Перейти до змісту

Куплю велик для триала

inside07

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якшо ти хочиш найти його в луцьку то це буде тяжко,бо на сьогодняшній день їх залишилось походу 2-3 чоловіка. І чи ти точно хочеш ТРІАЛ? Ти пробував на ньому їздити?

Опубліковано

Скажу так,у велах я не розуміюсь,тому що в мене інша манія(жити не можу без автозвуку) Їздив!Дуже сподобалось! Ось фото, хоча б приблизно що я хочу(але розгляну всі варіанти),може це і не тріал,прошу не сміятись і поправити мене! :rolleyes: ):

post-3140-1251964904.jpeg

post-3140-1251964912.jpeg

Опубліковано

Второй ни разу не триальный :) А первый - тоже вряд ли.

Что ты на нём собираешься делать? Катать? На триальном обычно не ездят, а прыгают по поддонам, парапетам, лестницам, перилам... преимущественно на заднем колесе. Ну типа как бы в этом клипе.

trial

Или тебе всё-таки для того, чтобы ездить? ;)

Опубліковано

тобі треба гібрид і ніяк не тріал - почитай спочатку чим відрізняються велосипеди по класифікації і подумай що ти хочеш на ньому реально робити а то можна і зайчик тобі втулити сказавши що то для тріалу

p.s. для того щоб підпригнути і звичайного Аіста хватить чи України :D

Опубліковано

Так я виклав фото велів які мені подобаються і написав щоб іздити і пригати!Уважіше будьласка :angry: !!!

Опубліковано

викласти можна багато що - особливо заглянувши у розділ велокреатив - головне щоб ти сам зрозумів що ти хочеш і що тобі для цього треба.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...