Перейти до змісту

В місті свято??

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Почув одним вухом що завтра в місто приїжає декільки відомих виконавців які будуть виступати в центрі міста... Хтось чув щось про це??? Що за дійство? В знак чого?

Опубліковано

Також зацікавило це питання. Бачив у центрі монтують площадку. Ціквить чи дійсно хтось приїзджає і на коли це дійство?

Опубліковано
Почув одним вухом що завтра в місто приїжає декільки відомих виконавців які будуть виступати в центрі міста... Хтось чув щось про це??? Що за дійство? В знак чого?

Концерт в підтримку Тимошенко, вибори ж на носі. Відбудеться в п'ятницю о 19.00 на Театральному майдані. Виступатимуть: Руслана, Понамарьов, Ані Лорак, Друга Ріка.

Опубліковано

Найвідоміші виконавці України продовжили свій тур у Луцьку

22.9.2009 13:59

p_img_57782667.jpg

Найвідоміші виконавці України об`єдналися на підтримку дій прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко. 12 вересня зі столичного Майдану Незалежності вони успішно розпочали Всеукраїнський тур під назвою "З Україною в серці!". 19 вересня концерт відбувся в Ужгороді й Одесі.

25 вересня о 19:00 у Луцьку на Театральному майдані у рамках туру виступлять Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Руслана, гурт "Друга ріка". 27 вересня у місті Хмельницький на Майдані Незалежності розважати публіку будуть Олександр Пономарьов, Ані Лорак та Руслана. Концерт у Луцьку відбудеться за участі заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка, а до Хмельницького поїде прем`єр-міністр Юлія Тимошенко.

Як повідомили організатори "З Україною в серці!", тур триватиме до Різдва. Виступатимуть навіть у маленьких містах, жителі яких ще не бачили концертів такого масштабу.

© http://ru.intv-inter.net/article/160623/

Опубліковано

Треба буде сходити:)

P.S. Концерт це звичайно добре, але як на різні державні проекти, зарплати, газ то грошей нема, а як на оплату виконавцяв я думаю не маленьких грошей - то гроші :)

Опубліковано

Ну дик...

"Вона працює - країна голодує". Тьфу...

Я взагалі, мабуть, не піду на той концерт, щоб не слухати ту всю ахінею у толпі п'яних малолєток.

Опубліковано
Треба буде сходити:)

P.S. Концерт це звичайно добре, але як на різні державні проекти, зарплати, газ то грошей нема, а як на оплату виконавцяв я думаю не маленьких грошей - то гроші :)

Це тільки початок. Янек також щось подібне організує...

Опубліковано

Я мав шанс бути у Києві на їхньому першому виступі. мені сподобалось. А народу було як у період помаранчевої революції :D . Повністю уся площа забита була від глобуса і до Макдональдса, що на другому кінці площі. Думаю, що і завтра сходжу на театральний.

Опубліковано

:D :D :D

сама лучча в нас вона

і красіва і умна

всі пи***ть вона працює

аж радіє вся страна

такшо наші звьозди поп

вірні юлі аж по гроб

їдуть з туром по країні

піддержать прем’єрку шоб

їдуть дружно на етап

настя і єйо потап

кромі них велика група

мужиків а также баб

(пріпєв)

кросіві звучать голоса

серця́ майорять на груді

і юліна довга коса

виднієцця десь впереді

єсть руслана, іра білик

і наталочка могила

тіна кароль, ані лорак

ще й медхеди рокабілі

єсть там ”другая ріка”

і ішо ”тнмк”

шоб придать ваги події -

взяли з ”тіку” толстяка

(пріпєв)

кросіві звучать голоса

серця́ майорять на груді

і юліна довга коса

виднієцця десь впереді

Звідси http://ragu.li/r/799/ )))) :D

Опубліковано

Поговаривают, что на проведение данного тура было затрачено около 50 млн. гривен....

