Перейти до змісту

Чи можуть виникати конфлікти ? !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи можуть виникати конфлікти ?!

а саме в такому апараті !

-ЦП DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz

-Мамка Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) bios v.F4

-ОЗУ GoodRAM GR800D264L5/2G 2х2 Гб DDR2-800 DDR2 SDRAM

-Видео NVIDIA GeForce GTS 250 (512 Мб) Palit

-HDD SAMSUNG HD103SI (1000 Гб, 5400 RPM, SATA-II)

-DVDRW ASUS DRW-1814BLT

-БЖ 450 Ватт

(може щось порадите замінити) (запитую тому що частенько вилазять вікна такого плану !!! )

частіше під час запуску ігр і т.п а також після виходу зних !

також не хочуть встановлюватись саме ігри через daemon tools різних версій як pro так і lite ! комп просто мертво завісає і ненащо не реагує крім кнопки reset !!! (образи робочі 100%)

windows xp pro sp3

розгляну всі поради та рекомердації !

Опубліковано

Перша порада - став поменьше знаків оклику!!!!!!!!!!! З такою інтонацією говорив хіба що Зед в "Поліцейської академії".

інші поради тут http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=39511 :glare:

Опубліковано
Перша порада - став поменьше знаків оклику!!!!!!!!!!! З такою інтонацією говорив хіба що Зед в "Поліцейської академії".

інші поради тут http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=39511 :glare:

Все перепробував! і нічого!

Опубліковано

Ше один варыант - одновити БІОС. В знайомого компик в рази потужніший, за описаний вище і була трабла - не розпаковувались великі архіви (Помилка контрольної суми і усе). Перепробували все. І память виймали і тести різні і антивіруси і т.п., а вирішилось все прошивкою БІОСА, бо він некоректно працював з ДДР3 памяттю...

Опубліковано

Для початку Біос у дефолтові настройки скинути. Встановити чистий віндовс з оригінального дистрибутиву, не зборку аля Звір. Встановити потрібні драйвери, відеокодеки, діректХ. Спробувати!

Опубліковано

-ОЗУ GoodRAM GR800D264L5/2G 2х2 Гб DDR2-800 DDR2 SDRAM думаю причина тут!

качаєш мемтест і на прогонку на ніч!(Бажанно тестити по одній планці)

Опубліковано

Обновив біоса з F4 до F6 версії ! встановив останні дрова на все! НЕ ДОПОМОГЛО :(

А на рахунок вінди то в мене стоїть chip windows xp 2009 unnatended edition sp3 (по описам сама проста і без наворотів! ~700mb)

може хтось дасть скачати якусь кращу або скиньте силочку бажано торент ?! +1

Опубліковано

Можу записати ЧИСТУ ХP SP3. Да, там прийдеться руцями вибирати всі опції і вводить серійник, да, там нема інтегрованих драйверів і ДА, туда не пхало свої криві руки ніяке народне дітище на кшталт Зверя чи Огомора :)

Опубліковано
Обновив біоса з F4 до F6 версії ! встановив останні дрова на все! НЕ ДОПОМОГЛО :( А на рахунок вінди то в мене стоїть chip windows xp 2009 unnatended edition sp3 (по описам сама проста і без наворотів! ~700mb)

може хтось дасть скачати якусь кращу або скиньте силочку бажано торент ?! +1

вот тут, така як міх описав.до кінця місяця трафік не считається , юбилей там. ;)

і провір інші розділи на віруси.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...