, оскільки

я повною інформацією не володію, та не маю можливості кожен день відповідати на форумі.

Опубліковано

Для повної картини можеш написати групу товарів, компенсацію за авто і орієнтовну заробітну плату , щоб люди дарма не звонили...

Опубліковано
Для повної картини можеш написати групу товарів, компенсацію за авто і орієнтовну заробітну плату , щоб люди дарма не звонили...

Поясни мені, дарма це як???? Витратити 50 копійок, для того, щоб домовитись про співбесіду це дарма? Краще сидіти без роботи, але з зекономленою гривнею - так, це не дарма....

Опубліковано

Поясни мені, дарма це як???? Витратити 50 копійок, для того, щоб домовитись про співбесіду це дарма? Краще сидіти без роботи, але з зекономленою гривнею - так, це не дарма....

за твоєю ж точкою зору і не важко буде наклацати кілька букв на клаві щоб люди хоч орієнтувались про що йдеться.

Опубліковано

Співбесіду? Співбесіда - це затрати часу на те шоб приїхати на зустріч, потім ви розповідатимета кращі сторони вашої пропозиції працювати з вами, час на транспорт назад. В мене 1 година роботи 100 грн. Повірте, краще я в вільну хвилинку відкрию сайт прочитаю якого кота в мішку пропонують, або ж дісно гарну роботу а тоді буду вирішувати чи всеж таки ваша пропозиція варта затрат чи ні.

І гривню завжди економлю ...

Не в обіду, але булоб краще щоб і вас не дратували описати роботу і її умови, здається ви ж бажаєте зацікавити людей.

Ваша попередня тема:

Вакансія: експедитор Потрібен експедитор (доставка молочної продукції по місту)

Вимоги: бажано досвід роботи, не студент.

Робота на даний час 3 дні на тиждень: понеділок, середа, п"ятниця.

Графік: з 8-ї до 17-ї

Оплата: 1500 грн

Тільки офіційне працевлаштування.

тел 8 067 360 89 98 - Олег з 9:00 до 18:00

Все ж гарно розписано.

Опубліковано
Співбесіду? Співбесіда - це затрати часу на те шоб приїхати на зустріч, потім ви розповідатимета кращі сторони вашої пропозиції працювати з вами, час на транспорт назад. В мене 1 година роботи 100 грн. Повірте, краще я в вільну хвилинку відкрию сайт прочитаю якого кота в мішку пропонують, або ж дісно гарну роботу а тоді буду вирішувати чи всеж таки ваша пропозиція варта затрат чи ні.

І гривню завжди економлю ...

Не в обіду, але булоб краще щоб і вас не дратували описати роботу і її умови, здається ви ж бажаєте зацікавити людей.

Ваша попередня тема:

Вакансія: експедитор Потрібен експедитор (доставка молочної продукції по місту)

Вимоги: бажано досвід роботи, не студент.

Робота на даний час 3 дні на тиждень: понеділок, середа, п"ятниця.

Графік: з 8-ї до 17-ї

Оплата: 1500 грн

Тільки офіційне працевлаштування.

тел 8 067 360 89 98 - Олег з 9:00 до 18:00

Все ж гарно розписано.

Шановний, якщо Ви в годину заробляєте 100 грн, то я тільки можу щиро за Вас порадіти і сказати, що ця тема дійсно не для Вас, не витрачайте Вашого дорогоцінного часу, а то виходить що Ви суперчите самі собі: подзвонити та витратити гривню - це не для Вас, а надукувати пост витратити 5 хв часу, та при ваших доходах, недозаробити 8 - це нормально:))). Не здається , що щось не те???

А взагалі просто варто уважніше читати повідомлення.

В першому пості я написав, таке:

"Шановні форумчани, прошу всі питання, що вас цікавлять задавати по телефону, оскільки

я повною інформацією не володію, та не маю можливості кожен день відповідати на форумі."

Як на мене, подзвонити та поцікавитись чи офіційне працеваштування, орієнтовну заробітну плату, та ін. то це не є проблемою, затрати як я написав лише 1-2 грн., принаймі це краще чим іти реєструватись в якомусь кадровому агенстві чи ін. А взагалі попрошу припинити флейм не по темі. Ті пости, де шукаю людей особисто я і мені відома інформація - я все розписую, оскільки мені, як писалось вище "не взападло".

Тут від себе можу добавити, що працевлаштування офіційне, буде амортизація за авто, група товарів - пиво, вода, слабоалкогольні напої ТМ "Оболонь". Все, більше мені нічого не відомо. Вказаний контакт - терриоріальний менеджер від ЗАТ "Оболонь", тому, я думаю, що всі відповіді на всі Ваші запитання ви можете отримати від нього.

Опубліковано

Знову дійшли до того, що "Мопед не мой! Я просто разместил объяву!" :-(

В куплю/продам записано, що топікстартер несе відповідальність, а тут це правило не діє?

Опубліковано

В куплю/продам записано, що топікстартер несе відповідальність, а тут це правило не діє?

Та яка вам різниця? Яка ще відповідальність?Ви в свому розумі, люди? Вам допомагають знайти роботу. В період кризи маєте дякую казати, а не пальці гнути і про відповідальність запитувати.

В мене 1 година роботи 100 грн
Якщо не цікавить - сиди мовчки, якщо цікавить - подзвони і спитай. Розвели тут балаган. Я думаю ці говнопости написали люди, яким зовсім ця вакансія нецікава, просто показати свою крутизну хочеться.

П.С. В куплю\продам багато чого написано....цей розділ, якщо ви вмієте читати, називається "Робота". Різницю уловлюєш, Саня?

Опубліковано

Та яка вам різниця? Яка ще відповідальність?Ви в свому розумі, люди? Вам допомагають знайти роботу. В період кризи маєте дякую казати, а не пальці гнути і про відповідальність запитувати.

В мене 1 година роботи 100 грн
Якщо не цікавить - сиди мовчки, якщо цікавить - подзвони і спитай. Розвели тут балаган. Я думаю ці говнопости написали люди, яким зовсім ця вакансія нецікава, просто показати свою крутизну хочеться.

Я запитую бо цікавлюсь, а ти тут флуд розводиш. Ти цим постом яким боком до вакансії відносишся?

Защітнік...

Опубліковано
Я запитую бо цікавлюсь...

Люди якім цікаво беруть в руки телефон і домовляються про зустріч, а не ждуть що їм запропонують роботу з зарплатою в 4000 та самі запросять на співбесіду, оплатять проїзд, та щей заповнять анкету і по голівці погладять...

Вибачте будь-ласка але не стримався, дивні в нас люди просто...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ребята? А чо такие нервные? Есть предложение о работе, есть номер телефона, тот кто ищет взял и позвонил. Какие проблемы? :)

ИМХО, я когда ищу/искал работу, я брал и сразу звонил, чтобы успеть записаться на собеседование, чтобы не занята вакансия уже кем-то была...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...