Перейти до змісту

Пісенний собор. З вірою і любов'ю/

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дам невеличкий звіт з цього дійства. )) Пізніше добавлю і фото.

По-перше, це був благодійний концерт. Гроші збирали на будівництво владичого собору греко-католицької церкви в Києві. В Луцьку був перший концерт, далі на черзі - міста Західної України. Квитки були від 20 до 50 гривень. За початковою інфою, їх можна було придбати в організаціях. Але при вході до замку стояв бусик, де також можна було придбати квитки.

Концерт приємно здивув і ДУЖЕ сподобався.

Першим виступив із невеликою промовою любові і краси владика Мирослав, церковний греко-католицький ієрарх, а потім до справи взялись музиканти і ведуча Наталя Сумська.

Ведуча дуже приємна і мила жіночка, недарма матері наші так люблять дивитись "Ключовий момент" і плакати. ))

Почали концерт Горгішелі. Дві сестри-грузинки із музикантами зі Львова (і вони там живуть зараз) "задали газу". Смачна музика в них!

Потім організаційний момент, який особисто мені дуже незвичний і приємний. Гудімов, хто співав наступним, запросив народ ближче до себе, і ніхто та ніщо не заважало підійти впритул до сцени і фактично вітатись з музикантами за руку! І так було до кінця концерту! Ніхто з глядачів не повівся непристойно чи хамовито, всі насолоджувались, підспівували та танцювали. Клас і суперррр! Було багато молоді і старшого покоління. ІМХО фінансовий барєр не впустив до замку бидла, якого вистачає на безплатних концертах, та і музика була не масова попса.

Після Гудімова співала дочка Ольги Сумської та Хостікоєва, племінниця ведучої Дарина (майже дитина, ІМХО, співачки з неї видатної не буде, але старалась).

Далі можу напутати послідовність, втім, лауреатів Шевченківської премії Пікардійську терцію всі знають і люблять, їх викликали "на біс", і глядачі довго не могли вгамуватись. Потім молодші слухачі насолоджувались С.К.А.Й. і ьрадиційно концерт закривали Тарас Петриненко та Тетяна Горобець. Вгадайте, яка пісня була заключною? ;) Вийшли на сцену і співали ВСІ учасники цього прекрасного концерту для прекрасної мети.

Звук був живий. ІМХО "фанера" була лише в Тетяни Горобець і саме вони з Тарасом Петриненком були не з живими музикантами, а під "мінусовку" (Тетяна, мабуть, і під "плюсовку").

Ночувати музики поїхали в "Зелений гай", власниця якого є прихожанкою греко-католицької церкви в Луцьку. (В Луцьку, хто не знає, два греко-католицькі храми, один діючий, а другий тимчасовий при греко-католицькому монастирі ).

Ось такий захід був в Луцьку в цей понеділок. Дякую RudEak за прагнення "витягнути" нас на той концерт. Не жалкуєм ні хвилиночки.

Любителям "пасхальних яєць" - подивіться на квиток, що залишився у вас із цього дійства, прочитайте їх версію Горгішелі і спробуйте віддерти в заголовку "0" на "07 вересня 2009 року". ))

Опубліковано

І я там був, підпишусь під кожним словом автора теми :ok:

Хоча дуже рідко буваю на концертах, але атмосфера була просто супер, і просто хотілося танцювати, позитивна енергія навкруги.

Витягнув мене знайомий, хоча я про концерт знав але не збирався, все таки попав туди і задоволений на всі сто.

Тут ( для тих хто на ДМ) є ролик, правда якість паршива, Нокіа 3250, з виступу Скай, на перших секундах нічого не видно, далі можна дивитися.

А планували спочатку я так зрозумів на 17 число %), і Горчішелі, їм якось рідніше звучало чи що )))

Опубліковано

СКАЙ був?! Шкода, я даже нічого не знав про цей концерт :(

Таке питання, а багато пісень вони виконували?

Опубліковано

СКАЙ був. Справа в тому, що спочатку білети розповсюджувались тільки по організаціях, які є спонсорами будівництва того собору, тому реклами й не було. Пізніше, коли побачили, що білетів продалось малувати (та ще й концерт з 17-го перенесли на 7-ме число), то білети продавали біля входу, але на-жаль(чи на щастя) було вже пізно.

А концерт був супер, і якраз (на мою думку) через те, що було небагато людей (читай п"яного бидлоття). Я прозрівав, як дід років так під 70-т витанцьовував під Скай.

Опубліковано

Обіцяні фото. Стиснуті до непристойності через обмеження форуму.

post-255-1253202070.jpg post-255-1253202079.jpg post-255-1253202090.jpg

Горгішелі. Гудімов. Пікардійська Терція.

post-255-1253202096.jpg

Наталя Сумська.

post-255-1253202106.jpg post-255-1253202115.jpg

Скай. Тарас Петриненко і Тетяна Горобець.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...