Перейти до змісту

Заправка катриджів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пів року назад купив цей прінтер із оригінальними катриджами (37, 38). Весною фарба кінчилась - я здав їх на дозаправку в "Спрайт". Вони їх заправили. я прийшов додому - вставив їх в прінтер і почав собі нормально друкувати далі (хоч постійно при друці вискакувало набридливе повідомлення типу "мало фарби").

Тиждень назад фарба в катриджі (чорному) знову скінчилась і я пішов і прикупив собі 4-ри баночки по 200 мл. Вдома шприцом загнав куди потрібно відповідні кольори і вставив у прінтер. Але він не друкує, а пише що взагалі не має фарби в чорному катриджі...

Поможіть вийти з даного положення - що мені зараз робить?

І чому після дозаправки катриджів в "Спрайті" я нормально все друкував, а зараз не можу?

З мене +1

Опубліковано

Якшо ти линув чорнила водорозчинні (а Спрайт лив пігментні), то просто забив друкуючу головку. В неті є інформація як промивати її, наприклад, рочином нашатирю із водою чи водяною парою і т.д...

До речі в куплю\продам хтось продавав Canon ip1800 і СНПЧ до такого принтера, попитай в продавця, можливо продасть картриджі із СНПЧ, тоді забудеш що таке заправка надовго

Опубліковано

В мене тож була ця проблема. Просто требе коли поповнив картридж, поставивши на місце, провести пробний друк при цьому утримуючи кнопку на принтері ту шо під кнопкою включити і так протримати від пере д початком друку паро хвилин, під час друку і після. ну кароче помагає. я довго промучилась поки врулила цю фішку. але всеріно буде постійно показувати шо краски в картриджі нема, але друкуватиме довго і без проблем.

Опубліковано

нічого страшного що фарба інша - просто продуй дюзи і вичисть їх, а потім запусти очистку друкуючої головки в софті.

взагалі-то після заправки рекомендується "протягнути" чорнило через сопла (що напевно тобі в спрайті і зробили).

Опубліковано
Все нормальок, почало друкувати - тільки не іде жовта фарба. Що може бути за прикол...

зроби очистку кілька разів, якщо не допоможе - відмочуй картридж. якщо і далі без результату - водяну баню йому забацай.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...