Опубліковано

А шо Канібалів,Слеєра, Мейденів,Сепультури небуде????((( нашо такій канцерт якшо звьозд там нормалдьних небуде(( За ТеМашонку голосувати небуду(( звьоз неможе арганізовать( Мож Янукович хотя би Suicide Silence привезе?) :lol:

Нема там нашо дивитись і слухать тоже ту пропаганду!

Опубліковано

У Львові спостерігав це дійство в середу... прийшли тільки фанати Ані лорак.

Я прийшов на Другу ріку. В луцьку теж прийду ))

Опубліковано

Хм, и даже на фото отметила свою особенность косатая.

У всех сердце на месте, а у неё справа, капец.

Опубліковано
У Львові спостерігав це дійство в середу... прийшли тільки фанати Ані лорак.

Я прийшов на Другу ріку. В луцьку теж прийду ))

А в якому порядку вони у Львові виступали?

Опубліковано

Луцький міський голова Богдан Шиба підписав розпорядження щодо тимчасового зупинення руху транспорту під час концерту «З Україною в серці». Згідно з розпорядженням Луцькому МУ УМВС України у Волинській області доручено зупинити рух транспорту 25.09.2009р. з 17.00. до 22.00. по вул. Винниченка та пр. Волі ( на ділянці від вул. Паркової до вул. Шевченка). Відділ транспорту та зв’язку департаменту економіки поінформує перевізників про зупинення руху та зміну маршруту. <_<

Опубліковано

Надибав таке інфо:

[31.08.2009 17:37]

Благодійний тур УГКЦ «З вірою і любов’ю» стартує в замку Любарта

Благодійний тур УГКЦ «З вірою і любов’ю» стартує концертом у замку Любарта в Луцьку

Благодійний тур «З вірою і любов’ю», який організовує Українська Греко-Католицька Церква, і який пройде під патронатом Блаженнішого Любомира (ГУЗАРА), стартує 7 вересня в Луцьку благодійним концертом у замку Любарта.

Концерт відбуватиметься за підтримки Луцької міської ради, повідомили УНІАН у департаменті інформаційної політики міської ради.

На благодійному концерті в Луцьку 7 вересня виступлять: Тарас ПЕТРИНЕНКО, Тетяна ГОРОБЕЦЬ, «Піккардійська терція», «С.К.А.Й.», Гудімов, сестри Горгішелі і т.д. Концерт вестиме Наталія СУМСЬКА.

У програмі передбачене вітальне слово Блаженнішого Любомира (ГУЗАРА). Зібрані під час благодійного концерту кошти підуть на побудову Патріаршого Собору УГКЦ в Києві.

Як повідомляв УНІАН, благодійний тур «З вірою і любов’ю» триватиме з 7 по 22 вересня в містах Луцьку, Рівному, Чорткові, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Коломиї, Долині, Стрию, Брошневі, Жовкві та Львові.

Чи був у замку цей концерт, хто зна?

От цих музик і співак я б послухав, а сьогодні не піду, нема на що і що слух, а піду краще сюди на ЧЕЧЕ...

Опубліковано
Чи був у замку цей концерт, хто зна?

От цих музик і співак я б послухав, а сьогодні не піду, нема на що і що слух, а піду краще на ЧЕЧЕ...

Курити тут.

Опубліковано
Луцький міський голова Богдан Шиба підписав розпорядження щодо тимчасового зупинення руху транспорту під час концерту «З Україною в серці».

А когда я в 2007 году обратился в горсовет с просьбой разрешить расширить время проведения благотворительной акции по сбору средств для детей-инвалидов "DJ Парад:Місія Надії" до 01:00, будучи готовым лично оповестить жильцов близлежащих домов и получить их согласие - мне отказали. Мол, много неудобств для людей и вообще... :) А перекрытое движение нам с вами неудобств, значит, не создает :)

Вот такая у них система ценностей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...