Therion Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 13:40 #1 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 13:40 Вакансія: торговий представник з власним авто.Всі деталі - по телефону.8 050 442 50 81 - Ярема.Шановні форумчани, прошу всі питання, що вас цікавлять задавати по телефону, оскількия повною інформацією не володію, та не маю можливості кожен день відповідати на форумі.
biter Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 13:46 #2 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 13:46 Для повної картини можеш написати групу товарів, компенсацію за авто і орієнтовну заробітну плату , щоб люди дарма не звонили...
Therion Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 18:42 Автор #3 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 18:42 Для повної картини можеш написати групу товарів, компенсацію за авто і орієнтовну заробітну плату , щоб люди дарма не звонили...Поясни мені, дарма це як???? Витратити 50 копійок, для того, щоб домовитись про співбесіду це дарма? Краще сидіти без роботи, але з зекономленою гривнею - так, це не дарма....
voldf Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 19:40 #4 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 19:40 Для повної картини можеш написати групу товарів, компенсацію за авто і орієнтовну заробітну плату , щоб люди дарма не звонили...Поясни мені, дарма це як???? Витратити 50 копійок, для того, щоб домовитись про співбесіду це дарма? Краще сидіти без роботи, але з зекономленою гривнею - так, це не дарма....за твоєю ж точкою зору і не важко буде наклацати кілька букв на клаві щоб люди хоч орієнтувались про що йдеться.
Andrew_Best Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 20:07 #5 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 20:07 Для повної картини можеш написати групу товарів, компенсацію за авто і орієнтовну заробітну плату , щоб люди дарма не звонили...Поясни мені, дарма це як???? Витратити 50 копійок, для того, щоб домовитись про співбесіду це дарма? Краще сидіти без роботи, але з зекономленою гривнею - так, це не дарма....Співбесіду? Співбесіда - це затрати часу на те шоб приїхати на зустріч, потім ви розповідатимета кращі сторони вашої пропозиції працювати з вами, час на транспорт назад. В мене 1 година роботи 100 грн. Повірте, краще я в вільну хвилинку відкрию сайт прочитаю якого кота в мішку пропонують, або ж дісно гарну роботу а тоді буду вирішувати чи всеж таки ваша пропозиція варта затрат чи ні. І гривню завжди економлю ... Не в обіду, але булоб краще щоб і вас не дратували описати роботу і її умови, здається ви ж бажаєте зацікавити людей.Ваша попередня тема: Вакансія: експедитор Потрібен експедитор (доставка молочної продукції по місту)Вимоги: бажано досвід роботи, не студент.Робота на даний час 3 дні на тиждень: понеділок, середа, п"ятниця.Графік: з 8-ї до 17-їОплата: 1500 грнТільки офіційне працевлаштування.тел 8 067 360 89 98 - Олег з 9:00 до 18:00 Все ж гарно розписано.
Therion Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 06:06 Автор #6 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 06:06 Співбесіду? Співбесіда - це затрати часу на те шоб приїхати на зустріч, потім ви розповідатимета кращі сторони вашої пропозиції працювати з вами, час на транспорт назад. В мене 1 година роботи 100 грн. Повірте, краще я в вільну хвилинку відкрию сайт прочитаю якого кота в мішку пропонують, або ж дісно гарну роботу а тоді буду вирішувати чи всеж таки ваша пропозиція варта затрат чи ні. І гривню завжди економлю ... Не в обіду, але булоб краще щоб і вас не дратували описати роботу і її умови, здається ви ж бажаєте зацікавити людей. Ваша попередня тема: Вакансія: експедитор Потрібен експедитор (доставка молочної продукції по місту) Вимоги: бажано досвід роботи, не студент. Робота на даний час 3 дні на тиждень: понеділок, середа, п"ятниця. Графік: з 8-ї до 17-ї Оплата: 1500 грн Тільки офіційне працевлаштування. тел 8 067 360 89 98 - Олег з 9:00 до 18:00 Все ж гарно розписано. Шановний, якщо Ви в годину заробляєте 100 грн, то я тільки можу щиро за Вас порадіти і сказати, що ця тема дійсно не для Вас, не витрачайте Вашого дорогоцінного часу, а то виходить