killabee Опубліковано 14 Вересня, 2009 в 21:56 #1 Опубліковано 14 Вересня, 2009 в 21:56 Шукаю ательє або приватного майстра по пошиву чоловічого верхнього одягу.
Zheny@ Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 05:22 #2 Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 05:22 "Зима" на Ленінградській (Привокзальна 11, чи то 1А - не суттєво , це біля Швидкої допомоги. .) Також, можеш звернутися в Ювант, бутік №112 (Галант) .
nickel Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 11:20 #3 Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 11:20 Шукаю ательє або приватного майстра по пошиву чоловічого верхнього одягу.Як модельєр-конструктор чоловічого верхнього одягу за освітою і як колишній працівник, вказаного Женьою ательє, хочу задати питання: чим не влаштовує асортимент на ринку?Женя, а ательє ще працює? Недавно на форумі продавали приміщення ательє "Зима".
Vov4ik Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 18:26 #4 Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 18:26 Шукаю ательє або приватного майстра по пошиву чоловічого верхнього одягу."Кравчиня" - це в приміщенні хімчистки "чайка" на вул. Кондзелевича 2 (р-н Старого ринку)а ще ательє є в приміщенні магазину "Мікос" вул.Перемоги 22 (біля мосту)
killabee Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 20:49 Автор #5 Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 20:49 Як модельєр-конструктор чоловічого верхнього одягу за освітою і як колишній працівник, вказаного Женьою ательє, хочу задати питання: чим не влаштовує асортимент на ринку?Якщо ти маєш або мав з тим безпосередній зв"язок то маєш знати, що пошита річ з взятими мірками з тебе не прирівняється до шаблонної з ринку.
nickel Опубліковано 16 Вересня, 2009 в 14:11 #6 Опубліковано 16 Вересня, 2009 в 14:11 Борда знову глючить - не бачу ні свого повідомлення, ні Женіного, яке прийшло на мило. Але всерівно відпишу.Женя, тут все ІМХО. Я за секунд 5 відрізню турецький фабричний костюм від пошитого в Луцьку (шиють не тільки в Зимі, є ще Лія на "Красному", наприклад, і ще багато хто). На жаль, та різниця не на користь наших майстрів. А більшість моїх знайомих цього не бачать, тому на ринок беруть мене в якості консультанта. Хто добре не розбирається в цих питаннях, може і не помітити різниці в якості, відповідно, і майстри будуть здаватися кваліфікованішими ніж є насправді. Про комп'ютери я б з тобою не сперечався, але сумарних 5 років роботи в цьому ательє і постійне спілкування з теперішнім колективом, дають мені всі підстави сумніватися, що там після мого звільнення щось помінялося в кращу сторону. Я працював і при старому директору і при новому власнику, і єдине чого добився це застосування сучасних, парових, професійних прасок. На жаль не вдалося запровадити САПР. Неможливо тягатися з турками, на обладнанні, яке старше за тебе і в кращому випадку, все в купі коштує 2-3 тис. дол., а в турка одна машинка, яка пришиває один тип гудзиків коштує 10 тис., а в костюмі мінімум 2 типи гудзиків. Турок їздить в Париж на покази мод, фотографує все і потім клонує у себе на фабриці, а в Зимі навіть не клонують, а роблять пародію, ІМХО.Ставлю турків проти луцьких майстрів, тому що на нашому ринку 90% відсотків чоловічого одягу - це турецького і місцевого розливу, і тільки 10 - Італія, Германія, Франція, Україна (фабрики інших міст) і т.д.
killabee Опубліковано 16 Вересня, 2009 в 14:51 Автор #7 Опубліковано 16 Вересня, 2009 в 14:51 То ти не радиш шити в них, тому що вони шиють погані фасони чи тому що в них погане обладнання?
nickel Опубліковано 16 Вересня, 2009 в 15:56 #8 Опубліковано 16 Вересня, 2009 в 15:56 То ти не радиш шити в них, тому що вони шиють погані фасони чи тому що в них погане обладнання?Скажем так: можеш залишитися незадоволений результатом - фасон може відрізнятися від запропонованого тобою, якість пошиття може виявитись нижче очікуваної, посадка костюму на фігурі може не задовільняти. В Зимі це завжди лотерея, повезе все буде добре, а ні - то некажи, що я не попереджав.
killabee Опубліковано 16 Вересня, 2009 в 16:16 Автор #9 Опубліковано 16 Вересня, 2009 в 16:16 от тепер все зрозуміло, дякую
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.