Перейти до змісту

Продаю Samsung ML-1641, MFP Samsung SX-4300

akamuza

Рекомендовані повідомлення

Имеются 2 штуки

Printer Samsung ML-1641

в коробках с пенопластом и т.д. Время от времени использовались около 4-х месяцев.

Картриджи родные. Не заправленные. Отпечатано не больше 200-т страниц.

Цена 50 уо.

Так же есть 2 штуки:

MFP Samsung SX-4300 Printer.Scan.Copier

Один упакован.

Второй нет.

Картриджи пусты.

Упакованный: 115 уо.

Без Упаковки: 95 уо.

Причина продажи - закрытие конторы наших клиентов в связи с кризисом.

Состояние отличное.

На всё еще есть гарантия около 2г 4мес

Кому интересно посмотреть - милости прошу в офис.

UPD

Прошу прощения - только что сам проверил устройства и принтері. Кртриджы МФП - пустые, но родные. Без них проверить работоспособность проблематично. Поэтому с МФП пока отбой до выяснения.

В Притнерах - всё работает, но светится лампа об окончании тонера. Но печатают пока что отлично.

ПОэтому цена опускаю до 50 уо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картриджі заправлені?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UPD

Прошу прощения - только что сам проверил устройства и принтері. Кртриджы МФП - пустые, но родные. Без них проверить работоспособность проблематично. Поэтому с МФП пока отбой до выяснения.

В Притнерах - всё работает, но светится лампа об окончании тонера. Но печатают пока что отлично.

ПОэтому цена опускаю до 50 уо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти знаєш що в цих принтерах чіповані картриджі і вони заправляються до пори-до часу поки не втрутишся в сам принтер з паяльником або тре купувати новий картридж?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти знаєш що в цих принтерах чіповані картриджі і вони заправляються до пори-до часу поки не втрутишся в сам принтер з паяльником або тре купувати новий картридж?!

+1

Сам хотів взяти але взнав про цю біду від знайомого каже що картриджі цієї моделі носять і носять по сервісним центрам і в кінці-кінців вони все таки накриваються десь приблизно на протязі року і потрібно купувати новий який коштує в районі 700 грн.... ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моё дело предложить. Просто хочу людям помочь..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ніхто не каже що ти людей розводиш, просто це дуже невдала модель МФП, от Samsung-и SCX-4200 Series хоч і раніша модель проте на голову вища, може в когось є продав би, був би дуже радий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не допомога, а ВТЮХУВАННЯ, хоча кожен вільний вибирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б Printer Samsung ML-1641 за доларів 30 взяв. Опити би проводив. Продасиш ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

Сам хотів взяти але взнав про цю біду від знайомого каже що картриджі цієї моделі носять і носять по сервісним центрам і в кінці-кінців вони все таки накриваються десь приблизно на протязі року і потрібно купувати новий який коштує в районі 700 грн.... ^_^

Ви самі пробували заправляти ці картриджі? Звідки така інформація? Після заправки картриджа потрібно лише зробити повне скидання налаштувань у принтері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував, вони заправляються до певної кількості копій. Далі блокується. А ти пробував заправляти? Повне скидання робив? Получилось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

Ви самі пробували заправляти ці картриджі? Звідки така інформація? Після заправки картриджа потрібно лише зробити повне скидання налаштувань у принтері.

Сам не пробував але знайомий стикався з людьми які мали такі проблеми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене такий прошитий, я йому роблю повне скидання 10. Обслуживание > Сброс настроек > Все настройки і він показує кількість віддрукованих сторінок 0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти пробував на тих що продаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...