що Ви суперчите самі собі: подзвонити та витратити гривню - це не для Вас, а надукувати пост витратити 5 хв часу, та при ваших доходах, недозаробити 8 - це нормально)). Не здається , що щось не те??? А взагалі просто варто уважніше читати повідомлення. В першому пості я написав, таке: "Шановні форумчани, прошу всі питання, що вас цікавлять задавати по телефону, оскільки я повною інформацією не володію, та не маю можливості кожен день відповідати на форумі." Як на мене, подзвонити та поцікавитись чи офіційне працеваштування, орієнтовну заробітну плату, та ін. то це не є проблемою, затрати як я написав лише 1-2 грн., принаймі це краще чим іти реєструватись в якомусь кадровому агенстві чи ін. А взагалі попрошу припинити флейм не по темі. Ті пости, де шукаю людей особисто я і мені відома інформація - я все розписую, оскільки мені, як писалось вище "не взападло". Тут від себе можу добавити, що працевлаштування офіційне, буде амортизація за авто, група товарів - пиво, вода, слабоалкогольні напої ТМ "Оболонь". Все, більше мені нічого не відомо. Вказаний контакт - терриоріальний менеджер від ЗАТ "Оболонь", тому, я думаю, що всі відповіді на всі Ваші запитання ви можете отримати від нього.
Саня Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 06:21 #7 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 06:21 Знову дійшли до того, що "Мопед не мой! Я просто разместил объяву!" :-(В куплю/продам записано, що топікстартер несе відповідальність, а тут це правило не діє?
4iter Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 08:04 #8 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 08:04 Знову дійшли до того, що "Мопед не мой! Я просто разместил объяву!" :-(В куплю/продам записано, що топікстартер несе відповідальність, а тут це правило не діє?Та яка вам різниця? Яка ще відповідальність?Ви в свому розумі, люди? Вам допомагають знайти роботу. В період кризи маєте дякую казати, а не пальці гнути і про відповідальність запитувати. В мене 1 година роботи 100 грн Якщо не цікавить - сиди мовчки, якщо цікавить - подзвони і спитай. Розвели тут балаган. Я думаю ці говнопости написали люди, яким зовсім ця вакансія нецікава, просто показати свою крутизну хочеться.П.С. В куплю\продам багато чого написано....цей розділ, якщо ви вмієте читати, називається "Робота". Різницю уловлюєш, Саня?
Therion Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 16:59 Автор #9 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 16:59 Дякую, читер. Ти все вірно сказав...
Andrew_Best Опубліковано 6 Жовтня, 2009 в 21:11 #10 Опубліковано 6 Жовтня, 2009 в 21:11 Знову дійшли до того, що "Мопед не мой! Я просто разместил объяву!" :-(В куплю/продам записано, що топікстартер несе відповідальність, а тут це правило не діє?Та яка вам різниця? Яка ще відповідальність?Ви в свому розумі, люди? Вам допомагають знайти роботу. В період кризи маєте дякую казати, а не пальці гнути і про відповідальність запитувати. В мене 1 година роботи 100 грн Якщо не цікавить - сиди мовчки, якщо цікавить - подзвони і спитай. Розвели тут балаган. Я думаю ці говнопости написали люди, яким зовсім ця вакансія нецікава, просто показати свою крутизну хочеться.Я запитую бо цікавлюсь, а ти тут флуд розводиш. Ти цим постом яким боком до вакансії відносишся?Защітнік...
SanyaSS Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 18:48 #11 Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 18:48 Я запитую бо цікавлюсь...Люди якім цікаво беруть в руки телефон і домовляються про зустріч, а не ждуть що їм запропонують роботу з зарплатою в 4000 та самі запросять на співбесіду, оплатять проїзд, та щей заповнять анкету і по голівці погладять...Вибачте будь-ласка але не стримався, дивні в нас люди просто...
Terrable Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 16:38 #12 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 16:38 Ребята? А чо такие нервные? Есть предложение о работе, есть номер телефона, тот кто ищет взял и позвонил. Какие проблемы? ИМХО, я когда ищу/искал работу, я брал и сразу звонил, чтобы успеть записаться на собеседование, чтобы не занята вакансия уже кем-то была...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.